Normal pris 4,95
DKK 3,96
pr stk ved køb af 50 stk
Spar 20%

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Vitakraft Beefstick med Kallun er en fornem lille tyggesnack, der kan bruges som godbid eller mellemmåltid for din hund.

Vitakraft Beefstick med Kallun er ikke bare noget lækkert, din hund kan fordrive tiden lidt med. Denne tyggesnack er også sund og er tilsat vigtige A og D vitaminer, der hjælper med at holde din hund rask og frisk. Derudover er Vitakraft Beefstick med Kallun fremstillet uden konserveringsmidler, kunstige farve- og smagsstoffer og så er den oven i købet sukkerfri.

Vitakraft Beefstick med Kallun er en alsidig snack, der passer til hunde af alle racer og størrelser. Hvis du ejer en hund, der dyrker idræt eller agility, kan snacken enten bruges som godbid til belønning eller motivation eller du kan servere hele snacken efter en veloverstået træning, så hunden kan få genopladet sine batterier. Vitakraft Beefstick med Kallun kan også bruges i den daglige opdragelse af hunden.

Vil du give din bedste en ven appetitlig og velsmagende lille snack, kan vi trygt anbefale Vitakraft Beefstick med Kallun. Det høje indhold af kød, over 85%, giver både din hund en herlig smag af okse og kalkun samt en masse protein, mens den tygger. Vitakraft Beefstick med Kallun kan serveres hel eller eventuelt deles i mindre stykker, hvis du har en lille hund. Dette er ikke et fuldfoder og hunden skal naturligvis have et rigtigt foder til hverdag. Husk også at reducere mængden af foder, hvis du giver godbider, for at mindske risikoen for at hunden tager unødigt på.

Vigtige fordele

  • Uden kunstige smags- og farvestoffer.
  • God som belønning eller bare som tyggesnack mellem måltiderne.
  • Nem at dele i mindre stykker.
  • Stor kødandel på over 85%.
  • Sukkerfri og uden konserveringsmidler.
  • Indeholder vigtige vitaminer.


Vitakraft Beefstick med Kallun giver din bedste ven noget sundt og dejligt at tygge i hver gang.

Specifikationer
Varenummer 4008239231468
Bruttovægt 12 g
CATEGORY 2.1.1.2 bl
Mærke vitakraft
Dyregruppe hund
Smag kallun
Konsistens blød
Type små bidder
Funktion hvalpegodbidder
Egenskab sukkerfri
Ingredienser

Ingredienser:

Kød og animalske biprodukter 95% (heraf 85,6% muskelkød, svin, oksekød, fjerkræ, oksemave 5,7%), mineraler, vegetabilske biprodukter (kartoffelstivelse), korn (ris).

Analytiske bestanddele:

Protein 30%, fedt 25%, råfiber 3%, råaske 9%, fugtighed 33%.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:

Vitamin A (3a672a) 5000IE, Vitamin D3 (3a671) 500IEVideo