GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Hestefoder i premium kvalitet til en god pris Alle hesteejere ved, hvor vigtigt det er med et godt foder til hesten. Hos Petworld forhandler vi Aveve hestefoder som er et premium produkt til en fornuftig pris. Aveve har altid haft som målsætning at producere hestefoder af topkvalitet til alle typer heste og ponyer. Uanset om din hest bruges til skovtur eller præsterer på topniveau, så har den fortjent et foder af premium kvalitet. Aveve producerer hestefoder til alle heste, lige fra det unge føl til konkurrence hesten. Blandt Aveves brede sortiment kan du få foder til varme heste, foder uden havre, lavt på stivelse, til overvægtige heste, til ungheste og drægtige hopper eller måske skal du bruge foder med et højt energiindhold til din tynde hest. Aveve producerer foder i både piller og müsli afhængig af, hvilken blanding man vælger.

Hestefoder til konkurrenceheste
En konkurrence hest stiller store krav til foderet, den spiser. Både hvad angår optagelighed, energiindhold og smag. Det er vigtigt, at hesten får nok protein, fedt og energi til at yde en toppræstation, når det kræves. Det er dog forskelligt hvilket foder til konkurrenceheste, der skal bruges til den enkelte hest, da alle heste er forskellige og ikke har samme behov. Aveve producerer foder til alle konkurrence heste lige fra væddeløbsheste, til spring, distance og dressurheste. En væddeløbshest i træning har brug for et foder med et højt energiindhold, der hurtigt kan udløses. Dette kan opnås ved at bruge letfordøjelige energikilder såsom havre og varmebehandlet byg og majs. Dette finder du i Aveve Explo Mix. Det giver en eksplosiv energi, der sikrer væddeløbshesten alt, hvad den skal bruge i løb. En spring- og dressurhest har behov for mindre eksplosiv energi, men derimod for et foder, der sikrer den en vedvarende energi tildeling. Dette har Aveve sikret sig gennem blandinger som Sport Mix Zero, Sports Cup, Sport Mix og Calm Mix. Her finder du et foder til din spring- eller dressurhest - også hvis den skal bruge en blanding, der ikke indeholder havre. Til distance- og militaryhesten, der kræver et foderr der sikrer den en høj grad af udholdenhed i længere tid, har Aveve udviklet foderblandingen Energy Mix. Det høje fedtindhold fra hørfrø i denne blanding sikrer hesten en langsomt udløst energi, der holder længe.

Hestefoder til avls- og ungheste
Da foderet betyder meget for hestens opvækst og udvikling, siger det sig selv, at det er vigtigt, at hesten får et godt foder lige fra den begynder at blive vænnet fra. Og hoppen har brug for den rigtige næring, mens hun dier og under den sidste del af drægtigheden for at give føllet de optimale betingelser. Med Aveve hestefoder til føl, avlshopper og ungheste kan du føle dig sikker på, at din hest får den optimale ernæring.
Aveve Breed Mix er til drægtige og diegivende hopper. De sidste 3 måneder af drægtigheden begynder hoppen at stille højere krav til sit foder for at kunne følge med føllets behov i dens mave. Med Breed Mix er hoppen sikret den optimale ernæring, også mens hun senere dier føllet. Når føllet er ca. 4 måneder kan det begynde at spise kraftfoder i små portioner og gennem Aveves specielle følblanding Start Mix, er dit føl sikret det, den har behov for, så den kan vokse sig stor og stærk. Når føllet senere er fravænnet skiftes til Aveve Grow Mix, som er en blanding til plage og ungheste indtil ca. 3 års alderen. Denne blanding sikrer unghesten alt det, den skal bruge uden at vokse for hurtigt.

Hestefoder til nøjsomme heste og ponyer
Ikke alle heste har behov for et foder med højt energiindhold. En del heste og ponyer er så nøjsomme at fodre på, at de hovedsageligt kan leve af grovfoder af god kvalitet og vitaminer og mineraler. Også selvom de rides jævnligt. Til disse heste er det vigtigt med en specielt sammensat blanding, der sikrer hesten eller ponyen alle de vitaminer og mineraler den skal bruge, men ikke en masse foderenheder, som den bare bliver tyk af. Aveve har derfor udviklet specielle blandinger som Light Mix og Icelander Mix. Den sidste er specielt udviklet til islandske heste eller andre hesteracer med samme foderbehov. Har du en ridehest, du bruger til fritidsridning og skovture, kunne Aveves Balance Mix måske være noget for din hest. Meget højt indhold af vitaminer og mineraler sikrer, at du kun behøver at tildele en mindre mængde foder og blandingen er derfor meget økonomisk i brug.

Hestefoder til ældre heste
Når din hest kommer op i årene ændrer den sig på flere måder fysiologisk, og dette betyder også ofte, at den får et andet foderbehov. Mange ældre heste begynder for eksempel at tabe både fedt og muskelmasse. Dette sker dels grundet, at hestens tænder ikke længere er i så god stand og dermed ikke kan tygge og findele foderet så godt som tidligere. Da hestens tyggefunktion er meget vigtig for dens videre fordøjelse vil dårligere tænder hurtigt resultere i vægttab og andre problemer. Ligeledes bliver hestens evne til at optage de vigtige næringsstoffer fra maden nedsat med alderen grundet naturlige ændringer i tarmsystemet. Ældre heste har typisk en nedsat evne til at udnytte fibre fra hø eller wrap, proteiner og til at optage mineralet fosfor. Evnen til at fordøje stivelse og fedt er derimod uændret. Dog skal man ikke bare tildele sin gamle heste store mængder stivelse, da de også ofte har en nedsat tolerance overfor for højt blodsukker og kan deraf have stofskifteproblemer, der let kan resultere i blandt andet forfangenhed.
Det er derfor vigtigt, at foderet til den ældre hest er nøje sammensat, og dette er du sikret gennem et foder som for eksempel Aveve Balance Mix. Har hesten behov for at tage på vil en blanding som Aveve Condition Mix kunne bruges, og til overvægtige ældre heste er Light Mix en mulighed.

Hestefoder leveret til døren
Når du køber hestefoder på
www.petworld.dk, så kan du få det leveret lige til døren med fragtmand for et begrænset fragtbeløb. Det er en klar fordel at bestille flere poser af gangen, så du ikke skal tænke på at bestille så ofte. Du kan med fordel bestille hestefoder sammen med andre varer du også ønsker at handle hos Petworld.dk. Mange hesteejere har jo også både hund og kat, og disse dyr skal naturligvis også have kvalitetsfoder fra Petworld.dk.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Gode produkter
Gode produkter, god service.
22.11.2017 - Lene Marie Pedersen
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Super fint med gratis fragt, hvilke jo betyder meget når man kun skal købe nogle småting.
22.11.2017 - Carina Rask Vernersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.