GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
ELDORADO HUNDEHUS
(5701883294825)  
 
DKK 699,95
Find dit nye hundehus eller din nye hundegård her!
Hunde, der helt eller delvist lever udendørs har brug for sit eget hundehus eller hundegård. Her på siden kan du finde udvalgte hundehuse fra Trixie Natura og Sunny Pet i forskellige design i fyrretræ af høj kvalitet.
Imprægneret træ kan fint tåle at stå udenfor i sol, regn og sne. Et hundehus giver din hund et sikkert tilflugtssted, hvor den kan slappe af. Hvis hundehuset er godt isoleret, kan det også anvendes om vinteren. Udover hundehuse har vi også et velassorteret udvalg af byg-selv-hundegårde, som er lavet i metal og dækket af plast. Hundegårdene er yderst robuste og leveres komplette med dør med lås samt fødder, så de let kan fastgøres til jorden. Hundegårdene findes i forskellige størrelser, så du kan finde netop den hundegård, der passer bedst til din hund. Ved selv at bygge din hundegård er du sikker på, at du får en hundegård der er stor nok til din hund samtidig med, at den passer ind i din have. Ved at købe de enkelte rammer kan du nemt samle din hundegård selv. Vælger du selv at bygge din hundegård, behøver du tre sider og en dør. En hundegård er optimal at bruge, når du vil have din hund til at være ude men ikke vil have den til at løbe rundt i hele haven.
  Hvis din hund stadig er hvalp, når du køber hundehuset, så er det vigtigt, at du har i mente, hvor stor din hvalp på sigt vil blive. På den måde er du sikker på at erhverve dig et hundehus, der også passer til din hund, når den ikke længere er hvalp. I den tid, hvor hunden stadig er hvalp, kan du så fylde hundehuset med puder og madrasser, så hvalpen stadig føler sig tryg.  

Hvilket hundehus skal jeg vælge?
Der findes mange forskellige hundehuse på kæledyrsmarkedet lavet af forskellige materialer og i forskellige stilarter. Det kan derfor nogle gange være svært at vælge hvilket type hundehus, du skal vælge til din hund. Hundehuse fås i forskellige materialer, herunder træ, metal og plast samt i forskellige modeller. Nogle hundehuse er meget firkantede med flade tage mens andre hundehuse nærmest ligner en miniatureudgave af dit eget hus. Det er vigtigt, at du omhyggeligt vælger den rigtige model, så din hund føler sig tryg. Størrelsen på din hund er også meget vigtig at tage i betragtning, når du vælger hundehus. Din hund skal nemt kunne gå ind og ud af sit hundehus, samtidig med, at den skal kunne ligge og stå i naturlige stillinger inde i hundehuset.

Hvis din hund er ude det meste af tiden, så er det vigtigt, at du vælger et hundehus, der beskytter din hund mod vind, regn, direkte sol samt holder hunden varm om vinteren. Derfor kan et hundehus med spidst tag være en god mulighed, da eventuel sne i så fald vil rutsje af. Det kan også være en god idé at vælge et hundehus, der har ben at stå på. På den måde vil kulden fra jorden ikke på samme vis trænge ind i hundehuset. Det vil dog stadig være en god idé at bruge halm som isolering om vinteren. Desuden er det vigtigt, at du kontrollerer, at døråbningen til hundehuset ikke er for stor. Hvis døren til hundehuset er for stor, kan den kolde vind blæse direkte ind i hundehuset. Hvis du vil være sikker på, at din hund ikke får træk, kan du eventuelt hænge et tykt stykke plastic eller et gammel tæppe op i døråbningen. Det skal naturligvis være noget, som hunden let vil kunne skubbe til side, når den går ind og ud af hundehuset. Du kan med fordel lægge en hundeseng, en hundepude, en madras eller nogle hundetæpper ind i hundehuset så hunden kan ligge behageligt og lunt om vinteren. Kontroller dog med jævne mellemrum at hundepuderne ikke er fugtige. Vask dem jævnligt. Køb dit nye hundehus hos Petworld og få det leveret direkte til din dør.

Placer hundehuset korrekt
Når du køber et hundehus til din hund, er det ikke kun vigtigt, at du vælger det rigtige hundehus. Det er også vigtigt at du vælger det rigtige sted i haven til hundehuset. Vælg et sted som for det meste er i skyggen. Ved at stille dit hundehus i skyggen, beskytter du ikke kun din hund. Hundehuset vil også holde i længere tid. Hvis det er muligt, er det også en rigtig god idé at placere indgangen til hundehuset på en måde, så vinden ikke blæser direkte ind.

Praktiske løbegårde til hundehvalpe
Hos Petworld har vi også et udvalg af løbegårde velegnet til hvalpe. En løbegård er god at bruge, når hundehvalpene skal vænne sig til at være udendørs. I en løbegård kan din hundehvalp udforske verden på en sikker måde – uden at du behøver frygte, at din hundehvalp pludselig stikker af. Når din hvalp befinder sig i løbegårdene, er det vigtigt, at du sørger for, at den har adgang til vand, og at løbegården ikke er placeret i direkte sol.
 

Få din nye hundegård eller dit nye hundehus leveret direkte til din dør
Bestil online hos os så leverer vi de bestilte varer direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Såfremt du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, kan du selv hente dine varer i den nærmeste postbutik, hvor den automatisk vil blive leveret. Du kan dog vælge at få pakket stillet på din adresse, såfremt du ikke ønsker at hente den selv. Så bliver det ikke nemmere at forkæle menneskets bedste ven.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God betjening og hjælp
God betjening og hjælp
17.12.2017 - Kurt
Gode priser :))
Gode priser :))
15.12.2017 - Emilie

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.