Normal pris 40,95
DKK 28,67
Spar 30%

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Vitakraft Vita Verde Nature Dinner er et fuldfoder til marsvin, der er sammensat uden brug af korn. Foderet består af sprøde gulerødder og lækre pastinakker, som er smagt til med æbler for en naturlig sødme. 

Foderet er rigt på kostfibre, der er en af hovedbestanddelene i det naturlige foder for marsvin, når de lever i naturen. Så fibre er en vigtig fødevarekilde for marsvin, også når de lever i fangenskab, så deres fordøjelse fungerer optimalt. Desuden er foderet til marsvin fra Vitakraft spækket med c-vitaminer fra de sundhedsfremmende ingredienser, som kan være med til at opretholde deres immunforsvar og giver glade og legesyge marsvin - hver dag.

Med dette fuldfoder er du sikker på at dit marsvin får dækket sine daglige ernæringsmæssige behov, da foderet er nøje sammensat efter den nyeste viden inden for kæledyrsernæring. Vitakraft producerer foder til alle typer gnavere og kaniner og du kan derfor være sikker på at kvaliteten er i top, når du køber et produkt fra Vitakraft. 

Vigtige fordele:

  • Indeholder ingen korn
  • Indeholder ingen tilsat sukker
  • Indeholder ingen kunstige farvestoffer
  • Indeholder ingen kunstige smagsstoffer
  • Indeholder ingen konserveringsmidler


Marsvin er glade for friskt grønt, så supplér gerne det daglige tørfoder med masser af hø,  friske grøntsager og f.eks. mælkebøtter fra haven. Sørg også altid for at have rent og frisk vand til dit marsvin.

Specifikationer
Varenummer 4008239160966
Bruttovægt 600 g
CATEGORY 4.2.2 mars
Mærke vitakraft
Alder alle aldre
Race/Art marsvin
Egenskab kornfrit
Ingredienser

Vegetabilske biprodukter, grøntsager 11% (tørret pastinak 6%, tørret gulerod 5%), frugter (tørret æble 5%), mineraler.

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber (pr/kg): A-vitamin 12.150 I.E., D3-vitamin 911 I.E., C-vitamin 647 mg, E8 selen 0,243 mg, E1 jern 45,56 mg, jod 0,91 mg, E4 kobber 12,15 mg, zink 75,94 mg, mangan 36,45 mg.

Analytisk sammensætning:
Råfibre: 19%

Fodervejledning:
50 g pr. døgn.
Suppler med hø og friskt vand. Video