GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Flotte og komfortable gnaverseler
Hos Petworld har vi altid et bredt udvalg af gnaverseler velegnede til rotter, marsvin og kaniner. Med en gnaversele kan din gnaver komme udenfor og betragte verdenen. Når du køber en gnaversele, skal du sikre dig, at størrelsen er rigtig. Det vil sige, at gnaverselen skal kunne nå rundt om din gnavers mave og hals uden at sidde for stramt eller for løst. Som rettesnor siger man, at der skal være plads til ca. to fingre. Det er vigtigt, at gnaverselen sidder rigtigt, så trykket bliver fordelt over hele brystet i stedet for omkring halsen. Og husk: Det skal være rart for din gnaver at have gnaversele på.

Gnaverseler til marsvin
Marsvin er sociale dyr, der har brug for kontakt. Marsvin kan blive meget tamme, hvis de er i regelmæssig kontakt med mennesker fra en tidlig alder. De kan trænes ved hjælp af bestemte lyde og godbidder til blandt andet at komme på kald. Marsvin har dagligt behov for motion for at undgå overvægt.  Dette er især vigtigt, hvis de holdes i mindre bure og ikke får mulighed for på daglig basis at bevæge sig på et større område i for eksempel en løbegård. Med en gnaversele kan du motionere din gnaver og samtidig komme tættere på dit kæledyr. Alle marsvin kan lære at gå i en gnaversele og nyde det. Du må dog ikke forvente, at dit marsvin går ligeså pænt i sin gnaversele, som din hund gør i sin hundesnor. Dette skyldes marsvinets rykvise men naturlige gang. Det kan anbefales at give dit marsvin noget ekstra godt, når I er ude at gå tur for på den måde at få dit marsvin til at associere det at gå tur med noget positivt. Hos Petworld finder du altid et spændende udvalg af lækre gnavergodbidder. Det er også en god idé at gemme forskellige godbidder og grøntsager i haven, så marsvinet aktiveres og stimuleres til at lede efter dem. Marsvin er kendetegnet ved, at de er nysgerrige dyr under forhold med tilstrækkelige stimuli.

Gnaverseler til kaniner
Hos Petworld finder du altid et velassorteret udvalg af gnaverseler til kaniner. Sørg for at din kanin får masser af bevægelse!  Kaniners fysiologi betyder, at de dagligt har brug for en hel del motion. Denne motion bør de få ved såvel at springe omkring som at grave. Det anbefales derfor, at du dagligt afsætter et par timer til at motionere din kanin ved enten at lade den udforske verdenen i en løbegård, hvor den også kan grave, ved at træne agility med den eller gå en tur med den i en gnaversele. Kaniner er sprintere og kan ved hjælp af deres lange, kraftfulde bagben hurtigt komme rundt omkring. Det betyder også, at de pludseligt og ved høj hastighed kan skifte retning. Dette bør du også være opmærksom på, når du går tur med din kanin i sin gnaversele. Din kanin vil på sigt elske at komme med ud på en gåtur, men det kræver dog, at den vænner sig til gnaverselen. Det kan derfor være en god idé at motivere den ved hjælp af nogle sunde og lækre gnavergodbidder. I naturen bruger kaniner dagligt mange timer på at lede efter føde, hvorfor det også er en god idé at placere gnavergodbidder rundt omkring i haven, så kaninen aktiveres med at lede efter det og derved også forbinder gnaverselen med en positiv oplevelse. Hos Petworld finder du gnaverseler i mange forskellige størrelser, farver og design. Vi har gnaverseler fra markedets førende producenter, hvilket sikrer dig smarte farverige gnaverseler i god kvalitet, som tilmed sidder godt på din kanin. Vi har seler i nylon med dertil hørende liner fra Trixie, som er særdeles velegnede til kontrolleret løb i det fri og perfekte til trendsporten kanin-agility. Vores sæt med både gnaversele og line gør, at din kanin kan udforske den store, vide verden! Vores gnaverseler er nemme at sætte på og lukkes med en stabil klik-lukning. Det fleksible nylonmateriale er robust og smyger sig fint om kroppen, så du undgår, at din kanin får slidsår, hvis den vel at mærke anvendes korrekt.
Vores gnaverseler er justerbare, og passer dermed til de fleste kaniner.

G
naverseler til rotter
Tamrotter er avlet til at være meget fredelige gnavere og de rotter, der fra de er helt unge bliver vænnet til mennesker, bider meget sjældent. Rotter er desuden kendte for at være meget lærenemme og aktive dyr, hvorfor det er vigtigt, at du sørger for dagligt at aktivere og stimulere din rotte. En god måde at stimulere din rotte på er eksempelvis at give din rotte adgang til et vandbad, gerne et større bassin, hvor den kan svømme rundt. Herudover kan det også være en god idé at gemme forskellige godbidder i haven eller boligen, så rotten skal lede efter dem. Til begge formål kan en gnaversele være særdeles velegnet. Hos Petworld har vi altid et velassorteret udvalg af smarte og slidstærke gnaverseler til rotter. Vi har gnaverseler fra markedets førende producenter, så du kan finde netop den gnaversele, der matcher dit kæledyr bedst.

Gnaverseler til markedets skarpeste priser
Hos Petworld har vi prismatch, hvilket betyder, at du altid sikrer dig varen til markedets absolut skarpeste pris. Finder du derfor en identisk vare til en billigere pris i en anden forretning, matcher vi naturligvis prisen én til én. Det vil sige, at vi matcher totalbeløbet inkl. eventuelle fragtomkostninger. Ønsker du at gøre brug af prismatch i én af vores fysiske butikker, bedes du blot medbringe konkurrentens annonce, så matcher vi prisen. Ønsker du at gøre brug af prismatch via vores webshop, bedes du i kommentarfeltet til din ordre gøre opmærksom herpå ved eksempelvis at indsætte linket til den pågældende vare på konkurrentens hjemmeside. Så justerer vi prisen i henhold hertil.

Vi leverer din gnaversele direkte til din dør
Hos Petworld har vi altid et stort udvalg af gnaverseler fra markedets førende producenter. Når du bestiller din gnaversele hos os, leverer vi den til dig inden for 1-3 hverdage og direkte til din dør. Forventer du ikke at være hjemme ved leveringen, er det også muligt at hente din gnaversele i den nærmeste postbutik i stedet for. Er du i tvivl om pasning af din gnaver, så rådgiver vi dig naturligvis gerne i såvel fodring som pleje af din gnaver.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.