DKK 119,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Royal Canin Mini Puppy hvalpefoder er et fuldkomplet foder til alle hunderacer med en voksenvægt på 4-10 kg. Det bruges når hvalpen er fravænnet efter ca. 8 uger og op til 10 måneders alderen. Derefter anbefaler vi, at du skifter til Royal Canin Mini Adult, der er udviklet til voksne hundes energibehov, når hvalpen er udvokset. 

Hvalpe har brug for mere næring end voksne hunde, da de er i fuld gang med at vokse og udvikle sig. Faktisk har hvalpe brug for 50% mere næring end voksne hunde. Små hunderacer afsætter let fedtvæv og går hurtigt op i vægt. Dette foder indeholder derfor alle de vigtige og specifikke næringsstoffer, mineraler, vitaminer, m.m., som er nødvendige for en god start på et langt og sundt liv. Højt energi- og proteinindhold understøtter hvalpens ernæringsbehov under den korte og intense vækstperiode, uden at hvalpen vokser alt for hurtigt.

Nogle hunde, specielt blandt de små racer, lever udelukkende i byen og fortrinsvis indendørs. Risikoen for overvægt hos disse hunde skal især tages alvorligt. De har ringe mulighed for at bruge deres energi og ofte fristes ejeren til at "forkæle" sit dyr dagen lang, hvilket kan resultere i ernæringsmæssige ubalancer. Det anslås, at over 35% af alle minihunde er overvægtige. Royal Canin Mini Puppy bidrager til at holde idealvægten. L-carnitin stimulerer forbrænding af fedtdepoterne. Opfylder de små hundes store behov for energi ved hjælp af et kalorieindhold (3.891 kcal/kg) og et proteinniveau (31%) tilpasset hundens størrelse. 

Hvalpe af små racer har et følsomt fordøjelsessystem, som udvikler sig langsomt, og derfor kan de ikke fordøje større mængder med næringsstoffer. Letfordøjelige proteiner (L.I.P.), fructo-oligo-saccharider og fiskeolie bidrager til en optimal fordøjelse og reducerer samtidig lugt og mængde med afføring. Mannan-oligo-saccharider styrker ydermere tarmenes immunforsvar. Kostfibre nærer en optimal tarmflora.

Foderkroketterne er tilpasset små hundes kæber og tænder, så de er nemme for hvalpen at få fat på. Tandsættet hos små hunde er mere kompakt end hos store hunde, og derfor samler der sig flere bakterier og madrester, der kan danne belægninger på tandoverfladen og udvikle plak. Foderpillens udformning og indhold af natriumpolyfosfater, omega 6 fedtsyrer og A-vitamin er med til at forebygge dette. Endvidere indeholder foderet næringsstoffer og tilsat EPA-DHA, som holder huden sund og pelsen blank.

Vigtige fordele

  • Stor smagelighed - selv for den kræsne, lille hund
  • Bidrager til at holde idealvægten
  • Tilpasset vækstfoder
  • Sund hud og blank pels
  • Optimal tarmflora gennem fibre - forbedret afføring
  • Foderpillen forebygger plakdannelse

Royal Canin Mini Puppy indeholder den rigtige ernæring og giver din lille hvalp den bedst tænkelige start på et langt og aktivt liv.

Specifikationer
Varenummer 3182550793001
Bruttovægt 2,00 kg
CATEGORY 1.1.3.1 vf
Mærke royal canin
Dyregruppe hund
Smag oksekød
Størrelse small 0 - 10 kg
Konsistens tør
Alder hvalp
Ingredienser


Fjerkræprotein (tørret), ris, animalsk fedt, planteproteinisolat*, majs, tørrede roesnitter, majsfodermel, animalsk protein (hydrolyseret), majsglutenfoder, mineraler, fiskeolie, sojaolie, frugto-oligosakkarider (0,34%), gærhydrolysat (indeholder mannan-oligosaccharider), gærudtræk (indeholder beta-glucaner), fløjlsblomstpulver (indeholder lutein).

Tilsætningsstoffer
Pr. kg.: Vitamin A: 21500 IU, Vitamin D3: 1000 IU, Vitamin E: 510 mg.

Sporstoffer
Pr. kg.: Jern (E1) 38 mg, jod (E2) 3,8 mg, kobber (E4) 12 mg, mangan (E5) 49 mg, zink (E6) 126 mg, selen (E8) 0,06 mg.

Teknologiske tilsætningsstoffer
Pr. kg.: Klinoptilolit af sedimentær oprindelse 10 g.
Konserveringsmidler. Antioxidanter.

Sensoriske tilsætningsstoffer
Pr. Kg.: Yucca extract 125 mg.

Analyse
Rå aske 7.7%, rå fibre 1.4%, råolje fedtstoffer 20%, fugt 0%, protein 31%.

Energiindhold
Pr. kg.: 3.891 kcal.

* L.I.P.: Utvalgte proteiner av meget høj fordøjelighed.


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Voksenvægt 2 kg 6 kg 10 kg
Alder i måneder (g) (g) (g)
2 49 103 146
3 54 119 172
4 55 125 182
5 55 126 185
6 48 125 184
7 40 113 167
8 39 101 149
9 39 90 133
10 39 89 132
11 Mini Adult Mini Adult 131


Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hvalpens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende.
Juster andelen af foder, så hvalpen opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Indtil hvalpen er 4-5 måneder gammel, skal den fodres 3-4 gange om dagen. Derefter kan man nøjes med 2 gange dagligt.
Ikke alle hunde vokser ens, så derfor skal du som ejer ikke bare fodre hunden efter angivelserne på fodersækken, men også se på, hvordan hvalpen udvikler sig.

Produktet kan gives som tørfoder eller opblødes i lunkent vand.
Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.

 Video