GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Spændende udvalg af farverigt hamsterlegetøj og smågnaverlegetøj
Hamstere er kendt for at være meget aktive dyr. Derfor er det vigtigt, at du giver din hamster noget hamsterlegetøj, som den kan beskæftige sig med, så den bliver stimuleret. Hvis du stimulerer din hamster tilstrækkeligt, får du en hamster, som bliver meget mere roligt og derved også nemmere for især børn at håndtere. Hos Petworld finder du derfor altid et spændende udvalg af sjovt hamsterlegetøj og smågnaverlegetøj. Hamstere har lige som alle andre kæledyr brug for legetøj til at holde dem underholdt og glade. Hamsterlegetøj behøver ikke at være kompliceret eller dyrt for at være godt. De fleste hamstere vil nyde godt af legetøj, der som minimum giver dem mulighed for at skjule sig nye steder og giver dem nye tyggeoplevelser. Hos Petworld finder du altid et stort udvalg af hamsterlegetøj, så din hamster holder sig i form og ikke kommer til at kede sig. Vi har hamsterlegetøj til markedets skarpeste priser. OBS: Vælger du at bruge træ eller sten fra naturen i dit hamsterbur, er det vigtigt, at du først overhælder tingene med kogende vand for at fjerne potentiel sygdomsfremkaldende bakterier og organismer.

Sjove hamsterhjul i mange forskellige modeller og farver
Giv din hamster mange timers beskæftigelse ved hjælp af et hamsterhjul. Hamsterhjul er et must i et ethvert gnaverhjem. Et hamsterhjul kan holde din gnaver beskæftiget i timevis. Hamstere er natdyr, så hvis gnaveburet står i et soveværelse eller lignende, kan det være en rigtig god idé at investere i et hamsterhjul, der er støjsvagt, når det drejer rundt. Hos Petworld finder du altid et stort udvalg af hamsterhjul i mange flotte farver, forskellige materialer og modeller fra markedets førende producenter af hamster- og smågnaverlegetøj. Hos os finder du hamsterhjul i både metal, træ og plastik. Vi har kun hamsterhjul, der er udformet på en sådan måde, at de ikke risikerer at skade din hamster. Vores hamsterhjul af naturtræ larmer ikke, når gnaveren benytter disse, hvorfor disse kunne være et oplagt valg, hvis gnaverburet står i soveværelset. Desuden er alle vores hamsterhjul artstilpassede, hvilket betyder, at de har en optimal størrelse med såvel en stabil som bred ståflade. De fleste af vores hamsterhjul kan både stå selv på bunden af buret eller monteres på gitteret. Udover de almindelige hamsterhjul har vi også de såkaldte running discs, som er gnaverhjul i plastik med en flad overflade, hvilket minimerer belastningen på dyrets rygrad. Discens lette hældning gør det muligt for dyret at løbe fremad, ligesom i almindelige løbehjul, og dyret vænner sig nemt til den. Disse hamsterhjul er både støjsvage og meget solide. Discen er placeret på en stabil, bred fod, så den nemt kan stilles i buret uden, at den vælter.

Gnavertunneler til hamstere
Eftersom hamstere i naturen lever i gange under jorden, kan du for at efterligne disse gange, investere i diverse gnavertunneler lavet af forskellige materialer. Hos Petworld har vi altid et velassorteret udvalg af gnavertunneler. Vi har gnavertunneler i plast, træ, halm og pil. Ved at vælge en gnavertunnel i naturmaterialer, skal du ikke frygte, at din gnaver spiser den. Gnavertunneler i pil er velegnet til såvel indendørs som udendørs brug. Vi har også gnavertunneler, som består af udhulet naturtræ, der er fyldt med eksempelvis hø, gulerod og ærter. Med en gnavertunnel i naturtræ sikrer du dig også, at din gnaver får slebet såvel tænder som kløer. Hamstere elsker at grave, hvorfor det kan være en rigtig god idé at indrette din gnavers bur på sådan en måde, at den har mulighed for at grave underjordiske gange – ligesom de gør i naturen - og på den vis blive stimuleret. Hos Petworld finder du også bløde gnavertunneler, som kan hænges op i dit gnaverbur. De fleste smågnavere elsker hygge, gemmeleg og middagslure. Til disse formål er en blød gnavertunnel i et slidstærkt materiale særdeles velegnet.

Spændende aktivitetslegetøj til hamstere og andre smågnavere
Udover gnavertunneler og hamsterhjul har vi også et stort udvalg af aktivitetslegetøj til hamstere og andre smågnavere, såsom mus. Vi har eksempelvis et velassorteret udvalg af stiger, reb, hylder, broer, hængekøjer, broer og andre klatrematerialer, som du kan sætte ind i hamsterburet. Herudover har vi også forskellige klatrevægge, tårne og legepladser i naturtræ, som din gnaver kan underholde sig med. Gnavere har brug for aktivitet og beskæftigelse. Med vores legepladser fra eksempelvis Trixie har dit kæledyr mange timers sjov. Her kan dit kæledyr rigtig klatre, gnave, lege og slappe af. Flere af vores legepladser og tårne har desuden en plexiglasrude, så du kan følge med i, hvad din gnaver foretager sig. Så er det ikke kun dit kæledyr, der har det sjovt, mens det leger!

Hyggelige, bløde hængekøjer til hamstere og andre smågnavere
Hos Petworld har vi altid et bredt udvalg af hængekøjer til smågnavere. Vores hængekøjer er et godt udgangspunkt for ekstra hygge og passer til alle bure. Hængekøjerne kan spændes fast til burets loft, de leveres komplet med hager og langt de fleste kan maskinvaskes. Hængekøjerne er lavet i et slidstærkt og farverigt materiale.

Stort udvalg af fleksible hængebroer til gnavere
Hos Petworld finder du altid et velassorteret udvalg af hængebroer i naturtræ til dit gnaverbur. Hængebroerne kan nemt sættes fast i buret og er meget fleksible, idet de kan bøjes i mange forskellige retninger. Din hamster vil elske en hængebro i sit gnaverbur.

Stimulerende hamsterlegetøj til Danmarks skarpeste priser
Hos Petworld har vi altid skarpe priser på legetøj til hamstere og andre smågnavere. Finder du derfor mod forventning en tilsvarende vare billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservicecenter, hvis du er i tvivl. Vi har hamsterlegetøj fra de førende producenter på markedet. Dette sikrer dig hamsterlegetøj i topkvalitet.

Få dit nyindkøbte hamsterlegetøj leveret direkte til din dør
Når du køber hamsterlegetøj online hos os, leverer vi det direkte til din dør indenfor 1-3 hverdage. Forventer du ikke at være hjemme på leveringstidspunktet, kan du også vælge at få leveret hamsterlegetøjet i din nærmeste Petworld-butik. Så bliver det da ikke nemmere at forkæle din gnaver.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Som altid en fornøjelse!
Som altid en fornøjelse at handle hos jer. Hurtig og nem bestilling og altid hurtig levering. De bedste anbefalinger herfra.
13.12.2017 - Tabita
Perfekt
Nem bestilling og meget hurtig levering
16.12.2017 - John

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.