GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Flotte dværgkaninhuse til dit kaninbur
Køb dit nye dværgkaninhus hos Petworld og få det leveret direkte til din dør. Når du anskaffer dig en dværgkanin, er det vigtigt, at du ved lidt om, hvordan de vilde kaniner lever ude i naturen, da dette vil give dig et bedre indblik i, hvordan du på bedste vis passer din dværgkanin. Vilde kaniner foretrækker at leve i åbne terræner og på sandjord. Kaniner er kendt for at være meget sociale dyr, som lever i store familier. En kaninfamilie bor i en kaningård, der først og fremmest består af et opholdsrum, hvorfra der går nogle gange. Kaningårde er helt tomme indvendigt, men redeafsnittet ligger typisk et stykke væk fra opholdsrummet og er fyldt op med græs, hø og pels, som moderen plukker af sin bug. For at give kaninen samme tryghed kan det være en rigtig god at investere i et kaninhus til dit gnaverbur. Når du skal finde det perfekte sted til dit gnaverbur, er der flere ting, som er værd at huske på. Eksempelvis er det ikke godt at stille kaninen i køkkenet, især ikke hvis du har et lille køkken, da kaniner (og andre dyr) generelt ikke tåler mados. Der kan desuden også argumenteres for, at det ikke er så hygiejnisk med en gnaver i køkkenet. Det kan heller ikke anbefales at stille gnaverburet i gangen, da der er for meget træk. Derimod kan vi anbefale, at du stiller kaninburet i et værelse, hvor der er liv i løbet af dagen eller i stuen. På den måde understøtter du også din kanins sociale natur. Kaninen vil elske dit selskab. Selvom din kanin bor i et gnaverbur, er det stadig vigtigt, at du giver den mulighed for at komme ud i naturen ved hjælp af eventuelt en løbegård. På den måde sikrer du dig at dit kæledyr føler sig godt tilpas.

Flotte og hyggelige hamsterhuse i naturtræ og fyrretræ til dit gnaverbur
Hvis du synes, at det er synd for din hamster, at den bare skal ligge i strøelsen og sove, kan du investere i et hamsterhus. Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af flotte hamsterhuse i naturtræ og fyrretræ i et væld af forskellige udformninger. Vi har eksempelvis et udvalg af små hjørnehuse til hamstere, som er særdeles pladsbesparende og velegnet til alle gnaverbure. Herudover har vi også græshuler i forskellige størrelser og udformninger. Hamstere er meget aktive dyr. Derfor er det vigtigt, at de har noget at beskæftige sig med. Det får de blandt andet ved hjælp af et hamsterhus i flere etager, hvor de rigtigt kan udfolde sig. Herudover kan hamsteren trække sig tilbage i hamsterhuset, når den har brug for at være alene. Køb dit nye hamsterhus hos Petworld. Når du vælger at anskaffe dig et hamsterhus, bør du være opmærksom på de huller, der er i huset. Eksempelvis har nogle gnaverhuse små vinduer eller lignende. Men disse ellers så hyggelige udskæringer kan desværre være kilde til problemer, hvis de har en størrelse, som gør at hamsteren eller dens hoved kan risikere at sidde fast i dem. Du bør derfor sikre dig, at hullernes størrelse ikke risikerer at volde problemer. Finder du en passende strøelse, vil hamsteren for det meste også kunne benytte det som redemateriale i sit hamsterhus. Så sorterer den blot de passende spåner fra og bruger dem i sin rede.

Billige og flotte marsvinehuse til dit gnaverbur
Da marsvin fra naturens hånd er underjordiske gangboere, kan de godt lide at have et skjulested. Det kan eksempelvis være et gnaverhus, når de trænger til fred og ro omkring sig. Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af flotte marsvinehuse i naturtræ og fyrretræ i et væld af forskellige udformninger. Vi har også et udvalg af praktiske marsvinehuse i plastik og nylon. Vi har marsvinehuse i alle prisklasser med masser af plads til at lege, gemme sig eller trække sig tilbage i. Din gnaver kan også klatre op på taget af gnaverhuset, hvor den kan holde øje med alt, hvad der foregår. Køb dit nye marsvinehus hos Petworld. Dit marsvin vil elske at have et af vores gnaverhuse i sit marsvinebur. Vores gnaverhuse er fremstillet af ubehandlet træ og kan derfor bides og gnaves i, uden at du behøver at frygte, at din gnaver bliver syg. At dit marsvin gnaver i sit hus, fremmer desuden nedslibningen af de konstant voksende gnavertænder.

Gnaverhuse til markedets skarpeste priser
Vi vil have de skarpeste priser. Derfor har vi hos Petworld prismatch. Finder du derfor en identisk vare til en billigere pris i en anden forretning, matcher vi naturligvis prisen én til én. Det vil sige, at vi matcher totalbeløbet inkl. eventuelle fragtomkostninger. Ønsker du at gøre brug af prismatch i én af vores fysiske butikker, bedes du blot medbringe konkurrentens annonce, så matcher vi prisen. Ønsker du at gøre brug af prismatch via vores webshop, bedes du i kommentarfeltet til din ordre gøre opmærksom herpå ved eksempelvis at indsætte linket til den pågældende vare på konkurrentens hjemmeside. Så justerer vi prisen i henhold hertil.
Du kan altid kontakte kundeservice på telefon 76 90 80 00 eller via mail på web@petworld.dk, hvis du er i tvivl om prismatch.

Køb trygt dit nye gnaverhus hos os
Hos Petworld har vi altid et stort udvalg af gnaverhuse fra markedets førende producenter i såvel træ, plast og nylon. Når du bestiller gnaverhuse hos os, leverer vi dem inden for 1-3 hverdage og direkte til din dør. 
Pakken leveres i nærmeste postbutik, såfremt du ikke er hjemme når fragtmanden er der, eller du kan vælge at pakken må stilles på din bopælsadresse. Er du i tvivl om pasning af din gnaver, så rådgiver vi dig naturligvis gerne i såvel fodring som pleje af din gnaver. Ønsker du at købe en gnaver, finder du en oversigt over, hvilke butikker, der har gnavere her: http://www.petworld.dk/om-petworld/find-din-butik/

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid super service og super hurtigt …
Altid super service og super hurtigt :-) Kan klart anbefales :-)
14.12.2017 - Anne-Marie Stenderup
Opinion
I am very satisfied with the service of Petworld.
16.12.2017 - Andrea Nagy

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.