GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

HUNDEMAD TIL ALLE RACER ALL DOGS HUNDEFODER
10 KG
Pris pr. kg DKK 13,00
ALDER: 1 ÅR -
ALL DOGS HUNDEFODER
(5710535680138)  
 
DKK 129,95
HUNDEMAD TIL ALLE RACER AKTIV VOKSEN HUNDEFODER
15 KG
Pris pr. kg DKK 17,33
ALDER: 1 ÅR -
AKTIV VOKSEN HUNDEFODER
(5710535600259)  
 
DKK 259,95
Krav til hundefoder?
Når du bestiller hundefoder og hundemad hos os, er det vigtigt, at du overvejer, hvilke krav du stiller til dit hundefoder. De vigtigste faktorer, som du bør være opmærksom på, er: Råvarer, optagelighed, smagelighed samt selvfølgelig pris. Er du i tvivl om, hvilket hundefoder du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os. Vi har efterhånden mange års erfaring indenfor kæledyrsbranchen og vejleder dig derfor gerne. 

Hvilke råvarer bør mit hundefoder indeholde?
Din hund har brug for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler m.m. for at holde sig sund og rask. Se altid på deklarationen efter det, der står først. Den vigtigste proteinkilde bør altid være kød. Derved sikrer du, at din hund får det kød, som en hund naturligt har behov for, da kød skal være hundens primære ernæringskilde til proteiner og fedt. Det opbygger og vedligeholder dens muskler og fremmer pelsens naturlige glans og smidighed – som et plus kan korrekt fodring mindske fældningsproblemer,

Hundefoderets optagelighed
Vær opmærksom på hundefoderets optagelighed. Optagelighed varierer afhængig af fodertypen. Hundefoder med gode råvarer har en større evne til at blive omsat til energi i hunden. Dermed får du mindre spild og afføring. Så selvom et hundefoder virker dyrt i pris, kan det i længden godt svare sig at tage de dyrere mærker, der typisk har en væsentlig bedre optagelighed. Hos os finder du bl.a. kvalitetsmærker som Royal Canin, Hills og ZiwiPeak.   

Hvordan skal hundefoder smage?
Ligesom os mennesker så er din hund glad for variation - både i forhold til smag og konsistens. Tilbyd din hund et kvalitetsfoder med fjerkræ, oksekød eller fisk. Lam kan også være en god idé, hvis din hund eksempelvis har en følsom mave. Alternativt kan du prøve et hundefoder med en anden type hårdhed, og den varierende konsistens er god for både hundens mundhygiejne og fordøjelse. For den mere unikke smagsoplevelse tilbyder Petworld.dk endvidere produkter indeholdende henholdsvis hjorte, bison, hest eller and – smagsoplevelser som vil være et sikkert hit hos din hund!   

Har din hund et højt aktivitetsniveau? Så skal den have et særligt hundefoder
Har du en meget aktiv hund, skal du være opmærksom på, at hundefoderet skal indeholde megen energi. En aktiv hund defineres som en hund, der eksempelvis deltager i arbejdet på en gård eller anden energikrævende aktivitet på daglig basis. Et højt aktivitetsniveau defineres derved ikke som værende en hund, der lejlighedsvis deltager i jagt eller agility. Får din hund for lidt energi, kan det medføre, at den taber sig, og at pelsen mindskes i kvalitet. Hunden bliver desuden meget sløv og ugidelig, Produkter velegnet til hunde med et højt aktivitetsniveau kan eksempelvis være Royal Canin 4800, Arion Performance og Kingsmoor Sport.  

Hundemad og hundefoder til alle racer og størrelser
Der er efterhånden rigtig mange gode mærker på markedet indenfor hundefoder, som du kan vælge imellem. Når du skal vælge hundemad er det derfor relevant at tænke over, hvorvidt der er særlige ingredienser, som din hund foretrækker, eller om der eventuelt skulle være ingredienser, som din hund er allergisk over for. Derfor finder du hos os et bredt sortiment af hundemad fra de førende producenter.   

