DKK 119,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Royal Canin Bichon Frise Adult er et komplet specialfoder til voksne hunde fra den 10. måned med ingredienser, som er nøje tilpasset racen. Bichon Frise kan føres tilbage til det 15. århundrede fra De Kanariske Øer, hvor den blev kaldet Tenerifehund. Det er en dværgudgave af tidligere jagthunde, som også danner grundlag for pudlen, som vi kender den i dag.

En Bichon Frise er en livlig hund og elsker at lege. Den er hengiven og venlig stemt overfor både familie, fremmede mennesker og andre hunde. En perfekt familiehund, der egner sig både til aktive familier og ældre med en stilfærdig dagligdag, og den knytter tætte bånd til dem. Den kræver ikke megen motion, men den elsker gåture, hvor den får nye indtryk. Den er særdeles nem at opdrage, opmærksom og lærevillig, som den er.

Bichon Frise har en fin og blød pels og er kendetegnet ved de mange krøller. Det er den eneste variant, som har underuld. Pelsen kræver daglig børstning og hyppige bade. Foderet er beriget med EPA & DHA, A-vitamin og omega-3 fedtsyrer, der giver en smuk og smidig pels. 

Royal Canin Bichon Frise Adult er sammensat så det stimulerer hunden til at drikke mere. Derved bliver urinen fortyndet og har en positiv effekt på urinvejene.

Som mange andre små hunde er Bichon Frise kendt for at have tendens til at danne tandsten. Tænderne skal derfor ofte renses for plak og tandsten. Men foderet kommer dig til hjælp. Foderpillernes udformning og indhold af vigtige næringsstoffer og calcium mindsker dannelsen af tandsten.

Et højt proteinindhold og det lave fedtindhold bidrager til, at hunden opretholder idealvægten.

Vigtige fordele

  • Sund hud og pels
  • Bevarer idealvægten
  • Forebygger tandsten og plak
  • Specielt udformet foderpille

Royal Canin Bichon Frise Adult giver den rigtige ernæring og bevarer din hunds almene sundhedstilstand og velvære.Specifikationer
Varenummer 3182550813242
Bruttovægt 1,50 kg
CATEGORY 1.1.3.2.1
Mærke royal canin
Dyregruppe hund
Smag oksekød
Størrelse small 0 - 10 kg
Konsistens tør
Alder voksen
Race/Art bichon frisé
Ingredienser

Ris, tørret fjerkræprotein, majs, hvede, vegetabilsk proteinisolat*, animalsk fedt, majsgluten, hydrolyseret animalske proteiner, mineraler, sojaolie, cikorie, fiskeolie, gær, frugto-oligosakkarider, psylliumfrø og skaller, boragoolie (0,1%), ekstrakt af grøn te og vindruer (polyfenolkilde), hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber
Vitaminer
Pr. kg.: Vitamin A: 29500 IE, Vitamin D3: 800 IE.

Sporstoffer
Pr. kg.: Jern (E1) 49 mg, jod (E2) 4,9 mg, kobber (E4) 9 mg, mangan (E5) 64 mg, zink (E6) 192 mg, selen (E8) 0,11 mg. 

Teknologiske tilsætningsstoffer
Pr. kg.: Pentanatriumtriphosphat 3,5 g. 
Konserveringsmidler. Antioxidanter.

Essentielle fedtsyrer
Pr. kg.: Omega-3 fedtsyrer 7,2 g, inkl. EPA & DHA 3 g.

Analyse
Råprotein 29%, råfedt 15%, råaske 7,4%, råfibre (træstof) 1,5%.

*L.I.P.: udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Tørfoder

Hundens vægt Normal aktivitet Øget aktivitet
(kg) (g) (g)
4 70 81
5 83 96
6 95 110
7 106 123
8 118 136


Produktet kan gis som tørrfôr eller bløtes opp i lunkent vann.

Det daglige ernæringsbehovet kan variere avhængig av hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsnivå og miljø. Anbefalingene er derfor kun veiledende. Juster andelen av fôr, slik at hunden opretholder en ønsket kroppsvekt. Hvis du gir godbiter skal du huske å trekke fra dette i fôrmengden.

Ved bytte til eller fra et annet fôr, anbefales det å introdusere det nye fôret over en periode på 7 dager.

Sørg for at hunden alltid har tilgang til friskt og rent vann.

 

 


Video