Normal pris 19,95
DKK 13,97
Spar 30%
Varen er i restordre online indtil d. 16.08.2022

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Vitakraft Vita Verde Nature Flakes er helt naturlige og lækre gnavergodbidder med dejlige bønne-, ærte og gulerodsflager.

Med Vitakraft Vita Verde Nature Flakes får din gnaver en pose med helt naturlige snacks, som den vil elske at gumle på. Vitakraft Vita Verde Nature Flakes består af lækre flager af bønner, ærter og gulerødder og det er lige noget for en gnaver. Vitakraft Vita Verde Nature Flakes er derudover fri for korn og konserveringsmidler og så er der ikke tilsat sukker.

Vitakraft Vita Verde Nature Flakes er herlige og naturlige små godbidder, som enhver gnaver vil elske at gumle på. Vitakraft Vita Verde Nature Flakes er fyldt med naturlige vitaminer og antioxidanter, der støtter kæledyrets immunforsvar, så det bedre holder sig sundt. Vitakraft Vita Verde Nature Flakes indeholder desuden hverken konserveringsmidler eller farvestoffer.

Vitakraft Vita Verde Nature Flakes er et herligt tilskudsfoder, som du kan bruge til at forkæle dine gnavervenner. Godbidderne er fleksible og kan bruges til flere forskellige typer gnavere og giver dem noget lækkert at gnave i, så de får brugt tænderne. Husk dog, at din gnaver skal have et fuldfoder, der passer til dens art og det er altid vigtigt, at din gnaver har frisk drikkevand.

Vigtige fordele

  • Rig på fiber og gavner fordøjelsen.
  • Ikke tilsat sukker.
  • Fremstillet uden konserveringsmidler.
  • Indeholder ikke farvestoffer eller kunstige smagsstoffer.
  • 100% naturligt produkt.
  • Masser af gnaveglæde til dine kæledyr.
  • Består af dejlige bønne-, ærte- og gulerodsflager.
  • Indeholder vitaminer og antioxidanter.


Vitakraft Vita Verde Nature Flakes er en kornfri snack, der er perfekt som afveksling eller tilskud til din gnavers fuldfoder.

Specifikationer
Varenummer 4008239384997
Bruttovægt 400 g
CATEGORY 4.3.6 øvri
Mærke vitakraft
Dyregruppe gnaver
Smag vegetabilsk
Race/Art alle gnavere
Ingredienser

Tørrede ærter (44 %), tørrede bønner (38 %), tørrede gulerødder (18 %). 

Ikke tilsat sukker.Video