GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Stort udvalg af hundeskåle, foderstativer og foderautomater 
En hundeskål i rustfrit stål er en elegant løsning, som passer ind i de fleste hjem. Mange vælger desuden en hundeskål i rustfrit stål, fordi den er let at rengøre samtidig med, at bakterier ikke sætter sig fast. En hundeskål i plast er også let at rengøre og findes i mange forskellige former og farver. Derfor passer en hundeskål i plast eller en keramik hundeskål med et sjovt motiv godt ind i det humoristiske hjem. Vi tilbyder også et udvalg af praktiske foderstativer. Et foderstativ er særligt velegnet til store hunde, idet foderstativet beskytter din hunds ryg, da den herved ikke behøver bukke sig så langt ned. Hos Petworld finder du desuden et bredt udvalg af vand- og foderautomater. Ved at investere i en vand- eller foderautomat sikrer du, at din hund altid har friskt vand og foder – også når du ikke er hjemme. En vand- og foderautomat vil give dig en hel ny følelse af frihed. En vand-og foderautomat er også praktisk at have med på eksempelvis stranden. Hos os kan du med garanti finde en hundeskål eller vand-og foderautomat, som passer til dit hjem og din hund uanset hunderace. Har du svært ved at vælge den rigtige hundeskål eller svært ved at bedømme hvilken størrelse hundeskål, du skal vælge i forhold den type hund, du har, så hjælper vi dig naturligvis gerne.  

Flotte hundeskåle og underlag til moderigtige kæledyr
Hos Petworld.dk finder du udvalgte hundeskåle i høj kvalitet fra United Pets. Hundeskålene fås i mange flotte farver og størrelser. Disse specialdesignede hundeskåle tåler alle en tur i opvaskemaskinen og mikrobølgeovnen.  

Praktiske hundeskåle og skåleunderlag
Hundeskålene fra United Pets er altså ikke kun flotte at se på men også utrolig praktiske. Udover hundeskåle finder du også underlag fra United Pets lavet af slidstærk gummi, som forhindrer din hunds mad- og vandskåle i at rutsje rundt. Samtidig beskytter vores skåleunderlag også dine gulve mod både slid og madrester. Hos Petworld har vi altid mange flotte og sjove skåleunderlag i plast. Her finder du dekorative skåleunderlag, som skåner og beskytter dit gulv. Vælg et skåleunderlag som matcher din hunds personlighed. Alle skåleunderlagene er nemme at rengøre med en fugtig klud.    

Praktiske dobbeltskåle til hunde
Madskåle og vandskåle har alle hunde brug for, men hvorfor have flere skåle stående, når du kan nøjes med en? Med en dobbeltskål er der altid et rum både til foder og vand og du slipper for at have flere skåle stående. Hos Petworld finder du altid et udvalg af praktiske dobbeltskåle til din hund i et væld af flotte farver og design. Dobbeltskålene fås i forskellige materialer og størrelser med eller uden stander. Vælg mellem dobbeltskåle i plast og metal. Fordelen ved en dobbeltskål i metal er, at den kan komme en tur i opvaskemaskinen.  

Hold dit hundefoder friskt med nem og praktisk foderopbevaring
Både hunde - og kattefoder opbevares bedst ved stuetemperatur eller køligere, ligeledes er det en god idé at minimere iltningen så meget som muligt. Iltning sker hver eneste gang, foderposen åbnes. Mange køber store poser hundefoder og for at holde foderet så frisk som muligt og minimere iltningen, kan man købe en lille foderbeholder, hvoraf foderet tages dagligt fra. Denne foderbeholder bør være af en størrelse, der totalt rummer en uges forbrug. Foderbeholderen fyldes kun, når den er helt tom, og den egentlige store foderpose, åbnes således kun en gang hver uge. Opbevar den oprindelige store foderpose i en foderbeholder og hæld aldrig foderet ud af den oprindelige emballage.  

Flotte klassiske keramikskåle til hunde
En madskål og vandskål er basisudstyr i ethvert hundehjem. Petworld.dk har derfor et stort udvalg af eksklusive madskåle og vandskåle til hunde i keramik. Mange flotte keramikskåle i unikke designs med søde motiver. Den høje egenvægt gør keramikskålene stabile og besværlige at skubbe rundt. Keramikskåle er desuden nemme at rengøre grundet glaseringen. Find din nye madskål eller vandskål til din hund hos Petworld.    

Praktiske metalskåle i rustfrit stål
Stort udvalg af metalskåle i forskellige størrelser med eller uden gummikant. Ved at vælge en metalskål med gummikant undgår du, at skålen ikke rutsjer rundt, mens din hund spiser. Vi har også et udvalg af hvalpeskåle i rustfri stål i forskellige størrelser. Hvalpeskålenes højde forhindrer hvalpene i at løbe hen over dem og/eller sætte sig i dem. Den store diameter giver samtidig plads til flere hvalpe. Metalskåle er utrolig nemme at rengøre og tåler desuden en tur i opvaskemaskinen.    

Få altid friskt vand og hundefoder med vores vand- og foderautomater
Hos Petworld finder du et bredt udvalg af de bedste vand- og foderautomater, der findes på markedet. Vi har vand- og foderautomater i et utal af farver og design, så du kan finde netop den vand-og foderautomat, som passer bedst ind i dit hjem.    

Farverige plastskåle
Stort udvalg af farverige plastskåle i mange forskellige design og størrelser. Flere af plastskålene har gummikant, så de ikke rutsjer rundt, når hunden spiser eller drikker. Udover plastskåle har vi også et udvalg af skåle lavet af silikone. Skålenes specielle facon sørger effektivt for at holde hundens lange ører uden for skålen, mens den spiser. På den måde undgår du ildelugtende hundeører som følge af at være blevet smurt ind i hundemaden. Hos os finder du garanteret en hundeskål, der passer til dit hjem og din hund.  

Få dine hundeskåle og foderautomater leveret direkte hjem til dig
Når du bestiller online hos os, leverer vi dine varer direkte hjem til dig inden for 1-3 hverdage. Forventer du ikke at være hjemme på leveringstidspunktet, vil dine varer blive leveret i din nærmeste postbutik eller du kan få dem stillet ved dit hjem, på en placering du selv vælger. Så der er ingen undskyldning for, hvorfor din hund ikke skal have sig en ny hundeskål.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God oplevelse,hurtig levering,perfekt …
God oplevelse,hurtig levering,perfekt 😘👍
13.12.2017 - Pia Dalsgaard Krak
Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.