GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
FODERBLANDING TIL EGERN LUX KING EGERNBLANDING
15 KG
FODER I LÆKKER MIX
KING EGERNBLANDING
(5420010081595)  
 
DKK 699,95
Egern
Der er ikke en overflod af haver i Danmark, hvor egern er synlige ofte, dog er der alligevel mange, hvor de lever. Egern render rundt i skovene for det meste og er derfor ikke i almindelige villahaver. Hvis din bolig ligger ude i naturen, for eksempel et nedlagt landsted, eller et skov- eller sommerhus, kan du opleve dem her. Nogle få egern har tilpasset sig byverdenen, så de kan ses i parker og grønne villaområder. Disse egern er meget modige hvad angår menneskelig kontakt, og løber ikke bare bort, når man møder dem.
Egern er kun 20 cm lange og halen er omtrent lige så lange som deres krop, hvilket får dem til at se større ud. Egern har faktisk ikke brug for meget plads, da de er nogle små gnavere, på trods af den buskede og store hale. De danske egern er primært de røde, men man kan dog også se dem i både brune, sorte og grå nuancer. De grå egern er dog meget sjældent set i Danmarks natur.
Egern spiser helst nødder, frø fra nåletræer samt bog og agern. Egern spiser dog også små fugleunger og andre smådyr og æg, der ikke er udrugede endnu. Hvis du vil fodre dit egern, har vi hos Petworld.dk en foderkasse, der passer perfekt til formålet. Foderkassen gør det let at fodre de søde små egern, og foderet holdes tørt og frisk til dem også.
Selv om egern oftest selv vil bygge deres reder, kan du bruge redekasser med lidt større indgangshul end til helt små fugle. De kasser kan beklædes med halm og vil derved tiltrække egern. Du finder redekasserne under fugletilbehøret, specifikt til vildtfugle.

Ilder
Hos Petworld.dk har vi også ilderfoder, og rigeligt med legetøj og tilbehør til din ilder også. Det er ikke nødvendigt at lede længe efter flere ting til din ilder, da du kan bruge det samme legetøj, som vi har til katte. Ildere og katte minder meget om hinanden i både deres måde at lege på, deres måde at hygge på og med hensyn til deres størrelse også. Du kan finde både legetøj og seler under fanen ”kat”, hvor du skal gå efter killingeudstyr, når det handler om størrelse - især ved seler og lignende produkter. Ilderen er legesyg og livlig, så fjer, pels og ting med lyde i, der f.eks. rasler, er ofte noget ildere nyder. En hule eller noget andet hvor de kan putte og gemme sig, eller en radiatorseng plejer også at give et positivt udslag hos ilderen, da de er nogle sovedyr, der nyder at putte sig, præcis som katte gør.

Høns og hvordan du holder dem
Petworld.dk har også et godt udvalg af udstyr til høns, så du kan fodre dem med kvalitetsfoder og sætte et flot hønsehus op, der stiller deres behov. Hønsehusene er endda så praktiske, så de kan stilles sammen, og derved giver endnu bedre plads. Nogle laver en ekstra gård mellem de huse de har, da hønsene så kan vandre rundt og have lidt adskilte boliger. Når det bliver koldt udenfor, kan du sagtens stadig stille frisk vand til dine høns. Vi har hos Petworld.dk et udvalg af varmeelementer, der gør det muligt at holde vandet over frysepunktet, og derved kan de altid tilgå det friske vand uden, at du skal bekymre dig.

Næringsrigt pindsvinefoder
For at sikre dit pindsvin et godt langt liv, har pindsvinet brug for en god grundkost. Hos Petworld.dk finder du et velassorteret udvalg af sundt og nærende tørfoder og vådfoder til pindsvin, som er specielt afstemt efter pindsvinenes ernæringsmæssige behov. Pindsvinefoderet er produceret af markedets førende producenter og er kendetegnet ved, at det indeholder forskellige råstoffer som insekter, blød- og krebsdyr, kød, grønsager, frugter, æg og levertran. Dit pindsvin har især brug for energirigt pindsvinefoder om foråret og efteråret, da pindsvinet i denne tid er nødt til at fylde sine energireserver op før og efter vinterdvalen. Du kan også hjælpe pindsvin ved at sætte en kasse ud. Der kan du f.eks. bruge vores gnaverhuse, så de kan overvintre i din have. Du sætter kassen ud og fylder den med halm, så de kan gemme sig og få varmen. I kanten kan du stille mad og vand, så de kan få stillet deres næringsmæssige behov i vinterhalvåret også. Du kan varme vandet ved at bruge varmeelementer, som man normalt bruger til høns eller udendørs gnavere, så vandet ikke fryser til is og bliver utilgængeligt. Pindsvin er loyale og vil gerne komme igen, hvis de føler sig trygge og godt forplejet, så du kan få venner for livet ved at tage dig godt af de små, søde dyr.

Effektive musefælder
Hos Petworld.dk finder du også et udvalg af musefælder lavet i plast, som effektivt fanger musene, men ikke slår dem ihjel. Så kan du slippe de små dyr løs i skoven, uden at påføre dyret skade. Hvis du vil undgå, at musen eller gnaveren kommer tilbage i dit hjem, eller i området omkring din bolig, skal du sætte den ud langt væk hjemme fra. For at sikre dig bedst muligt mod, at skadedyret finder vej tilbage til din bolig, skal du ca. 2 km væk, før du sætter den ud. Sæt den gerne ud i et skovområde eller på den modsatte side af din by, da du dermed sætter en række forhindringer op mellem din bolig og skadedyret, hvilket vil gøre det meget svært for dyret at finde din bolig igen.

Hvilke fugle kan jeg finde i min have?
I de danske haver kan du finde en hel række af fugle, men de mest ordinære er disse:

- Spurve, især gråspurve.
- Vipstjerter
- Musvitter
- Alliker
- Stære
- Ugler
- Mejser
- Krager
- Råger
- Skader
- Spætter

Fuglene har meget forskellige behov og derfor er det en god idé at have forskellige størrelser af redekasser samt forskellige slags foder, i din have. Sørg også for forskelligt foder til alle fuglene, endda i forskellige højder. Dette skyldes at fuglene ikke har samme behov og gerne vil fodre på vidt forskellige måder. Små fugle vil gerne fodre frithængende eller højt oppe, så de kan holde øje med eventuelle trusler. Mellemstørrelse fugle vil enten fodres ved jorden eller på et stort foderbræt, hvor de kan være. Det kan for eksempel være et foderbræt uden tag på. Store fugle kan ikke sidde på en foderbold eller lignende, så derfor vil de gerne fodres ved jorden.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid hurtig levering 😀 og god …
Altid hurtig levering 😀 og god hundefoder til en god pris 🤗
20.11.2017 - MOGENS NIELSEN
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.