DKK 508,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Arion Original Adult Large hundefoder med laks og ris er rig på fiskeolie, som har en gavnlig effekt på hundens hud og pels.

Foderet egner sig især til store hunde med tendens til tør og følsom hud, samt hunde med tendens til overfølsomme reaktioner. Gluten er et naturligt protein, som sammen med stivelse, findes i frøhviden. En glutenoverfølsom hund, kan lide skade i tyndtarmens foring. Hunden kan ikke optage foderet optimalt, som resulterer i vitamin-, mineral- og energimangel. Derudover vil du opleve at din hund ofte lider af dårlig mave og det er en ærgerlig konsekvens.

Dette foder er tilsat et sundere alternativ, fremfor de almindelige kornsorter såsom hvede, rug, byg og havre, som du finder i meget andet, traditionelt hundefoder. Arion Original Adult Large Breed hundefoder er med smagen af laks og ris, som dækker ernæringsbehovet hos store, voksne hunde.

Da en stor hunderace bærer rundt på en stor krop, tynger kropsvægten meget ned på hundens skelet. Det kan give udfordringer for din hunds velvære, da den ikke kan fortælle dig hvor det gør ondt eller hvad den mangler i sin kost. Arions hundefoder til store hunde tager naturligvis hensyn til dette problem, med en kalorielet kost, som kan være vægtreducerende for de lidt overvægte hunde. Der er nemlig ikke sparet på hverken protein og fedt eller andre vigtige ernæringsstoffer, så dette foder kan hjælpe med at give din hund en optimal form.

For at tage hensyn til forbrændingen, er sammensætningen nøje udvalgt. De sundhedsfremmende ernæringstoffer glucosamin og chondroitin, er plejende for hundens led. Det er et tilskud, som udvindes fra skaldyr, og det både smører og bidrager til en forstærket opbygning af hundens ledbrusk. Derudover indeholder laks den sunde fiskeolie omega-3. Alle ingredienser er nøje udvalgt for deres nærende egenskaber, gode fordøjelighed og optimale smagsoplevelse.

Vigtige fordele

  • Glutenfrit foder
  • Specialkomponeret opskrift til store hunde
  • Glucosamin og chondroitin styrker ledbrusken
  • Rig på laks og fiskeolie med omega-3 og omega-6
  • Zink og biotin fremmer optimal hud- og pelssundhed

Arion Original Adult Large Breed er et 100% naturligt fuldfoder, uden kunstige smags- og farvestoffer samt konserveringsmidler.

Specifikationer
Varenummer 5414970055413
Bruttovægt 12,00 kg
CATEGORY 1.1.4.1 ve
Mærke arion
Dyregruppe hund
Smag fisk
Størrelse større end 26 kg
Konsistens tør
Alder voksen
Egenskab glutenfrit
Ingredienser

Ris 44%, laks 35% (tørvejet), fedt fra laks, hydrolyseret lakseprotein, ærter, roemasse, raffineret cellulose, calciumcarbonat, tørgær, mineralsalt, lakseolie, decalcium fosfat, kaliumchlorid, grøn te, chondroitin sulfat, glucosamin, F.O.S. (frugto-oligosaccharider), M.O.S. (mannan–oligosaccharider), vindruekerner, rosmarin.

Tilsætningsstoffer
Vitaminer

Pr. kg: A-Vitaminer 20.000, D3-Vitaminer 1.700. 
Mineraler
Calcium 1,5%, fosfor 0,9%.

Sporstoffer
Pr. kg: Jern (E1) 130 mg, kobber (E4) 16 mg, zink (E6) 220 mg, mangan (E5) 9 mg, jod (E2) 3,5 mg, selen (E8) 0,25 mg. 

Analyse
Råprotein 25%, råfedt 12%, råaske 7%, råfibre 2,5%.

Energi
Pr. kg: Metabolisk energi 3.504 mg.


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Hundens vægt Tørfoder
(kg) (g)
25 - 30  320 - 360 
30 - 35  360 - 420
35 - 40  420 - 455
40 - 45  455 - 490


Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende.
Juster andelen af foder, så hunden opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Produktet kan gives som tørfoder eller opblødes i lunkent vand. 
Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.

 Video