GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Hundetøj til små hunde
Mange hundeejere til små hunde vælger at iklæde deres små hunde hundetøj. Hundetøj til små hunde er både sødt og praktisk. Især i den kolde tid hvor de små hunde ofte fryser. Hos Petworld finder du derfor altid et stort udvalg af smart og praktisk hundetøj til små hunde.  

Stort udvalg af såvel varmende som kølende hundetøj
Korthårede hunde der tilmed har et tyndt lag hår kan have brug for lidt ekstra hjælp om vinteren for at holde varmen. Derfor finder du hos Petworld altid et bredt udvalg af varme, forede hundefrakker. Derudover findes der også hunderacer, der kan have brug for lidt hjælp til at blive nedkølet om sommeren. Hos Petworld har vi derfor også et udvalg af smarte kølejakker fra eksempelvis Hurtta, som beskytter din hund mod at overophede om sommeren.


Slidstærke og vandafvisende hundejakker og hundefrakker
Vi har et bredt udvalg af hundejakker og hundefrakker i slidstærke materialer, som er nemme at give hunden på. Hundejakkerne er justerbare ved maven og brystet. Alle jakkerne er vaskbare ved 30 grader. Herudover finder du hos os mange forskellige regn- og vinterjakker, som beskytter din hund mod kulde, vind og regn. Vi har eksempelvis softshelljakker, som holder din hund varm samtidig med, at de lader kroppen ånde. Jakkerne er utrolig lette at tørre af.

Hundehalstørklæder og redningsveste
Hos Petworld har vi også et stort udvalg af hundehalstørklæder, som ikke kun er smarte men også meget nyttige i hverdagen. Halstørklæder med reflekser gør eksempelvis hunden mere synlig i mørket og øger dermed sikkerheden for både hund og ejer i trafikken. Når det er koldt, varmer tørklædet tilmed hundens hals. Vi tilbyder også diverse redningsveste, som er yderst velegnede til sejlads, leg og træning i vand. Så surf roligt rundt her på siden og find netop den hundejakke, du søger.

Søger du et hundedækken?
Så se her! Hos Petworld tilbyder vi et velassorteret udvalg af praktiske hundedækkener i god og slidstærk kvalitet. Vi har noget til alle hunderacer og størrelser i forskellige materialer og farver. Et hundedækken skal holde din hund varm og tør om vinteren samtidig med, at din hund skal kunne bevæge sig frit. Et hundedækken er især velegnet, hvis din hund skal deltage i udendørs aktiviteter i vinterhalvåret. Du bør også investere i et hundedækken, hvis din hund døjer med led- eller rygproblemer, så den beskyttes mod kulden, når du går tur med den. Udover hundedækkener har vi også et udvalg af regn- og vinterfrakker samt kølefrakker til særdeles skarpe priser.

Hundedækken i den rigtige størrelse?

Det kan være svært at finde et hundedækken i den rigtige størrelse. Derfor kommer der her et par retningslinjer. Når du skal finde det helt rigtige hundedækken i den helt rigtige størrelse, skal du måle din hund, mens den står op. Når du måler, er det desuden vigtigt, at du måler afstanden fra hundens hals til haleroden. Skulle du mod forventning, bestille et hundedækken i en forkert størrelse, er du velkommen til at sende det retur, så bytter vi det til en anden størrelse.

Smart og praktisk hundetøj i stof og strik
Hos Petworld finder du et bredt udvalg af smart hundetøj i stof og strik, som er velegnet til alle hunderacer og størrelser. Vores hundetøj i stof og strik er både praktisk, funktionelt og sjovt.

Find det hundetøj der passer til jer
Når du vælger hundetøj, er det vigtigt, at du sikrer dig, at hundetøjet har en god pasform, så det ikke er generende for hunden. Hundetøj skal ikke bare være smart men også praktisk og få din hund til at føle sig godt tilpas. Den danske vinter kan være hård for især små hunde, hvorfor det kan være en rigtig god idé at købe diverse hundetøj i stof og strik. Vi har hundetøj i stof og strik til enhver smag.

Hundetørklæder og sløjfer til enhver lejlighed
Brug hundetørklæder som tilbehør i en kølig tid eller som en smart detalje, når du skal have din hund med i byen. Hundetørklæder kan bruges til alle lejligheder! Vis din hunds personlighed frem med et hundetørklæde. Vi har også et udvalg af yndige sløjfer til hunde, som fås i utallige flotte farver. Hundesløjferne er velegnede til hundeudstilling men er også velegnede som ekstra pynt i hverdagen.

Vinterfrakker til de kolde dage
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af vinterfrakker fra markedets førende producenter. Vinterfrakkerne er i høj kvalitet og fås i mange forskellige størrelser og farver. En vinterfrakke er den perfekte beskyttelse til din hund, når det er koldt udenfor. Vinterfrakker i softshell er fuldstændig vand- og vindtætte. Vinterfrakkerne er samtidig foret med fleece, som holder din hund varm og sikrer, at jakken er behagelig for din hund at have på.

Når du køber en vinterfrakke, bør du huske på...
At din hund ikke bare skal se smart ud. Den skal også føle sig godt tilpas. Vi har vinterfrakker til såvel store som små hunde. Selvom det ofte er små hunde, som fryser om vinteren, så kan de større hunde med kort pels også have brug for en varm vinterfrakke. Især med de seneste års hårde vinterkulde og blæst.

Bestil online og få dine varer leveret direkte til døren
Når du køber dit hundetøj online hos os, leverer vi det direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Hvis du foretrækker at afhente i din nærmeste postbutik, kan dette også lade sig gøre. 
Pakken leveres automatisk til nærmeste postbutik, såfremt du ikke er hjemme på leveringstidspunktet.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God betjening og hjælp
God betjening og hjælp
17.12.2017 - Kurt
Gode priser :))
Gode priser :))
15.12.2017 - Emilie

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.