GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Optimal trafiksikkerhed for dig og din hund 
Mange hunde finder det sjovt og spændende at komme med på en cykeltur. Imidlertid kan det være svært at håndtere en hund med traditionel hundesnor når man cykler, og samtidig holde styr på selve cyklen og trafikken. Hos Petworld tilbyder vi derfor også en række cykelliner, som kan spændes direkte på din cykel eller rundt om livet på dig, så du kan koncentrere dig om at cykle, dog stadig med god kontrol over hunden. Derved opnår både dig og din hund en væsentlig forbedret trafiksikkerhed. Eksempelvis har vi Trixie Biker-Set, som er et optimalt produkt for dem, der ofte vil have behov for at have hunden med, når de er ude at cykle. Biker-Settet har en krog, der gør, at linen følger hundens bevægelser. Samtidig er der en velcro strop, som frigiver linen fra cyklen, hvis der kommer et hårdt træk. Dette er med til at øge sikkerheden for både dig og din hund.  

Spænd en hundetrailer efter din cykel 
Ikke alle hunde egner sig til at løbe ved siden af en cyklist, eksempelvis grundet deres fysiske udformning eller helbredsmæssige stand. For disse hunde kan det være en god idé med en cykeltrailer, da hunden stadig kan komme med ud på en dejlig cykeltur, men blot under mere skånsomme og komfortable forhold. Cykeltrailerne tilbydes i flere forskellige størrelser, så du kan finde en der passer netop til hunds størrelse og vægt. Endvidere passer trailerne til almindelige standardcykler, og er desuden yderst lette at montere på cyklen. Ved udviklingen af cykeltrailerne er der blevet lagt på, at hunden skal have optimale forhold, hvorfor der eksempelvis er gode muligheder for lufttilførsel og brugt stærke og slidstærke materialer. Hos Petworld har vi også en række slidstærke og holdbare cykelkurve i flettet pil til hunde. Cykelkurvene kan nemt monteres på din cykel og er særligt velegnet, hvis du skal på tur med en mindre hund.  

Skal du ud at løbe sammen med din hund?
Prøv at bruge en joggingline fremfor en traditionel hundesnor næste gang du skal ud at løbe! Med en joggingline slipper du for at bruge en hånd til at holde om snoren, da en joggingline spændes omkring livet på løberen. Du vil derved opleve en langt højere grad af bevægelsesfrihed ved en løbetur, og derved vil løbeturen blive væsentlig mere komfortabel. Hos Petworld finder du også det populære Hurtta Motivation løbebælte. Dette løbebælte er nemt og behageligt for dig at bære om livet. Løbebæltet har også lommer til nøgler, mobiltelefon, hundeposer og en aftagelig lomme til hundegodbidder. Herudover har Hurtta også produceret en bæltetaske, som har plads til hundeposer, godbidder, nøgler, mobiltelefon og andre vigtige elementer. Bæltetasken har i alt en kapacitet på en liter. Både Hurtta Motivation løbebæltet og Hurtta Motivation bæltetasken har ringe, så du nemt kan medtage andre ting, såsom en vandflaske.  

Alt i udstyr til lange gåture
Skal du og din hund ud på en længere gåtur? Så prøv at tage en af de smarte vandflasker med indbygget vandskål med næste gang, så du ikke risikerer, at din hund dehydrerer. Vi tilbyder endvidere sammenklaplige skåle i solidt gummi, så du også kan tage lidt mad med på de lange ture. De sammenklappelige hundeskåle fylder minimalt i din rygsæk. Hundeskåle der er velegnet til rejser produceres i meget lette men holdbare materialer. Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af praktiske rejseskåle, der er nemme at tage med på rejsen.  

Tag ud at jogge sammen med din hund
At lære din hund at jogge en tur sammen med dig er forholdsvis nemt, men det kræver en vis grad af tålmodighed. Først og fremmest er det vigtigt, at du ikke tager din hund med på lange ture, når hunden stadig er en hvalp. Det skyldes, at hvalpens knogler stadig ikke er fuldt udviklede, og at en lang tur kan forårsage varige skader. Når du jogger sammen med din hund, så vær opmærksom på at I skal finde en fælles rytme. Det kan også være en rigtig god idé at starte med at have hunden i en forholdsvis kort joggingline på de første ture, således hunden ikke stopper op og snuser hele tiden. I takt med at din hund kommer i bedre form og bliver mere fortrolig med situationen, kan du forlænge jogginglinen. Der er flere faktorer, der bestemmer, hvor længe du kan jogge med din hund. Først og fremmest er det vigtigt, at du tager hundens tilstand i betragtning. Både hundens alder og størrelse spiller en vigtig rolle. Eksempelvis kan en lille hund ikke løbe så hurtigt og langt som en stor hund. Samtidig kan en stor og tung hund ikke holde til at løbe en lang tur hver dag. Herudover er du også nødt til at tænke over vejret og bundlaget, når du kører eller går en lang tur. Eksempelvis kan salt på vejene om vinteren skade din hunds trædepoter. Hvis det er meget varmt, er det også vigtigt, at du er opmærksom på, at din hund kan risikerer at overophede. Hos Petworld finder du alt det udstyr, som du og din hund har brug for, når I gerne vil ud at løbe en god lang tur. Når først du og din hund finder en fælles rytme, så er vi sikre på, at begge vil nyde at jogge sammen.
 

Skal du have din hund med på rejse?
Så find alt hvad du behøver i rejseudstyr hos os. Vi har et stort udvalg af cykelkurve, cykelliner, cykelanhængere, rejseskåle, sammenklappelige vandskåle, joggingliner og løbebælter. Bestil dit rejseudstyr hos os og få det leveret direkte til din dør. Så bliver det ikke nemmere at tage din hund med på rejse.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Tilfreds
Altid en god betjening
19.11.2017 - Susanne
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt
18.11.2017 - Dorte

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.