GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Vi holder dig opdateret omkring udstyr til hest og rytter
Hos Petworld er vi stolte af at kunne sige, at vi også forhandler udstyr til både hest og rytter. Hos os går du ikke forgæves. Ud over en masse spændende udstyr til din pony eller hest har vi også et stort udvalg i udstyr til rytteren. Vi tilbyder blandt andet ridehjelme, sikkerhedsveste, jodphurstøvler, grimer, hestegodbidder, tilskudsprodukter og ikke mindst strigler og børster. Vi har altid et stort udvalg af billigt og spændende tilbehør til din hest eller pony. Hos os kan du finde alt det hesteudstyr og ryttertilbehør, som du har behov for – og endda mere til.

Hos Petworld finder du flere kendte mærker inden for udstyr til hest og rytter
Vi sætter en stor ære i at have et bredt udvalg af rytter og hesteudstyr, så du kan finde netop det, der matcher dig og din hest bedst. Derfor har vi også udstyr i flere prisklasser. Vi fører desuden alle de kendte mærker, så du kan sikre dig hesteudstyr og hestetilbehør af højeste kvalitet. Vi forhandler blandt andet mærker som Catago og Carat og de meget gennemprøvede plejeprodukter fra Kruuse.

Vi har rytter- og hesteudstyr til absolut skarpe priser
Vi køber stort ind og videregiver rabatten til vores kunder. Finder du mod forventning hesteudstyr eller tilbehør billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen. Vores mål er at tilbyde udstyr til hest og rytter af en god kvalitet, der sikrer størst mulig tilfredshed hos vores kunder til de absolut bedste priser.

Forkæl din hest med hestegodbidder fra Petworld
Din hest eller pony skal da også forkæles ind i mellem eller måske vil du gerne belønne den for vel udført arbejde. Med hestegodbidder fra Petworld er du sikker på, at din hest eller pony sætter pris på det. Vi sælger hestebolcher i mange forskellige smagsvarianter, heriblandt lakrids, æble, gulerod og banan.
Hestegodbidder er både praktiske og gode belønninger, når du træner din hest, både til daglig opdragelse og i forbindelse med ridning eller anden træning. Har du flere heste og bruger en del hestegodbidder, så kan du købe en hel kasse med 25 kg af gangen.

Den vigtige pelspleje
Det er vigtigt at børste og strigle din hest eller pony jævnligt. Dels vil du holde pelsen ren og i god kondition og dels får du samtidig mulighed for at tjekke hesten efter for skader. Når hesten fælder er det selvfølgelig også rart for både hesten og dig selv, at den får fjernet en masse af den løse pels. Hos Petworld kan du købe alt det du skal bruge til en grundig soignering af dine heste eller pony. Du finder både plastikstrigler, børster, hovrensere, svampe og meget mere.

Alt i grimer og træktove
Har din hest eller pony behov for en ny grime? Eller måske er dit gamle træktov blevet skidt og kedeligt? Så kan du hos Petworld.dk nemt og hurtigt finde dette. Vi tilbyder et væld af forskellige grimer i mange forskellige størrelser og farver. Alle vores grimer kan indstilles, så de kan tilpasses perfekt til hesten eller ponyen. Det er vigtigt, at grimen hverken er for stor eller for lille til hesten eller ponyen, da du ellers risikerer, at den smider denne på folden. Når du skal indfange din hest eller pony fra fold eller mark, er det også en fordel for dig, at hesten eller ponyen bærer grime. Når din hest eller pony altid har sin grime på, er den nemmere at indfange på folden og det er nemmere at trække den enten på stald eller flytte den til en anden fold. Udover en solid og robust grime bør du også have et godt træktov eller grimeskaft. Hos Petworld.dk finder du både grimer og træktove.

Stort udvalg inden for ridestøvler, ridehandsker og ridehjelme
Både hest og rytter skal være klædt korrekt på til både de almindelige hygge-rideture, men også når det gælder stævner og andre konkurrencer. Vi tilbyder derfor et stort udvalg inden for blandt andet ridestøvler. Vi har både den klassiske lange ridestøvle og den korte jodphurstøvle. Det er derfor altid muligt hos os at finde et par støvler, der matcher dine behov. Rider du meget udendørs kan et par ridehandsker være en fordel, da de både beskytter mod vind og vejr og mod eventuelle vabler på hænderne. Hos Petworld.dk kan du altid finde et stort udvalg af ridehandsker i mange forskellige farver og modeller. Ridehjelmen er nok den vigtigste del af dit udstyr, og derfor har vi nøje udvalgt et sortiment af hjelme, så du altid har mulighed for at finde præcis den ridehjelm, der passer til netop dine behov.

Brug for en ny sikkerhedsvest?
Om du er barn eller voksen er din egen sikkerhed noget, du altid bør have i tankerne, når du har med heste at gøre. Der skal så lidt til før det går grueligt galt, og et fald fra en hest kan i værste tilfælde resultere i brækkede knogler. Hos Petworld.dk mener vi derfor, at sikkerheden altid bør være i top, og tilbyder derfor et udvalg i sikkerhedsveste til gode priser. Alle vores sikkerhedsveste er godkendte og gennemtestet. Du kan derfor altid være sikker på at få et kvalitetsprodukt, når du handler hos os.

Vi leverer altid direkte til døren
Hos Petworld.dk har vi gjort det nemt og hurtigt at handle rideudstyr. Når du bestiller rideudstyr hos os kan du forvente levering inden for 1 – 3 hverdage – direkte til døren. Ønsker du i stedet at få leveret til f.eks. din stald kan dette naturligvis også lade sig gøre. Du skal blot oplyse omkring dette under betalingspunktet i feltet ”Alternativ leveringsadresse”.  Så bliver det ikke meget nemmere at købe nyt rideudstyr til både dig selv og din hest eller pony.

Brug for råd og vejledning vedrørende køb af rideudstyr?
Har du brug for råd eller vejledning omkring køb af ridehjem, sikkerhedsvest, plejemidler, ridestøvler eller andet rideudstyr er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice enten pr. mail eller telefon. Vi sidder altid klar til at rådgive dig i køb af nyt rideudstyr.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Perfekt
Nem bestilling og meget hurtig levering
16.12.2017 - John
Er meget tilfreds med købet og super …
Er meget tilfreds med købet og super hurtig levering
16.12.2017 - Annette Borup Hansen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.