Allergivenligt hundefoder og hundemad

Lider din hund af allergiproblemer, som resulterer i kløe og irritation i din hunds hud? Lider din hund ofte af dårlig og træg mave? Som noget nyt tilbyder Petworld.dk nu kornfrit hundefoder, som ofte har en særdeles positiv indvirkning på allergiproblemer. Årsagen hertil er, at korn ofte indeholder lagermider, som er svære at nedbryde for en hund. Dette kan resultere i hud- og maveproblemer. Endvidere er et kornfrit hundefoder også kendetegnet ved, at disse ofte indeholder færre kulhydrater. Hunde har brug for små kulhydratmængder, da kulhydrater forhøjer blodsukkeret og blandt andet kan føre til overvægt. Proteiner og fedt bør derimod udgøre hovedparten af  energitilførelsen for optimal velvære for din hund. Petworld.dk tilbyder blandt andet konrfrit hundefoder fra Taste of the Wild og Kingsmoor Pure.

Kornfrit hundefoder
Har du mistanke om, at din hund måske ikke tåler korn særlig godt? Du har måske lagt mærke til, at hunden klør sig meget og dens hud virker irriteret, eller dens pels virker tør og trist? Hos Petworld.dk kan du finde mange forskellige produkter inden for kornfrit hundefoder. Hundefoder uden korn har vist sig at være særdeles godt til hunde, der viser tegn på mulig foderallergi. Kornfrit hundefoder dækker alle din hunds ernæringsmæssige behov og ved at fodre med et hundefoder uden korn, fodrer du din hund mere naturligt. Hunden er fra naturens side overvejende kødædende og levede din hund vildt, ville dens kost hovedsagligt bestå af kød, mindre mængder bær, grønsager og frugt med mere. Hos Petworld.dk finder du en række kornfrie hundefoder produkter, der alle tilbyder din hund et mere naturligt foder.


BARF – hundefoder af rent kød!
Sundt og naturligt. Dette er kendetegnene ved foder, som følger BARF-princippet, da disse alle udelukkende indeholder 100% rent kød. En hund er fra naturens side bygget til udelukkende at spise kød, og hunden er således indrettet efter at spise rent kød, hvorfor en hund som udgangspunkt ikke har brug for korn, majs, ris, ærter, kartofler osv., som bruges som bindemidler i traditionelt hundefoder. Når man bruger BARF er det imidlertid svært at sikre, at hunden får tilført den korrekte mængde af livsnødvendige mineraler og vitaminer, men med færdigproduceret hundefoder efter BARF-princippet sikrer man netop korrekt tilføring af disse. Med eksempelvis hundefoder fra ZiwiPeak, som stolt følger BARF-princippet, får hunden et naturligt foder indeholdende udelukkende tørret kød såsom hjortekød elle lammekød. Alle dyr er avlet under høje dyreetiske og miljømæssige krav i New Zealand og under tilsyn af førende internationale dyrlæger for sikring af den ekstrem høje kvalitet. 
       
Kvalitets hundefoder til din hundehvalp
Hver hunderace har sine ernæringsmæssige behov. Derfor er det utrolig vigtigt, at du fra starten af fodrer din hundehvalp med det rigtige hundefoder i den rigtige mængde med de rigtige intervaller. Dette kan imidlertid være svært, da fodringsbehovet ofte varierer fra den ene hundehvalp til den anden. Hvis ikke du sikrer dig, at din hundehvalp får sine ernæringsmæssige behov opfyldt, risikerer du, at den ikke udvikler sig korrekt samtidig med, at du risikerer, at den decideret udvikler helbredsmæssige problemer. Eksempelvis skal kalcium-indholdet overstige fosfor-indholdet for at sikre et sundt stofskifte. Herudover har hundehvalpe behov for mere taurin end mennesker. For lidt taurin kan føre til hjerte- og synsproblemer. En ny hundehvalp i huset er sjovt og spændende, men ligesom en ny baby leveres den ikke med en brugsvejledning. Vi anbefaler derfor, at du altid sætter dig grundigt ind i, hvad en hundehvalp kræver i forhold til pleje.

Billigt hundefoder og hundemad leveret direkte til din dør 
Er du træt af at slæbe tunge foderposer med hjem? Så bestil online hos Petworld. Vi leverer hundefoderet lige til din dør inden for 1 - 2 hverdage. Og så får du endda hundefoderet til Danmarks skarpeste priser. Finder du mod forventning hundefoderet billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen
I only bought one item but it was …
I only bought one item but it was something that i couldnt find anywhere else and it was delivered really fast, so i was very happy.
13.12.2017 - Adriana

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.