GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter

Kong, Buster, Nina Ottosson m.fl.

Vi har samlet nogle af markedets bedste mærker, heriblandt Kong, Nina Ottosson, Trixie, Starmarks, Busy Buddy og Buster. Med det rigtige hundelegetøj bliver det dobbelt så sjovt at aktivere din hund. Derfor finder du hos os både produkter til aktivering, apportering, vand og leg. Vælger du et aktiveringslegetøj fra eksempelvis Nina Ottosson, kan din hund sagtens holdes beskæftiget i lang tid. Det er dog vigtigt, at du holder et vågent øje med din hund, mens den leger.

Vandhund eller tyggeglad hund?

Vi har hundelegetøj, som både er robust, smart, anderledes og interaktivt. Hvis du har en hund, som godt kan lide at tygge, kan du også finde velegnet tyggelegetøj her. Når hunde tygger stimuleres spytproduktionen samtidig med, at dens tænder plejes. Derfor er det ofte en rigtig god idé med hundelegetøj, der stimulerer din hunds tyggebehov. Er du den heldige ejer af en rigtig vandhund, har vi også meget forskelligt hundelegetøj til leg i vand. De fleste hunde elsker hundelegetøj med lyd, og det er ofte en rigtig god måde at stimulere hunden på.

Aktiveringslegetøj der udfordrer din hund

Hos os finder du et spændende udvalg af aktivitetslegetøj, som du og din hund kan være sammen om, men vi tilbyder også aktivitetslegetøj, som kan holde din hund beskæftiget et stykke tid på egen hånd.  Det er vigtigt, at din hund bliver udfordret i dagligdagen. Hertil er aktivitetslegetøj oplagt. Aktivitetslegetøj medvirker til, at du får en glad, sund og afbalanceret hund, som ikke er understimuleret. Med en afbalanceret hund forhindres uønsket adfærd såsom aggression og gøen. Aktivitetslegetøj stimulerer din hunds sanser og instinkter for at undersøge og jage samtidig med, at din hunds intellekt udfordres.

Apportering

Hos Petworld.dk finder du et stort udvalg af solidt hundelegetøj, som er velegnet til apportering. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bruge til apportering. Når det er sagt, er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger noget legetøj, som din hund er i stand til fysisk at bære. Samtidig er det vigtigt, at du vælger noget legetøj, som din hund er glad for. Desuden er det en god idé at variere appoteringslegetøjet, så din hund lærer at apportere forskellige ting.

Sjove bolde til hunde

Hos Petworld.dk finder du et spændende udvalg af bolde til hunde i et væld af farver, materialer og størrelser.  Der findes efterhånden rigtig mange bolde på markedet – nogle bolde er bløde, andre hårde og nogle bolde har tilmed en snor i sig. Bløde bolde er særdeles velegnede til hvalpe. Bolde med snore gør det nemmere at lege træklege med hunden, da du således slipper for at have fingrene inde i hundens mund for at få fat i bolden. Bolde med snore er desuden også velegnede til apportering. Bolde der ikke hopper, også kaldet dødbolde, er derimod velegnede til at kaste.

Lad ikke hunden lege alene med sit legetøj

Hunde elsker at lege, men de færreste hunde kan lide at lege alene. Brug derfor det nyindkøbte legetøj sammen med din hund, dette vil styrke jeres evner til at samarbejde og give jer begge mange timers sjov underholdning. Find dit nye hundelegetøj her. Hos Petworld.dk har vi også hundelegetøj i gummi, vinyl og latex, som kan anvendes til apportering. Har din hund en tendens til hurtigt at tygge sit hundelegetøj i stykker, bør du vælge et hundelegetøj lavet af latex, da dette materiale er langt mere robust. Selv det mest "bidesikre" hundelegetøj kan dog ødelægges af en meget ihærdig hund. Hold derfor altid din hund under opsyn, når den leger med sit legetøj.

Solidt hundelegetøj fra Kong

Kong hundelegetøj er robust hundelegetøj, som er velegnet til alle hunde. Især hvis du er den heldige ejer af en hund, som har tendens til hurtigt at ødelægge sit hundelegetøj. Kong hundelegetøj er populær serie af hundelegetøj. Kong hundelegetøj fås i flere varianter, farver og gummityper til hunde i forskellige aldre og størrelser. Din hund bliver aldrig for gammel til at lege og har behov for at lege hver dag. Inden du køber nyt hundelegetøj, bør du tage hensyn til din hunds alder, størrelse og temperament. 

Legereb til alle hunde

Hos Petworld.dk finder du et stort udvalg af legereb til såvel store som små hunde. Vi har legereb i forskellige størrelser og farver med eller uden knuder. Legereb er velegnede til aktive hunde, som elsker træklege. Legereb er et vidunderligt interaktivt legetøj, når du skal tilbringe kvalitetstid sammen med din hund.

Hunden bør ikke lege alene med sit legereb

Har du en hund, der ødelægger sit legetøj, så brug legerebet sammen med din hund i korte perioder hver dag fremfor, at det ligger fremme hele tiden. På den måde sikrer du, at din hund synes, at legerebet forbliver spændende samtidig med, at du kan holde øje med, hvorvidt hunden ødelægger legetøjet. Med et legereb får din hund masser af opmærksomhed og motion. Samtidig fremmer et legereb også din hunds tandsundhed. Med et legereb med knuder kan der rigtig hives og ruskes!

Nina Ottosson aktivitetslegetøj

Hos Petworld.dk finder du et stort udvalg af spændende aktivitetslegetøj fra Nina Ottosson til din hund. Nina Ottosson er kendt blandt hundeejere for at lave aktivitetslegetøj til hunde, som udfordrer din hunds intelligens og samtidig er med til at udvikle en sund og tilfreds hund, der fungerer rigtig godt socialt.

God aktivering sammen med din hund

Nina Ottosson aktivitetslegetøj kan også være med til at styrke forholdet mellem dig og din hund, da meget af aktivitetslegetøjet fra Nina Ottosson i høj grad lægger op til, at du leger sammen med din hund. Lad din hund bruge hjernen! Gem godbidderne og hold din hund beskæftiget i timevis.

Stort udvalg af hundelegetøj i blød plys

Mange hunde finder tryghed i at have et plyslegetøj. De synes ofte, at det er hyggeligt at have en blød bamse, som de kan slæbe med i hundekurven eller op i sofaen. Andre hunde elsker at rive og ruske i bamsen. Det afhænger i høj grad af din hunds temperament.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God betjening og hjælp
God betjening og hjælp
17.12.2017 - Kurt
Gode priser :))
Gode priser :))
15.12.2017 - Emilie

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.