DKK 129,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Royal Canin Maltese Adult er et komplet fuldfoder til Maltesere fra 10-måneders alderen og livet ud. Det indeholder alle de vigtige og specifikke næringsstoffer, mineraler, vitaminer, m.m., som er nødvendige for et langt og sundt liv. 

Maltesere er livlige og elsker selskab. Den tilpasser sig til stort set enhver livsstil - blot skal man være indstillet på at bruge en del tid på pelspleje. Dens forfædre plejede at bekæmpe mus og rotter i havnebyerne. Dette instinkt har de stadigvæk, så derfor er det en god ide med lange gåture, hvor den kan få stimuleret lugtesansen.

Maltesere er notorisk kræsne hunde. Royal Canins unikke maltesiske opskrift med velsmagende ingredienser og aromaer tager højde for dette. Racen har lille kæbe og små tænder. Foderpillernes særlige form, størrelse og struktur får Malteseren til at tygge, hvilket bidrager til at begrænse dannelsen af tandplak. Foderet indeholder natriumpolyfosfat, et næringsstof som er med til at holde tænderne sunde. 

Maltesere har en sart mave, som Royal Canin tager hensyn til. Sammensætningen af ingredienser er med til, at maden fordøjes bedre, som igen betyder mindre afføring og mindre lugt. Desuden indeholder Maltese Adult hydrolysat af krebsdyr og hydrolysat af brusk, som hjælper med at holde brusk og led sunde, mens tilsætning af omega-3 fedtsyrer bidrager til en blank pels.

Malteserens pels er et kapitel for sig. Dens smukke, hvide og silkeagtige pels vokser konstant og skal have tilført masser af næringsstoffer for at få dækket behovene. Ved hjælp af virkningen fra boragoolie og biotin samt tilpassede niveauer af omega-3-fedtsyrer og omega-6 fedtsyrer forbliver pelsen blød, blank og hvid. Dette har også betydning for huden, da Malteseren ikke har underuld og derfor trænger til ekstra beskyttelse gennem foderet.

Vigtige fordele

  • Speciel opskrift for den kræsne Malteser
  • Mindre lugt og mindre afføring
  • Sunde tænder med mindre tandsten
  • Speciel foderpille tilpasset hundens kæber og tænder
  • Fedtsyrer, biotin og boragoolie holder huden sund og pelsen blank
  • Chondroitin og glucosamin beskytter brusk og led

Royal Canin Royal Maltese Adult giver den rigtige ernæring og bevarer din hunds almene sundhedstilstand og velvære.Specifikationer
Varenummer 3182550782203
Bruttovægt 1,50 kg
CATEGORY 1.1.3.2.1
Mærke royal canin
Dyregruppe hund
Smag oksekød
Størrelse small 0 - 10 kg
Konsistens tør
Alder voksen
Race/Art malteser
Ingredienser

Majs, ris, tørret fjerkræprotein, animalsk fedt, tørret svineprotein, hydrolyseret animalske proteiner, vegetabilsk proteinisolat*, majsmel, cikorie, sojaolie, mineraler, fiskeolie, gær, frugto-oligosakkarider, boragoolie (0,1%), tagetesekstrakt (luteinkilde), ekstrakt af grøn te og vindruer (polyfenolkilde), hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber
Vitaminer
Pr. kg.: Vitamin A: 29500 IE, Vitamin D3: 800 IE, Biotin: 3,07 mg.

Sporstoffer
Pr. kg.: Jern (E1) 52 mg, jod (E2) 5,2 mg, kobber (E4) 10 mg, mangan (E5) 67 mg, zink (E6) 201 mg, selen (E8) 0,11 mg. 

Teknologiske tilsætningsstoffer
Pr. kg.: Pentanatriumtriphosphat 3,5 g. 
Konserveringsmidler. Antioxidanter.

Essentielle fedtsyrer
Pr. kg.: Omega-6 fedtsyrer 39,6 g, Omega-3 fedtsyrer 7,2 g, inkl. EPA & DHA 3 g.

Analyse
Råprotein 24%, råfedt 18%, råaske 5,5%, råfibre (træstof) 1,4%.

*L.I.P.: udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Tørfoder

Hundens vægt Normal aktivitet Øget aktivitet
(kg) (g) (g)
2 40 46
3 54 62
4 66 77


Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende. Juster andelen af foder, så hunden opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Produktet kan gives som tørfoder eller opblødes i lunkent vand. 
Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.

 


Video