GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
GRÅT HUNDETÆPPE HUNDETÆPPE
100 X 150 CM
VASKBAR VED 30 GRADER
HUNDETÆPPE
(5703188296238) Fri fragt  
 
DKK 19,95
BLÅT HUNDETÆPPE HUNDETÆPPE
100 X 150 CM
VASKBAR VED 40 GRADER
HUNDETÆPPE
(5765121299102) Fri fragt  
 
DKK 39,95
Stort udvalg af hundesenge og hundekurve til alle hunde - uanset størrelse og race.
Hos Petworld har vi hundekurve og hundesenge til alle hunde, uanset hunderace og størrelse. Når du forøger familien med en hund, er det vigtigt, at du giver hunden sit eget sted, eksempelvis i form af en hundeseng, hvor den kan hvile sig og være alene. Derfor er det også vigtigt, når du er ude at rejse, at du tager din hunds hundeseng med dig. På den måde vil din hund hurtigere føle sig tryg og sikker i de nye omgivelser. Derfor har vi hos Petworld altid et bredt udvalg af hundesenge i alverdens materialer og farver, så du kan finde netop den hundeseng, der passer til din hund og dit hjem. Vi fører alle de kendte mærker, herunder: Trixie, Oster, Buster, Danish Design, Rogz m.fl. Find den rigtige hundeseng hos os – til markedets skarpeste priser, naturligvis.

Hundesenge i mange forskellige materialer

Hundesenge lavet af plast er både hygiejniske og robuste. De er nemme at rengøre og insekter kan ikke overleve i en hundeseng af plast. Hundesenge i imiteret læder er også hygiejniske og nemme at rengøre, men en stofseng er dejlig blød at ligge i. Find den helt rigtige hundeseng hos os. Vi har hundesenge i mange forskellige modeller, farver og materialer.  Vi har alt fra hundesenge i plastik, hundesenge i imiteret læder, flettede hundekurve, stofsenge, nylonsenge og metalsenge. En hundeseng hører hjemme i ethvert hundehjem. Den rigtige hundeseng vil få din hund til at føle sig tryg.

Flotte hundekurve i flettet pil
Din hund fortjener en god hundeseng eller hundekurv. Derfor har vi også et stort udvalg af hundekurve. En pileflettet hundekurv er eksempelvis utrolig flot at se på samtidig med, at den klæder de fleste hjem. Der er dog mange der ikke ønsker at have en hundekurv i deres hjem, da de synes, at hundekurve er utroligt klodsede. Det er dog en fordom, som ikke er sand. Udviklingen indenfor hundekurve har taget fart - både i forhold til udformning og komfort. Udover den klassiske pileflettede hundekurv, kan du i dag også få hundekurve lavet af stof. Der findes en hundekurv til et hvert hjem og til en hver hund. Derudover er hundekurve i dag designet med fokus på komfort, så din hund kan ligge godt. Hundekurvene er således tilpasset den enkelte hunds kropsfacon og størrelse. Vi har også et udvalg af selvopvarmende tæpper og madrasser, som er særligt velegnede til hunde med bl.a. gigt.

Hundesenge i nylon
Giv din hund trygge rammer i hjemmet med en blød, komfortabel og vaskbar hundeseng i nylon. En hundeseng i nylon sikrer, at din hund ligger behageligt, da den tilpasser sig hundens kropsform. Derudover er en hundeseng i nylon yderst nem at rengøre.

Hvilken størrelse hundeseng passer til min hund?
Når du skal købe en hundeseng eller hundekurv i plastik, er det en god idé, at måle hvor meget plads din hund skal bruge, når den ligger ned og sammenligne det med målene på vores hjemmeside. Vi anbefaler, at du vælger en hundeseng, som er lidt for stor, så der er plads til, at hunden kan vokse og rigtig sprede sig. Så kan du altid vælge at fylde hundesengen med en ekstra pude eller to, hvis du synes, der bliver for megen plads eller hundesengen virker alt for stor. Er du i tvivl om hvilken størrelse hundeseng, du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte vores personale.

Hundesenge af stof
Hundesenge af stof og nylon har mange fordele. En hundeseng af stof eller nylon er dejlig blød for din hund at ligge i og fås i mange forskellige design og farver, så du kan finde netop den hundeseng, der matcher dit hjem og din hund bedst. På den måde kan du nemt finde en hundeseng, som matcher både din hund og dit hjem. Herudover kan langt de fleste hundesenge af stof tåle en tur i vaskemaskinen. Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af stofsenge til såvel store som små hunde fra markedets førende producenter, herunder Trixie, Buster og Danish Design.

Hundesenge af plast
Hundesenge og hundekurve af plast er kendetegnet ved, at de er billige, nemme at rengøre og slidstærke. Plastsenge anbefales også til hvalpe, der kan finde på at bide i hundesengen, da der skal meget til, før plastiksengen går i stykker. Hos Petworld finder du desuden et kæmpe udvalg af bløde hundepuder og hundetæpper, så du kan give din plast hundeseng et mere personligt udseende og gøre den meget mere indbydende for din hund at ligge i.

Hundetæpper, madrasser og puder
Hos Petworld har vi altid et stort udvalg af hundetæpper, madrasser og puder i flotte designs, mønstre og farver. Mangler du en blød pude eller madras til hundekurven? Eller søger du et beskyttende hundetæppe til sofaen, transportkassen, hundeburet eller bilen? Så kig endelig nærmere her på siden. Hundetæpper, madrasser og puder til din hund, kan du nemt vaske, og der er modeller for både store og små hunde. Vi har også bløde og fine hundehuler velegnet til små hunde, hvis du har en hund, som kan lide at have sit eget lille sikre skjulested.

Buster Memory Foam hundesenge og selvopvarmende hundesenge
Hos Petworld har vi også et velassorteret udvalg af selvopvarmende hundesenge fra Oster. Hundesengens overflade reflekterer hundens egen kropsvarme og bliver dermed dejlig varm  for din hund at ligge på. De selvopvarmende hundepuder og hundesenge kan nemt vaskes i vaskemaskinen, hvis det bliver nødvendigt. Herudover har vi også Buster Memory Foam hundesenge, som er særligt velegnet til større hunderacer, da madrassen former sig efter din hunds krop. Memory Foam hundesengene er lavet i et moderne, stilfuldt design, og de kan både maskinvaskes og tørretumbles.
 

Få din nye hundeseng, hundepude eller madras leveret direkte til din dør

Bestil din nye hundeseng eller hundepude online hos os. Så leverer vi den direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Så bliver det ikke nemmere. 
Pakken leveres automatisk i nærmeste postbutik, såfremt du ikke er hjemme på leveringstidspunktet.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Perfekt
Nem bestilling og meget hurtig levering
16.12.2017 - John
Er meget tilfreds med købet og super …
Er meget tilfreds med købet og super hurtig levering
16.12.2017 - Annette Borup Hansen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.