GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Hvorfor skal min hund have et hundetegn?
Hundetegn er lovpligtige. Ifølge hundelovens § 1, stk. 1. 1 pkt. har du som ejer af en hund en lovmæssig pligt til, at din hund bærer et hundetegn fra hunden er 4 måneder gammel. Som hundeejer vælger du selv, hvad der skal stå på dit hundetegn. Vi anbefaler dog altid, at du som minimum angiver dit fulde navn og adresse, da du derved opfylder de lovpligtige krav, jf. hundelovens § 1 stk. 1. 1. pkt. Det er dog en rigtig god idé også at angive dit telefonnummer og hundens navn, så vedkommende, der finder hunden, let kan komme i kontakt med dig. Konsekvensen ved at undlade at give din hund et hundetegn er, at du som ejer får en bøde, jf. hundelovens § 12, stk. 1. nr. 1. Derfor finder du hos Petworld altid et bredt udvalg af hundetegn fra markedets førende producenter, herunder: KW, Trixie og Imarc.    

Hundetegn lavet af aluminium og messing
Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af hundetegn i god kvalitet til både store og små hunde. Vi har hundetegn i mange forskellige materialer, mønstre og farver, så du kan finde præcis det hundetegn, der matcher din hunds personlighed og halsbånd bedst. Som hundeejer kan du frit vælge, hvad der skal stå på dit hundetegn. Vi anbefaler dog altid, at du som minimum indtaster dit navn og adresse. Hundetegn i aluminium er meget lette og irriterer således ikke hunden. Et hundetegn i aluminium er derfor også det ideelle valg til en hundehvalp eller en lille hund.


Slidstærke hundetegn
Teksten på hundetegnet graveres i en speciel maskine, som gør, at skriften fremstår klart og tydeligt – uanset hvor slidt hundetegnet bliver. Vi anbefaler dog ikke brug af kæder eller metalhalsbånd, da disse reducerer levetiden på dit hundetegn kraftigt. Hvis din hund elsker at svømme, så er det en god ide at bestille et hundetegn i metal, da disse lettere kan modstå saltvand end de farvede hundetegn. I tilfælde af at din hund bliver væk, har forvoldt skade eller selv kommer til skade, er det vigtigt, at man hurtigt kan finde frem til ejeren. Når du bestiller hundetegn hos os er prisen inklusiv gravering og metalring til fastgørelse i halsbåndet.    

Smarte design
Et hundetegn kan sagtens være smart og moderigtigt! Hundetegnet er din hunds smykke, og bør derfor passe både i størrelse og farve, så hundetegnet kommer til at komplementere din hund. Hos Petworld.dk kan du finde moderne hundetegn, som er lavet i mange spændende farver og med forskellige mønstre, så din hund lever op til sæsonens mode. Vælg for eksempel et hjerteformet hundetegn i en livlig farve eller et stribet hundetegn formet som et kødben. Vi tilbyder dog også mere klassiske hundetegn, såsom et rundt messingfarvet hundetegn eller et sølvfarvet hundetegn. Hvis ikke du ønsker at hundetegn til din hund, kan du også bruge en lille adressetønde, hvor du skriver en lille seddel med dine kontaktoplysninger, som du så sætter i tønden. Når du skruer adressetønden sammen, vil dine kontaktoplysninger være beskyttet for vejr og slid. Vi er sikre på, at du er i vores brede sortiment kan finde et hundetegn, der passer til din personlige stil.

Tydelige advarselsskilte Plages du af indbrudstyve, eller bor du i et udsat område? Med et advarselsskilt fra Petworld kan du let advare og afskrække potentielle indbrudstyve med din "farlige hund". Forskning viser, at hvis man har en hund og gør indbrudstyve opmærksomme på dette, så er man markant mindre udsat for indbrud.  
Udover advarselsskilte har vi hos Petworld også klæbbare dekaler af de fleste hunderacer. De klæbbare dekaler kan eksempelvis sættes på din bil eller hoveddøre. På denne måde kan du stolt fortælle, hvilken vidunderlig hunderace, du er ejer af og afskrække eventuelle ubudne gæster.


Hvilket hundetegn skal jeg vælge?
Der er indtil flere faktorer, der kan påvirke valget af hundetegn. For eksempel er det vigtigt, at du tager hensyn til størrelsen på ??din hund, da en lille hund har brug for et mindre hundetegn end en stor hund. Det betyder samtidig også, at der er mindre plads til tekst. Derfor anbefaler vi at du i dette tilfælde vælger et hundetegn, der kan graveres på begge sider. Se de mange muligheder vi har på Petworld.dk og vælg netop det hundetegn, som matcher din hund og din livsstil bedst.

Sådan bestiller du et hundetegn
Når du har besluttet, hvilket hundetegn du ønsker, skal du blot bestille det – så leverer vi det direkte til din dør. Du bestiller hundetegn således:
1. Vælg det hundetegn, du ønsker
2. Hvis hundetegnet fås i flere forskellige størrelser, så vælg hvilken størrelse hundetegn du ønsker
3. Vælg om du vil have teksten på forsiden, bagsiden eller på begge sider af hundetegnet
• Vær opmærksom på at nogle af vores hundetegn kun har plads til tekst på én side
• Vær opmærksom på at vi også har hundetegn i plast, hvorpå du selv skal skrive dine adresseoplysninger.
4. Udfyld tekstfelterne. Du kan skrive 18-22 tegn i hvert felt
• Vi foreslår, at du udfylder dit navn samt dit telefonnummer, hvis dette er den nemmeste måde at kontakte dig på
• Hvis din adresse for eksempel er meget lang, så du kan forsøge at forkorte det lidt eller skrive den på to linjer i stedet for
5. Klik på ”Køb" og herefter på "Gå til betaling"
6. Tjek altid at den tekst der skal graveres på hundetegnet er korrekt. Hvis du opdager, at noget er galt, kan du redigere dette i indkøbskurven
7. Når du har udfyldt dine kontaktoplysninger, valgt leveringsmetode og betalingsmiddel, vil du modtage dit nye smarte hundetegn inden for 1-3 hverdage.


Hurtig levering af dit hundetegn

Når du bestiller hundetegn hos os, leverer vi hundetegnet inden for 1-3 hverdage direkte hjem til dig. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, kan du afhente dine varer leveret i din nærmeste postbutik, da de automatisk leveres der. Du kan også få dem stillet i din carport eller lignende, skriv det blot på ordren hvor den må stilles.

Danmarks skarpeste priser på hundetegn
Hos Petworld finder du altid et væld af flotte hundetegn til skarpe priser. Finder du mod forventning hundetegn billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen.
 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God betjening og hjælp
God betjening og hjælp
17.12.2017 - Kurt
Gode priser :))
Gode priser :))
15.12.2017 - Emilie

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.