GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
DENTAFUN TYGGEBEN TRIXIE TYGGERULLE
70 G
12 CM KYLLING / 6 STK
TRIXIE TYGGERULLE
(4011905313252) Fri fragt  
 
DKK 24,95
Hundegodbidder velegnede som belønningsgodbidder
Alle hunde elsker at få en hundegodbid, når de enten skal forkæles eller har udført en opgave tilfredsstilende.  Vi har mange lækre hundegodbidder, som er velsmagende, fedtfattige og tandrensende. Vi har tillige et spændende udvalg af hundegodbidder, som er særligt velegnede som træningsgodbidder, da disse er hurtige at spise for hunden i forbindelse med træningen. Din hund fortjener kun det bedste! Derfor har vi hos Petworld altid et bredt udvalg af bløde godbidder, gnaveben, tyggeben, knogler, løse kiks, natursnacks og tandrensende hundegodbidder. Uanset om du leder efter hundegodbidder til en stor eller lille hund, så går du ikke forgæves hos os. Vi har også godbidder, der er lavet specielt til hunde med allergi.

Vælg de rigtige hundekiks
Ved at vælge de helt rigtige hundekiks får du en gladere og sundere hund. Når du skal vælge hundekiks, kan det betale sig ikke at købe de billigste hundekiks, da de ofte indeholder store mængder af tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, kornprodukter og sukker. Det er derfor en god idé altid at gennemse ingredienslisten, inden du køber hundekiks. Denne skal have et så naturligt råvareindhold som muligt. Samtidig er det en fordel, hvis indholdet af fibre er højt. På den måde sikrer du dig, at din hund oplever følelsen af mæthed i længere tid. Hundekiks skal være sunde og nærende.

Spændende udvalg af natursnacks
Hos Petworld finder du også et stort udvalg af naturlige hundesnacks og hundegodbidder, hvor der hverken er tilsat konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Vores natursnacks er sunde og velsmagende. Flere af vores natursnacks er ikke bare velsmagende men har også en tandrensende effekt.  Samtidig styrkes hundens gummer og kæber. Hunde elsker natursnacks. De mest populære natursnacks er griseører, grisefødder, okseklove, grisehaler, tørret kød og fisk. Hvis din hund døjer med overvægt, kan de traditionelle griseører eventuelt erstattes med okseører, som har et væsentligt lavere fedtindhold.   

Bløde godbidder til både træning og leg
Uanset om du er til træning, udstilling, leg eller på anden måde aktiverer din hund, er det at belønne hunden en utrolig vigtig del af det at aktivere hunden. Det er derfor vigtigt, at belønningen altid er interessant og varieret. Ved at bruge en blød type af godbidder, er man medvirkende til at skåne hundens tænder – dette er især vigtigt i hvalpestadiet. Din hund fortjener udelukkende det bedste, hvorfor Petworld.dk tilbyder mange forskellige bløde godbidder, så du altid har mulighed for at tilbyde din hund noget nyt og spændende. 

Hundegodbidder som er velegnede til træning
Vi tilbyder eksempelvis forskellige Lick Treats fra Treateaters. Med Lick Treats får du en helt ny måde at belønne din hund på - eksempelvis i forbindelse med træningen. Lick Treat virker ligesom en "Roll-On", hvor hunden slikker på den velsmagende kugle. Herudover har vi også et udvalg af smørbar paté, som ligeledes kan bruges som belønningsgodbid og samtidig gøre medicinering af hunden nemmere. Husk: Alle hunde fortjener en velsmagende hundegodbid i ny og næ.

Stort udvalg af tandrensende hundegodbidder
Hos Petworld finder du et stort udvalg af tandrensende hundegodbidder til store og små hunde. Vi tilbyder et væld af tandrensende hundegodbidder i mange forskellige former, farver og figurer. Tandrensende hundegodbidder holder din hunds mund sund og frisk.  Ved at give din hund tyggeben, knogler og gnaveben, sikrer du, at din hund bruger sine tænder, og på denne måde minimerer udviklingen af tandsten - samtidig med at du kan reducere din hunds dårlig ånde! Din hund kan bruge flere timer på at tygge på diverse gnaveben og knogler. Disse er derfor særligt velegnede, når din hund eksempelvis skal være alene hjemme eller af andre årsager skal holdes beskæftiget med noget. Knogler og ben har den perfekte balance af calcium og fosfor, der holder din hund sund. Vi har også et stort udvalg af tyggeben, som du kan fylde med din hunds favorit godbidder.

Lækre gnaveben og knogler til din hund
Hos Petworld finder du et stort udvalg af velsmagende gnaveben og knogler. Når du giver din hund gnaveben og knogler, sørger du for, at din hund bruger sine tænder, hvorved risikoen for udvikling af tandsten og dårlig ånde mindskes betydeligt. Gnaveben og knogler holder med andre ord din hund beskæftiget i mange timer – på en sund måde – og er således yderst velegnede til at holde din hund beskæftiget, når den skal være alene hjemme. I rå gnaveben findes en perfekt balance mellem calcium og phosfor, som medvirker til at holde din hund sund. Knogler er også et godt alternativ, da du selv kan fylde dem igen med nyt spændende fyld, når din hund har spist sig igennem indholdet. Knogler er utrolig tidskrævende for din hund, men din hund vil elske dem. Du finder et væld af knogler i forskellige smagsvarianter hos Petworld.dk

Må min hundehvalp også få en knogle at gnave i?
Hundehvalpe må gerne få en knogle at hygge sig med, når de eventuelt skal være alene hjemme. Du bør dog ikke give din hundehvalp ben fra fjerkræ eller ribben fra grise, da disse knogler meget nemt kan deles i skarpe små stykker, når hundehvalpen tygger i dem. Du bør derimod vælge okse- eller kalveknogler, da disse er robuste nok til at blive gnavet i.

Vælg det rigtige tyggeben
Når du skal vælge tyggeben, så vælg et tyggeben i en god længde, så det kommer helt ind til kindtænderne, hvor tandstenene ofte er.  De såkaldte Gnawlers er kendt for at være særdeles hårdtpressede tandrensende hundegodbidder, som kan holde mange hunde beskæftiget i timevis. Tjek vores altid store udvalg og få hurtig levering til døren. Hos Petworld.dk finder du tandrensende hundegodbidder til dig, der gerne vil hjælpe med at beskytte din hunds tænder.

Tyggeben til store som små hunde
Hunde elsker generelt at få et tyggeben, som de kan hygge sig med. Alle hunde fortjener et tyggeben i ny og næ. Derfor finder du et væld af tyggeben i forskellige former, størrelser og farver hos Petworld.dk. Du kan med garanti finde et tyggeben hos Petworld.dk, som matcher din hunds størrelse, kæbestyrke og smagsløg. Din hunds alder kan også spille en rolle i forhold til valget af tyggeben. En ældre hund med svagere kæber skal eksempelvis have blødere ben end en yngre hund med stærkere kæber.

Øvrige hundegodbidder
Udover de traditionelle hundegodbidder finder du også et bredt udvalg af øvrige hundegodbidder, som er både sjove og lækre. 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen
alt fungere godt.
alt fungere godt.
22.11.2017 - Allan Hartvig Pedersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.