GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Hvorfor bruge en hundelem
En hundelem giver din hund mulighed for, at hunden kan gå ud og ind, uden at du behøver åbne og lukke døren hver gang. Derved sikres hunden en stor bevægelsesfrihed, og skaber en større livsglæde hos hunden. Endvidere giver en hundelem også større fleksibilitet i ejernes travle hverdag, da hunden derved selv kan bestemme hvornår den vil ud, uden at ejeren behøves at blive inddraget. Hos Petworld finder du et bredt udvalg af hundelemme i aluminium og plastik som passer til alle størrelser og typer hunderacer. Hundelemme i aluminium er ofte mere solide end hundedøre i plast. En anden måde at anvende hundelemme på kan være inde i huset mellem de forskellige rum og værelser. Her kan man montere hundelemme mellem de rum, som hunden selv kan vælge at færdes imellem.  Hos Petworld har vi hundelemme, som kan monteres i stort set alle former for materialer.  

Hvordan lærer jeg min hund at bruge hundelemmen?
Når du har besluttet dig for at anskaffe en hundelem og herefter står med en hund, som skal lære at bruge en sådan, må du først og fremmest væbne dig med tålmodighed. I begyndelsen kan du eksempelvis tape selve hundelemmen fast indtil din hund bliver tryg ved at gå igennem åbningen.

Passer hundelemmen til min dør?
Hos Petworld.dk har vi flere former for hundelemme og i forskellige størrelser. På grund af de mange forskellige størrelser og tilhørende udbygningsmoduler, kan du altid finde en hundelem, som passer til din dør. Du bør selvfølgelig altid undersøge beskaffenheden af din dør. Er den af metal, massivt træ eller belagt med finér. Ellers passer hundelemme fra Petworld til stort set alle døre. Hvis du har behov for at placere hundelemmen andre steder end i døre, er dette også muligt. Du kan sagtens montere hundelemmen i f.eks. vægge – hvad enten de er lavet af mursten, beton, træ eller gips.   

Find den hundelem der passer til din hund
Kvalitet, styrke, holdbarhed og god isolering er nøgleord, når du skal prioritere dit valg af hundelem. Den bør være så støjsvag som muligt, således at hunden ikke bliver bange for at benytte hundelemmen. Hvis der i samme husstand er både en hund og kat, bør man vælge en hundelem med bløde flapper, hvor kraften der skal bruges til at åbne lemmen ikke skal være for stor. Når du skal vælge den korrekte størrelse hundelem, er det vigtigt at du tager udgangspunkt i hundens størrelse. Hundens størrelse skal sammenholdes med hundelemmens indvendige mål, så disse er i fin overensstemmelse. Hvis din hund er placeret mellem to størrelser, er det en rigtig god idé at tage den største af størrelserne, da du derved er sikker på at hunden let og ubesværet kan komme gennem hundelemmen. Petworld har mange års erfaring med hundelemme, så hvis du er i tvivl om hvilken størrelse der passer til netop din hund, er du velkommen til at henvende dig – så vil vores kompetente personale meget gerne hjælpe og vejlede dig i valget.

Hvor kan en hundelem monteres?
Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser! De fleste hundelemme kan nemt monteres i alt slags træ og murværk – blot bor et hul det ønskede sted, og skru hundelemmen fast. Det vil ofte være en fordel at tage i betragtning inden montering, hvad for en vejrmæssig påvirkning hundelemmen vil blive udsat for det pågældende sted. Hvis påvirkninger er tilpas høj, kan man med fordel finde et mindre udsat sted – derved mindskes risikoen for træk og lignende. Hvis det er svært at undgå en høj vejrmæssig påvirkning, kan man med fordel vælge en hundelem i aluminium, da disse ofte er mere holdbare end hundelemme i plastik. Det eneste emner, som ikke egner sig til at montere en hundelem i er glas og glasdøre. Med alle hundelemme følger en monteringsvejledning.   

Hundelemme fra Trixie
Hos Petworld kan du købe hundelemme fra Trixie i en god og robust kvalitet. Hundelemmen er lavet af plast og metal, og den fleksible plastlem er meget lydsvag. Hundelemmen er låsbar og har et aftageligt bagpanel, som beskytter mod indtrængen af uvedkommende samt vind, regn og andet dårligt vejr. Hundelemmen fås i 3 størrelser, som passer til de flestes behov. Hundelemmen kan udvides med flere tunnel elementer, så den passer til enhver vægtykkelse.   

Hundelemme fra Staywell
Hos Petworld kan du købe kvalitets hundelemme fra Staywell. Vi fører flere modeller i plast med en fast gennemsigtig plastlem, hvor der er monteret en magnet, som virker selvlukkende. Det giver beskyttelse for vejr og vind. Modellen er 2-vejs, så du selv kan bestemme om din hund skal gå ind eller ud, eller være låst. Fås i flere størrelser, der passer enhver hund. En anden model fra Staywell er fremstillet i aluminium. Den er ligeledes 2-vejs. Flappen her er lavet af blød gummi og næsten lydløs. Også denne model fører Petworld.dk i flere størrelser, så den passer til enhver størrelse hund.   

Låger til indendørs sikkerhed for din hund
Der kan være steder i ens hjem, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at hunden kan komme til. Det kan være ting, som du ikke vil have at hunden har adgang til, eller ting, som hunden kan komme til skade med. Du kan nemt montere en låge i døråbningen, og derved forhindre din hund i at komme ind i det beskyttede rum. Vores låger er i en stærk kvalitet, så de kan holde til længerevarende dagligt brug. Hos Petworld.dk finder du udstyret til hjemmet, når du vil begrænse din hunds gang i huset. Gitteret, som også er velegnet til store hunde fastgøres med 4 skruetvinger. Derved undgår du borehuller. Sikkerhedshåndtaget kan åbnes med én hånd. Døren kan da åbne til begge sider. Gitteret er justerbart og kan forlænges med flere elementer.   

Alt i hundelemme hos Petworld
Hos Petworld får du adgang til et bredt udvalg af hundelemme og hundelåger, som kan være med til at gøre din dagligdag med dit kæledyr mere sikker og afslappet – til stor gavn for jer begge. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive en mail. God fornøjelse med en hundelem fra Petworld.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Meget hurtig levering og alt var som …
Meget hurtig levering og alt var som det skulle være! Meget tilfreds :)
23.11.2017 - Helle Braae
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Super fint med gratis fragt, hvilke jo betyder meget når man kun skal købe nogle småting.
22.11.2017 - Carina Rask Vernersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.