DKK 438,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse


Arion Original Adult Medium Breed hundefoder med kylling og ris er specielt sammensat til at kunne dække mellemstore voksne hundes energimæssige behov. 

God ernæring er det bedste middel til et sundt liv, og det omfatter også din hund. I naturen følger hunden deres instinkt for at ernære sig på en måde, der holder dem sunde. For kæledyr gælder det dog, at ejeren bestemmer menuen.

Arion Original Adult Medium tilbyder optimal ernæring, der tager hensyn til alle aspekter af hundens stofskifte. Ingredienserne er nøje udvalgte grundet deres nærende egenskaber, gode fordøjelighed og optimale smag.

Arion Adult Medium hundefoder er tilsat lækker kylling og ris, og er specielt sammensat for at bidrage til en optimal livsglæde og livskvalitet.

Med denne sæk hundefoder fra Arion Original Medium Breed, kan du være sikker på at der er tilsat lakseolie, som modvirker glansløs pels og tør hud. Så er din bedste ven bedre rustet mod at kunne leve et værdigt hundeliv.

Desuden er Arion Adult Medium hundefoder med kylling og ris rent faktisk glutenfrit. Gluten er et protein, som findes i frøhviden sammen med kornstivelse. Hvis din hund oplever glutenintolerance, kan det betyde at tyndtarmen beskadiges og det er ikke særligt hensigtsmæssigt.

En hund har brug for vigtige vitaminer, mineraler og energi, som altså går tabt, hvis den oplever fordøjelsesproblemer på grund af gluten. Over tid, får hunden ofte rigtig dårlig mave. Du kan finde gluten i de fleste kornprodukter såsom hvede, rug, byg eller havre. Måske kender du bedst gluten fra en bolledej, hvor gluten gør dejen elastisk når du ælter det længe nok.

Den helt særlige sammensætning i Arions hundefoder, kan også bidrage til en optimal ledfunktion, så din hund bevarer livsglæden og livskvaliteten.

Vigtige fordele

  • Glutenfrit hundefoder
  • Indeholder de naturlige, fermenterbare fibre FOS og MOS, for at forbedre og vedligeholde tarmfloraen og en optimal fordøjelse
  • Rig på velsmagende, animalsk protein af høj kvalitet 
  • Afbalanceret mængde af vitaminer og sporstoffer
  • Rig på animalsk protein og animalsk fedt for at sikre tilstrækkelig med essentielle aminosyrer samt omege 3- og omega 6-fedtsyrer, der giver glansfuld pels

Arion Adult Medium er et 100% naturligt fuldfoder, uden kunstige smags- og farvestoffer samt konserveringsmidler.

Specifikationer
Varenummer 5414970055307
Bruttovægt 12,00 kg
CATEGORY 1.1.4.1 ve
Mærke arion
Dyregruppe hund
Smag kylling
Størrelse medium 11 - 25 kg
Konsistens tør
Alder voksen
Egenskab glutenfrit
Ingredienser

Kylling 50% (tørvejet), ris 35%, kartoffel, kyllingefedt, ærter, hydrolyseret kyllingprotein, roemasse, mineralsalt, tørgær, træstof, raffineret cellulose, lakseolie, calciumcarbonat, F.O.S (frugto-oligosakkarider), M.O.S. (mannan–oligosakkarider) vindruekerner, rosmarin.

Tilsætningsstoffer
Vitaminer
Pr. kg:  A-Vitaminer 20.000, D3-Vitaminer 1.700.
Mineraler
Calcium 1,5%, fosfor 0,9%.

Sporstoffer
Pr. kg: Jern (E1) 130 mg, kobber (E4) 16 mg, zink (E6)180 mg, mangan (E5) 9 mg, jod (E2) 3,5 mg, selen (E8) 0,25 mg.

Analyse
Råprotein 26%, råfedt 16%, råaske 7%, råfibre 2%.

Energi
Pr. kg: Metabolisk energi 3.704 mg.


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Hundens vægt Tørfoder
(kg) (g)
10 - 15 175 - 220
15 - 20 220 - 265
20 - 25 265 - 310


Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende.
Juster andelen af foder, så hunden opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Produktet kan gives som tørfoder eller opblødes i lunkent vand. 
Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.

Video