GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Vi holder dig opdateret omkring det nyeste inden for hundeudstyr og hundetilbehør
Hos Petworld er vi stolte af at kunne sige, at vi har noget til alle hundestørrelser og alle hunderacer i alle prisklasser. Hos os går du ikke forgæves. Ud over en masse spændende hundeudstyr har vi også et stort udvalg i hundetilbehør. Vi tilbyder blandt andet hundeskåle, hundehalsbånd, liner, seler, hundelegetøj, hundefrakker, hundetegn osv. Vi har altid et stort udvalg af billigt og spændende hundetilbehør til din hund eller hundehvalp. Hos os kan du finde alt det hundeudstyr og hundetilbehør, som du har behov for – og endda mere til.

Vi har det største og mest spændende udvalg af hundeudstyr og hundetilbehør
Hos Petworld kan du finde ting, som du vil opdage, at du ikke kan leve uden. Alt det din hund har brug for i dagligdagen samt ting, der gør livet som hundeejer både sjovere og meget nemmere. Vi holder os løbende opdateret i forhold til de nyeste trends på kæledyrsmarkedet, så du kan få det bedste hundeudstyr og hundetilbehør til dig og din hund.


Hos Petworld finder du alle de kendte mærker inden for hundeudstyr og hundetilbehør
Vi sætter en stor ære i at have Danmarks bredeste udvalg af hundeudstyr og hundetilbehør, så du kan finde netop det hundeudstyr og hundetilbehør, der matcher dig og din hund bedst. Derfor har vi hundetilbehør og hundeudstyr i alle prisklasser. Vi fører desuden alle de kendte mærker, så du kan sikre dig hundeudstyr og hundetilbehør af højeste kvalitet. Vi samarbejder kun med de bedste folk i branchen inden for hundeudstyr og hundetilbehør, herunder: Oster, Moser, Flexi, Savic, Hunter, Petsafe, Trixie, Kong, Petosan, Eukanuba, Royal Canin, Hills, Buster m.fl.


Vi har hundeudstyr og hundetilbehør til markedets absolut skarpeste priser
Vi køber stort ind og videregiver rabatten til vores kunder. Finder du mod forventning hundeudstyr eller hundetilbehør billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen. Vores mål er at tilbyde hundeudstyr og hundetilbehør, der sikrer størst mulig tilfredshed hos vores kunder til de absolut bedste priser.


Hos os finder du hundeudstyr og hundetilbehør til hele din hunds liv
Vi har alt, hvad du behøver i hundeudstyr og hundetilbehør for at give din hvalp den bedste start på livet og for at få den til at føle sig hjemme hos dig. Vi har alt lige fra sutteflasker, mælkeerstatning, hvalpebleer og hvalpefoder  til hundesenge, hundeseler, hundetegn, voksenfoder og træningsgodbidder. Hos Petworld har vi kort sagt alt, hvad du behøver for at give din hund et langt og lykkeligt hundeliv.


I vores store sortiment af hundeudstyr og hundetilbehør
…finder du altid det største udvalg af kvalitetshundefoder fra markedets førende producenter, så du med garanti kan finde det hundefoder, der matcher din hunds ernæringsmæssige behov bedst. De forskellige hunderacers behov spænder vidt.  Derfor har vi også et stort udvalg af racespecifikt hundefoder, som understøtter de forskellige racers ernæringsmæssige behov.  Foder, der ikke er korrekt sammensat til at opfylde hundens behov, kan medføre helbredsmæssige problemer.
Herudover har vi i vores brede udvalg af hundeudstyr og hundetilbehør også et stort sortiment af loppemidler til markedets skarpeste priser, naturligvis. Køb dine loppemidler online på Petworld.dk og få dem leveret lige til døren. Så bliver det ikke nemmere. For at optimere virkningen af loppemidler er det en god idé grundigt at rengøre hundens omgivelser. Det vil sige, at huset skal støvsuges grundet, og at diverse tæpper m.m. skal nedfryses.

Vores store udvalg af hundeudstyr og hundetilbehør omfatter også et bredt udvalg af hundegodbidder. Uanset om du leder efter hundegodbidder til store eller små hunde, så går du ikke forgæves hos os. Alle hunde elsker at få en lækker hundegodbid, når du enten vil forkæle dem, eller når de har udført en opgave på en god måde.

I vores velassorterede udvalg af hundeudstyr og hundetilbehør finder du også et spændende udvalg af alverdens hundelegetøj. Hundelegetøj er et must, når du har en hund. En hund bliver aldrig for gammel til at lege. Det gælder bare om at finde det hundelegetøj, der matcher din hunds alder og temperament bedst.

Vores store sortiment af hundeudstyr og hundetilbehør omfatter desuden også en bred vifte af pelsplejemidler, herunder forskellige børster, sakse og shampooer osv. Vi har kort sagt alt, hvad du behøver for at kunne vedligeholde din hunds pels.

I dag er der mange transportmuligheder, når du skal transporterer din hund fra A til B. Derfor har vi i vores store udvalg af hundeudstyr og hundetilbehør også et velassorteret udvalg af metalbure, bæretasker og transportkasser. Selvfølgelig til ekstremt fordelagtige priser.

I vores store sortiment af hundeudstyr og hundetilbehør finder du også et velassorteret udvalg af tandplejemidler, herunder forskellige tandbørster og tandpasta. Mange hunde går rundt med tandpine grundet plak og tandsten som følge af mangel på tandpleje. Ligesom hos mennesker kan tandproblemer være meget smertefuldt for hunden.  Derfor er det vigtigt, at du hver dag tager hånd om din hunds mundhygiejne og kontrollerer dens tænder og gane.
Hos Petworld har vi alt det hundeudstyr, du behøver for at træne din hund. For eksempel har vi et stort udvalg af stave, ringe, vipper og tunneler, som du kan bruge til agility. Du finder også et stort udvalg af andre varer, der er gode at have, når du skal træne din hund. For eksempel har vi flere forskellige modeller af klikkere, træningsgodbidder og hundelegetøj velegnet til apportering. Endelig omfatter vores store udvalg af hundeudstyr og hundetilbehør også et omfattende udvalg af hundesenge, så du kan finde netop den hundeseng, der matcher din hund og dit hjem bedst. Vi har alt fra plastik hundesenge, stof hundesenge og nylon hundesenge til hundesenge i imiteret læder. En hundeseng hører til i alle hjem, hvor der bor en firbenet ven. En hundeseng er med til at give din hund et sikkert tilflugtssted, hvor den kan hvile sig og være sig selv.

Få dit hundeudstyr og hundetilbehør leveret direkte til døren
Så bliver det ikke nemmere. Er du ikke hjemme ved leveringen, så kan du vælge blot at få pakken stillet på din adresse. Foretrækker du selv at hente det i din nærmeste postbutik, så er dette også en mulighed da den leveres der, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God oplevelse,hurtig levering,perfekt …
God oplevelse,hurtig levering,perfekt 😘👍
13.12.2017 - Pia Dalsgaard Krak
Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.