GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Stort udvalg af praktiske gnavermadskåle og drikkeflasker til din gnaver
Hos Petworld har vi altid et stort udvalg af såvel praktiske som smarte madskåle og drikkeflasker til din gnaver. Vi har plastskåle i et væld af farver velegnede til at stå i bunden af buret, rustfri metalskåle til at hænge på siden af buret og flotte keramikskåle med en vis tyngde, så de ikke bliver væltet. Vi har også et udvalg af drikkeflasker i både plast og glas, som er nemme at fastgøre på buret, så du kan være sikker på, at din gnaver altid har adgang til rent vand.  

Indret dit gnaverbur rigtigt med to madskåle
Det er vigtigt, at du indretter dit gnaverbur rigtigt, så indretningen fungerer både for dig og din gnaver. Når du skal indrette dit gnaverbur, er det vigtigt, at du husker, at du skal bruge to madskåle til din gnaver. Det vil sige en madskål til foderpiller og en anden madskål til grøntsager. Når du skal vælge madskåle, er det imidlertid vigtigt, at du vælger nogle gode tunge madskåle. De fleste gnavere synes nemlig ofte, at det er fantastisk sjovt at bruge deres madskåle som legetøj og smide dem rundt omkring i gnaverburet, hvilket så resulterer i gnaverfoder i hele gnaverburet. Udover en madskål kan du også benytte en foderbold. En foderbold er særligt velegnet, hvis du ønsker at aktivere din gnaver ved hjælp af maden.


Skal jeg vælge en vandskål eller en drikkeflaske til min gnaver?
Det kan være svært at vælge, hvorvidt din gnaver skal drikke sit vand af en vandskål eller en drikkeflaske.  Der er fordele og ulemper ved begge dele. De fleste gnavere foretrækker at drikke deres vand af en vandskål. Vælger du at give din gnaver en vandskål, er det imidlertid vigtigt, at du vælger en vandskål, der er stor og tung, så din gnaver ikke kan skubbe den rundt i gnaverburet eller vælte den rundt. Hos Petworld har vi derfor et væld af flotte keramikskåle, der er særdeles velegnede til formålet, idet de vejer forholdsvis meget.  Du kan som tidligere nævnt også vælge at give din gnaver en drikkeflaske, som kan hænge på siden af gnaverburet. En af fordelene ved en drikkeflaske er helt klart, at vandet forbliver rent i drikkeflasken, uanset hvor meget din gnaver roder, hvorimod du med en vandskål risikerer, at der samler sig hø, halm og foderrester i drikkevandet. Ulempen med en drikkeflaske er derimod, at bakterier hurtigt samler sig i tuden. Det er derfor vigtigt, at du jævnligt rengør den med en flaskerenser. Samtidig bør du dagligt tjekke, at drikkeflasken ikke stopper til.  En drikkeflaske er desuden meget anvendelig, når du skal transportere din gnaver fra A til B. Der er sagt med andre ord mange fordele ved at investere i nogle gode, solide madskåle, vandskåle eller drikkeflasker af god kvalitet. Derfor finder du altid et spændende udvalg af såvel praktiske som smarte madskåle, vandskåle og drikkeflasker hos Petworld. Find den perfekte madskål, vandskål eller drikkeflaske til din gnaver her.


Gnavermadskåle og drikkeflasker der passer til alle gnavere

Hos Petworld finder du altid et velassorteret udvalg af praktiske gnavermadskåle og drikkeflasker i topkvalitet, som er velegnet til alle gnavere. Med en gnavermadskål eller drikkeflaske fra Petworld, er du sikker på at have en gnavermadskål eller drikkeflaske, som holder i lang tid. Vores gnavermadskåle og drikkeflasker holder til lidt af hvert. Samtidig får din gnaver nem adgang til såvel vand som foder med en drikkeflaske og gnavermadskål fra Petworld. Når du køber din gnavermadskål eller drikkeflaske hos os, får du den til Danmarks skarpeste pris. Finder du mod forventning gnavermadskålen eller drikkeflasken billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen. Se vores store udvalg af gnavermadskåle og drikkeflasker her på siden. Uanset om du netop er blevet gnaverejer, eller om din gnaver blot trænger til at få gnaverburet piftet op med en ny gnavermadskål eller drikkeflaske, så finder du den her.

Hængekar til dit gnaverbur
Foretrækker du en gnavermadskål eller vandskål, der hænger på siden af dit gnaverbur? Så finder du også et bredt udvalg af diverse hængekar i mange forskellige farver og størrelser hos Petworld.
 

Flotte gnavermadskåle af keramik

Hos Petworld finder du altid et velassorteret udvalg af farverige og flotte gnavermadskåle af keramik.  Vi har keramikskåle i mange flotte farver med fine motiver på ydersiden af keramikskålene. Keramikskåle er kendetegnet ved, at de er meget stabile, robuste og hygiejniske, idet de nemt kan rengøres. Mange af vores keramikskåle kan desuden puttes i opvaskemaskinen.  Vores keramikskåle er perfekte til tørfoder og frisk, grønt foder.


Praktiske drikkeflasker til gnavere
Udover madskåle og vandskåle til gnavere har vi hos Petworld også et bredt udvalg af drikkeflasker til gnavere. Der er flere fordele ved at bruge en drikkeflaske. Hos Petworld finder du drikkeflasker, som nemt kan sættes fast på buret ved hjælp af den medfølgende ståltråd. Vores drikkeflasker er nemme for dit kæledyr at bruge. Med en drikkeflaske fra Petworld har din gnaver altid nem adgang til friskt vand. Vi har eksempelvis den populære og farverige Sippy drikkeflaske, som fås i tre forskellige størrelser, så du nemt kan finde den størrelse, der matcher din gnaver og dit bur bedst. Sippy drikkeflaske er lavet af særdeles holdbart plast. Det specielle ved Sippy drikkeflasken er det særlige metal-mundstykke, der ikke drypper. Desuden kan du nemt åbne låget på drikkeflasken, så du kan påfylde friskt vand. Sippy drikkeflaske leveres med justerbare skruer og sugekopper. På den måde kan du nemt sætte drikkeflasken fast direkte på siden af gnaverburet eller på en glasplade, alt efter hvad du foretrækker. På Sippy drikkeflasken er der desuden en måleskala, så du nemt og præcist kan dosere eventuelt vitamintilskud eller medicin. Hvis du vælger en drikkeflaske til dit gnaverbur, er det imidlertid vigtigt, at du regelmæssigt rengør denne. Gerne med en flaskebørste. Derfor har vi hos Petworld altid et bredt udvalg af flaskebørster. Eksempelvis har vi en flaskebørste, som er special designet til rengøring af drikkeflasker. Med flaskebørsten kan du nemt rengøre flaske og bund. I grebet på flaskebørsten finder du en ekstra lille børste, der bruges til at skrubbe mundstykket.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God oplevelse,hurtig levering,perfekt …
God oplevelse,hurtig levering,perfekt 😘👍
13.12.2017 - Pia Dalsgaard Krak
Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.