GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Hundebøger om alt der er værd at vide om menneskets bedste ven
Det er en stor beslutning, når du beslutter, at familien skal forøges med en hund. Det kan derfor være en rigtigt god idé at sætte sig ind i de forskellige hunderacer og deres forcer. Køb din hundebog hos os. Vi har hundebøger om mange forskellige hunderacer, så du kan finde netop den hund, som matcher dig og din familie bedst.
Hunderacer er meget forskellige mht. temperament, lærevillighed, pelspleje mv. Det kan være, at du tumler med spørgsmål såsom: ”Hvilken hund vil den søde hvalp vokse sig stor til at blive?” og ”Hvilken hunderace vil matche min livsstil bedst?”. Vi har hundebøger med detaljerede beskrivelser af mere end 200 hunderacer, som eventuelt vil kunne hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål. Rigtig mange hundeejere køber en hund i den tro, at hunden fra starten af opfører sig som et pragteksemplar, der parerer ordrer, er stueren og generelt viser sig fra sin bedste side. Dette viser sig dog ofte langt fra at være tilfældet. Derfor er der heller ingen, der forventer, at du som førstegangs-hundeejer er et naturtalent. Hos Petworld finder du altid et bredt sortiment af hundebøger, som kan guide dig på rette vej og fremme forståelsen for din hund, så du bliver en god hundeejer. Det kan være en rigtig god idé at bruge diverse hundebøger som opslagsværker, hvis du føler, at du ikke er på helt sikker grund.

Hundebøger om hundeadfærd
Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af hundebøger om hundeadfærd, så du kan lære at forstå din hund og lære den rigtig godt at kende. Når først du forstår din hunds adfærd, kan du lettere træne den, så du opnår den hundeadfærd, som du ønsker. Vi har hundebøger, der er velegnede til alle hundeentusiaster.
Hundebøger om hunderacer
Hos Petworld finder du også et velassorteret udvalg af hundebøger om de forskellige hunderacer, der findes. Bøger om hunderacer, er typisk skrevet af folk, der har opdrættet den hunderace i mange år. Bøgerne kan således give dig værdifuld indsigt i, hvilken hunderace der matcher dig og din livsstil bedst, hvis du overvejer at anskaffe dig en hund. Disse hundebøger kan også fungere som opslagsværk, hvis du allerede er hundeejer og blot undrer dig over visse ting i forhold til din hunderace.


Hundebøger om hundeleg og hundetræning
Vi har også et stort udvalg af hundebøger om hundeleg. Er du løbet tør for idéer, kan du roligt kigge her på siden efter gode hundebøger, som med garanti vil inspirere dig. Til at finde på nye lege, som du kan lege sammen med din hund. Hunde bliver ikke for gamle til at lege. Det er vigtigt, at du dagligt leger sammen med din hund for på den vis at aktivere og stimulere den. Udover hundebøger om hundeleg har vi også et spændende udvalg af hundebøger om hundetræning. Vi har eksempelvis et udvalg af hundebøger om klikkertræning, der kan være velegnet til dig, som har en hund der bider, gøer eller trækker i snoren, når I går tur. I vores hundebøger kan du læse om, hvordan du kan klikkertræne din hund og samtidigt have det sjovt. 
Hundebøgerne sætter dig ind i den grundlæggende lydighedstræning trin-for-trin og giver dig samtidig nyttige øvelser til at få en god dagligdag op at køre med din hund.
Endelig har vi også hundebøger til dig, der blot ønsker at lære det mest basale inden for hundetræning.

Hundebøger om din hunds sundhed
Hos Petworld har vi altid et spændende udvalg af hundebøger, som giver dig et godt indblik i din hunds helbred, herunder hvilke sygdomme din hund kan risikere at få og hvordan du selv til dels kan behandle disse. Hundebøgerne fungerer rigtig godt som opslagsværker og kan gøre dig meget klogere på din bedste ven.


Hundebøger om hvalpetræning
Hos Petworld finder du altid velskrevne og informative hundebøger om hvalpetræning.  Hundebøgerne omhandler alt lige fra lette øvelser for den lille hvalp til mere avanceret hundetræning i takt med, at din hvalp vokser sig større. Hundebøgerne omhandler alle aspekter inden for lydighedstræning med metoder, der er venlige og positive. Samtidig indeholder hundebøgerne klare og tydelige illustrationer, som gør øvelserne lette at følge skridt for skridt. Træn din hvalp på den naturlige måde med en hundebog fra Petworld.


Hundebøger om din hunds adfærd
Hos Petworld har vi også efterfølgeren til den populære bog: ”Hundelytteren”, hvori der blev beskrevet teorien bag adskillige metoder til at forstå familiehundens adfærd og til at få et godt og meningsfuldt forhold til hunden ved hjælp af simple og effektive psykologiske teknikker. Efterfølgeren hedder: ”Hundelytteren i praksis” og heri bliver de føromtalte metoder beskrevet i praksis. Eksempelvis bliver det i bogen illustreret, hvordan de fleste hunde i løbet af en måned, kan lære sin plads at kende ved sin ejers side. Ligeledes bidrager bogen med gode redskaber til, hvordan du som hundeejer kan lære at forstå hundens kropssprog og signaler. Bogen indeholder et komplet træningsprogram, som består af øvelser til 30 dage. Hvis du er den heldige ejer af indtil flere hunde, findes der i bogen også mange gode råd og idéer til, hvordan du behandler flokken, både som enkelte individer og som en samlet enhed.


Få dine hundebøger leveret direkte til din dør
Så bliver det ikke nemmere at få opdateret din viden om din hund. Er du ikke hjemme ved leveringen, så kan du vælge blot at få pakken stillet på din adresse. Foretrækker du selv at hente det i din nærmeste postbutik, så er dette også en mulighed, da pakken automatisk vil blive leveret der, såfremt du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. 
 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.