DKK 508,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Arion Original Adult Medium hundefoder med laks og ris, er specielt sammensat til at kunne dække mellemstore, voksne hundes energimæssige behov.

Den unikke sammensætning i foderet understøtter ledfunktioner med henblik på at optimere din hunds livsglæde og livskvalitet. God ernæring er det bedste middel til et sundt liv, og det omfatter også din hund. I naturen følger hunde deres instinkt for at ernære sig på en måde, der holder dem sunde. For kæledyr gælder det dog, at ejeren bestemmer menuen. Arion Original Adult Medium tilbyder optimal ernæring, der tager hensyn til alle aspekter af hundens forbrændingsevne. Ingredienserne er nøje udvalgte pga. deres nærende egenskaber, gode fordøjelighed og optimale smag.

Mellemstore hunde bærer mere vægt end små hunde og er derfor mere disponerede for stive led. Dette kan forårsage alvorligt ubehag for din hund og en begrænsning af dens aktivitet. Den ekstra vægt lægger pres på leddene og kan forårsage ømhed. Arion Original Medium Breed indeholder færre kalorier end foder til mindre racer og hjælper din hund til et liv i perfekt form.

Arion Original Medium Breed er beriget med både glucosamin og chondroitinsulfat, for at fremme sunde og fleksible led, så din hund kan leve et aktivt og sundt liv. Foderet er rig på laks og fiskeolie, som blandt andet har en gavnlig effekt på hundens hud og pels.

Dette hundefoder er et glutenfrit fuldfoder, som har en positiv effekt på hundens hud og pels, samtidig med at det synligt forbedrer hundens livskvalitet. Foderet egner sig især til hunde med tendens til tør og følsom hud, samt hunde med tendens til reaktioner fra overfølsomhed. Gluten er et protein, som sammen med stivelse, findes i frøhviden. Overfølsomhed overfor gluten er en tilstand, hvor foringen af tyndtarmen er beskadiget. Således forhindres fødevarer i at blive absorberet og vigtige vitaminer, mineraler og energi går tabt. Det kan give alvorlige konsekvenser for immunforsvaret på længere sigt. Ofte giver det også anledning til rigtig dårlig mave. Gluten findes i kornprodukter som hvede, rug, byg og havre.

Vigtige fordele

  • Glutenfrit fuldfoder
  • De naturlige fibre FOS og MOS, skaber en afbalanceret tarmflora og en optimal fordøjelse
  • Rig på laks og fiskeolie for at sikre en optimal omega-3 og omega-6 balance
  • Indeholder glucosamin og chondroitin til at fremme sunde led hos mellemstore hunderacer
  • Zink og biotin skaber det perfekte grundlag for at fremme optimal hud- og pelssundhed
  • Beriget med naturlig, grøn te-ekstrakt og citrus for at modvirke skader fra frie radikaler

Arion Original Adult Medium Laks & Ris er et 100% naturligt fuldfoder, uden kunstige smags- og farvestoffer samt konserveringsmidler.

Specifikationer
Varenummer 5414970055352
Bruttovægt 12,00 kg
CATEGORY 1.1.4.1 ve
Mærke arion
Dyregruppe hund
Smag fisk
Størrelse medium 11 - 25 kg
Konsistens tør
Alder voksen
Egenskab glutenfrit
Ingredienser

Ris 37%, laks 39% (tørvejet), fedt fra laks, ærter, tørgær, hydrolyseret lakseprotein, roemasse, kartoffel, lakseolie, mineralsalt, decalcium fosfat, calciumcarbonat, grøn te, F.O.S (frugto-oligosaccharider), M.O.S. (mannan–oligosaccharider), vindruekerner, rosmarin.

Tilsætningsstoffer
Vitaminer
Pr. kg: A-Vitaminer 20.000, D3-Vitaminer 1.700. 
Mineraler
Calcium 1,5%, fosfor 0,9%.

Sporstoffer
Pr. kg: Jern (E1) 130 mg, kobber (E4) 16 mg, zink (E6) 220 mg, mangan (E5) 9 mg, jod (E2) 3,5 mg, selen (E8) 0,25 mg. 

Analyse
Råprotein 26%, råfedt 16%, råaske 7%, råfibre 2%.

Energi
Pr. kg: Metabolisk energi 3.704 mg .Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Hundens vægt Tørfoder
(kg) (g)
10 - 15 175 - 220
15 - 20 220 - 265
20 - 25 265 - 310


Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende.
Juster andelen af foder, så hunden opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Produktet kan gives som tørfoder eller opblødes i lunkent vand. 
Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.

 


Video