GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Lækre gnavergodbidder i alle prisklasser
Hos Petworld finder du et kæmpe udvalg af lækre og velsmagende gnavergodbidder til din gnaver. Gnavergodbidder er en god måde at supplere din gnavers daglige kost på, og man kan sige, at gnavergodbidder generelt tjener to formål: For det første hjælper gnavergodbidderne med at holde din gnavers tænder sunde samtidig med at de slibes. For det andet kan gnavergodbidderne være med til at aktivere din gnaver og forhindre kedsomhed. Gnavergodbidder er også særdeles velegnede som belønning i forbindelse med eksempelvis agility-træning af kaniner.

Spændende gnavergodbidder fra Hanseaten, Vitakraft, Trixie m.fl.
Hos Petworld finder du gnavergodbidder fra alle de førende producenter til særdeles skarpe priser. Vi har et udvalg af gnavergodbidder fra blandt andre Nobby, Hanseaten, Vitakraft og Trixie. Vi har noget for enhver smag – og enhver pengepung! Vi har sjove gnavergodbidder som burgere, sandwiches, kræmmerhuse og slikkepinde, men vi har også æblegrene, kerneringe og vitamindrops. Hos os finder du et bredt udvalg af gnavergodbidder - så husk at forkæle dit marsvin, hamster, din kanin eller kælerotte!

Stort udvalg af næringsrige godbidder til dværgkaniner
Hos Petworld tilbyder vi et bredt udvalg af lækre godbidder til dværgkaniner. Vi har alt i gnavergodbidder lige fra gnaverdrops og smakers til forskellige tørrede grøntsagsgodbidder og frøstænger, som blandt andet vedligeholder din kanins tænder. Herudover bidrager gnavergodbidderne også med essentielle vitaminer.

Lækre godbidder til din chinchilla
Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af velsmagende chinchillasnacks. Chinchillaer har et meget følsomt fordøjelsessystem og har brug for en masse fibre gennem deres kost for at holde fordøjelsessystemet sundt. Vi tilbyder velsmagende gnavergodbidder til din chinchilla, som er rige på fibre samtidig med, at de vedligeholder din chinchillas tænder. Chinchillaer elsker godbidder men pas på ikke at give dem for mange, da chinchillaer generelt har en tendens til overvægt. Prøv eventuelt at gemme godbidderne rundt omkring i buret for at aktivere din chinchilla.

Velsmagende og sjove hamstersnacks
Hamstere elsker afveksling. Hos Petworld finder du derfor altid et spændende udvalg af lækre hamstersnacks, som er rige på vitaminer og vedligeholder din hamsters tænder. Gnavergodbidder er desuden yderst velegnede til aktivering af din hamster. Vi har alt i gnavergodbidder til din hamster. Hos os finder du alt lige fra gnaverdrops og smakers til tørrede grøntsagsgodbidder og vitamindrops.

Lækre og velsmagende marsvinesnacks
Marsvin elsker godbidder. Hos Petworld finder du et bredt udvalg af velsmagende godbidder til marsvin, som indeholder c-vitaminer og fibre. Gnavergodbidderne hjælper med at opretholde en sund fordøjelse hos dit marsvin og vedligeholde dit marsvins hurtigt voksende tænder. Herudover er gnavergodbidderne særdeles velegnede til aktivering af dit marsvin. Prøv evt. at gemme godbidderne rundt omkring i marsvineburet.

Spændende udvalg af velsmagende rottesnacks
Stort udvalg af lækre rottesnacks hos Petworld. Vi har et spændende udvalg af velsmagende godbidder, som er rige på vitaminer og vedligeholder din rottes tænder. Gnavergodbidderne er desuden yderst velegnede til træning af din rotte. Vi har alt i godbidder til din rotte - lige fra gnaverdrops og smakers til tørrede grøntsagsgodbidder og vitamindrops. Køb dine rottesnacks hos Petworld, hvis din rotte rigtig skal forkæles.

Stort udvalg af øvrige gnaversnacks
Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af velsmagende gnaversnacks. Vi har gnaversnacks, som vedligeholder din gnavers fordøjelsessystem og tænder. Gnavere elsker afveksling i form af gnavergodbidder, men de fleste gnavere har en tendens til overvægt, hvorfor du skal passe på ikke at give din gnaver for mange gnavergodbidder. For at aktivere din gnaver kan du eventuelt prøve at gemme gnavergodbidderne forskellige steder i gnaverburet.

Vi har noget for enhver smag – og enhver pengepung!
Vi har sjove gnavergodbidder som burgere, sandwiches, kræmmerhuse og slikkepinde, men vi har også æblegrene, kerneringe og vitamindrops. Hos os finder du et bredt udvalg af gnavergodbidder - så husk at forkæle dit marsvin, hamster, din kanin eller kælerotte! Hurtig levering direkte til din dør.

Lækre og velsmagende gnavergodbidder til når din gnaver skal forkæles
Hvis din gnaver skal forkæles, så kig endelig nærmere her på siden. Det er altid skønt at se sin gnaver nyde en rigtig lækkerbisken. Der findes i dag et væld af forskellige gnavergodbidder på markedet. De fås i dag med alt laves lige fra blåbær, æbler, fersken og honning til nødder, grønsager, popcorn og så videre. Hos Petworld finder du altid et udvalg af spændende og velsmagende gnavergodbidder, som du kan bruge, når du ønsker at forkæle eller tæmme din gnaver. Gnavergodbidder kan dog også bruges til andet end blot forkælelse og belønning. Vi har også et væld af tandrensende gnavergodbidder, som er udformet på en sådan måde, at de hjælper med at vedligeholde og slibe din gnavers tænder. Dette gælder eksempelvis diverse gnaverstænger. Herudover har vi også diverse vitamindrops, som eksempelvis er meget velegnede i aktivitetsbolde. Dette er en god måde at aktivere din gnaver på, samtidig med at den får essentielle vitaminer. Hos Petworld har vi kun gnavergodbidder af højeste kvalitet, så din gnaver sikres det bedste af det bedste. Vi har gnavergodbidder fra alle de førende producenter på markedet. Vi har gnavergodbidder fra Trixie, Vitakraft og Vita Pol. Selvom kvaliteten af vores gnavergodbidder er høj, gælder dette ikke prisen. Vi vil have Danmarks skarpeste priser på gnavergodbidder. Finder du derfor en tilsvarende vare billigere hos en af vores konkurrenter, så matcher vi naturligvis prisen. Tjek vores store udvalg af gnavergodbidder ud og gør en god handel.

Bestil online hos Petworld og få dine gnavergodbidder leveret hurtigt
Når du bestiller gnavergodbidder hos os, leverer vi dine gnavergodbidder inden for 1 – 3 hverdage og direkte til din dør. Din pakke vil helt automatisk blive leveret i den nærmeste postbutik, hvis ikke du er hjemme på leveringstidspunktet, så kan du afhente det der. Du kan også vælge at få pakket stillet på din adresse, så det bliver så let som muligt at modtage varer fra Petworld.dk.

Køb flere gnavergodbidder ad gangen og spar mere
Hvis du køber flere gnavergodbidder ad gangen, sparer du også flere penge. Varer angivet med flerstykpriser bliver billigere jo flere, du køber. Køb dine gnavergodbidder hos os til markedets skarpeste priser. Sagt med andre ord: Der er altid en god grund til at forkæle din gnaver med lækre og velsmagende gnavergodbidder fra Petworld.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God oplevelse,hurtig levering,perfekt …
God oplevelse,hurtig levering,perfekt 😘👍
13.12.2017 - Pia Dalsgaard Krak
Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.