GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Træning af din hundehvalp
Når du begynder at træne din hundehvalp, er det ofte en god idé at begynde indendørs, hvor der ikke er så mange distraktioner. Husk desuden at en hundehvalp ikke kan klare at koncentrere sig om noget i ret lang tid ad gangen, så det er vigtigt, at du væbner dig med tålmodighed. Derfor vil det ofte være en rigtig god idé at opdele din træning i mange små korte forløb i løbet af dagen.  Det er også vigtigt, at hvalpen synes, det er sjovt at træne så husk at bruge legetøj og godbidder som belønning. På den måde vil hvalpen formentlig synes, at det er langt sjovere at træne, og den vil kunne bevare fokus i længere tid. Samtidig er det også vigtigt, at du ikke forsøger at træne alle kommandoer på én gang. Øv i stedet kommandoerne en ad gangen. På den måde vil din hvalp have lettere ved at skelne imellem de forskellige kommandoer. Tjek det store udvalg af legetøj og godbidder hos Petworld og find masser af inspiration til træningen.


Stort udvalg af godbidstasker
Du finder altid et spændende udvalg af smarte godbidstasker hos Petworld.dk. Ved at købe en godbidstaske slipper du for fedtede godbidder i lommen. Samtidig bliver det langt nemmere at få godbidderne op. Vores praktiske godbidstasker kan sættes fast på jakken, bukserne, m.m. 

Er du træt af, at din hund gør i tide og utide?
Så kig nærmere her. Hos Petworld finder du mange forskellige anti-gø halsbånd, som kan være en nem, smertefri og yderst effektiv løsning. Hver gang din hund gør, udløser den elektroniske gø-sensor en lyd eller vibration, som gør din hund opmærksom på den uønskede adfærd.

Snudeseler velegnet til hundetræningen
Hvordan benyttes en snudesele? En snudesele sættes om hundens snude og fungerer efter næsten samme princip som en hestegrime. Hundesnoren sættes fast i ringen under hundens hage. Når hunden trækker, drejes hovedet til siden og kroppen følger derved i samme retning. Det betyder, at hunden ikke kan trække fremad, og det gør det nemmere for ejeren at holde hunden.  En snudesele bør kun anvendes i forbindelse med hundetræning og må ALDRIG anvendes sammen med en flexiline, da dette kan skade hunden.

Snudeseler og gå-pænt-seler i mange forskellige størrelser
Hvis din hund har en tendens til at trække voldsomt, når I går tur, kan du træne den til at gå pænt ved hjælp af eksempelvis en snudesele. En snudesele sættes om hundens snude og fungerer efter næsten samme princip som en hestegrime. Hundesnoren sættes fast i ringen under hundens hage. Når hunden trækker, drejes hovedet til siden og kroppen følger derved i samme retning. Det betyder, at hunden ikke kan trække fremad. Du kan også vælge at købe en gå-pænt-sele. Gå-pænt-selen har en ring foran på hundens bringe, hvori karabinhagen fra hundesnoren hæftes. Et hårdt træk i snoren resulterer i, at hunden istedet går sidelæns eller baglæns.

Alt du behøver til agility
Hos Petworld finder du et stort udvalg af slalompinde, ringe, vipper og tunneler, som du kan bruge til agility. Du kan dyrke agility i din nærmeste hundeklub, men du kan også nemt sætte forhindringerne op i din egen have. Din hund vil elske agility. Kom godt i gang med agility. Køb det nødvendige udstyr til en god opstart hos Petworld.dk.

Hvad er agility
Agility er en sport for alle hunde. Agility er samvær, samarbejde og respekt hund og ejer imellem. Ved at dyrke agility med din hund, øger du kontakten hund og ejer imellem på en sjov og udfordrende måde. Agility er en aktivitet, der giver mange timers sjov - både for hund og ejer.

Hvad er click-træning
Clicker-træning handler om at udnytte hundens lyst til at opnå et gode (godbidder, leg, klap og ros) til hurtigere, bedre, sjovere og mere positive resultater i træningen. Clicker-træning er en træningsform, der passer til alle træningsdiscipliner. Clickeren bruges til at fortælle hunden nøjagtig, hvornår den gør det, vi gerne vil have den til, og at det den gjorde i det øjeblik medfører en belønning. Når først din hund har lært, at "klik-klik" betyder, at nu får den en godbid, er der ingen grænser for, hvad du kan lære din hund med clicker-træning.

Hundefløjter
En hundefløjte kan bruges til at kalde din hund til dig, på de daglige gåture, i jagt øjemed eller i forbindelse med hundetræningen. Der findes et væld af hundefløjter at vælge imellem. Hvis ikke du har anvendt en hundefløjte tidligere så vælg en fløjte, hvor du selv kan høre signalet. Om vinteren, bør du ikke anvende en hundefløjte af metal, da den kan skade dine læber. Hos Petworld finder du hundefløjter af bøffelhorn, som er velegnede til hundetræning og jagt. Herudover finder du højfrekvens fløjter med konstant frekvens, som muliggør klare kommandoer. Endelig finder du et udvalg af trillefløjter i metal.

Stort udvalg af mundkurve og mundkurvestroppe
En mundkurv eller mundkurvestrop i nylon kan være en effektiv løsning, hvis din hund af sikkerhedsmæssige grunde har behov for det. Jævnfør den nye hundelov skal visse hunderacer desuden bære mundkurv, når de luftes offentlige steder. Desuden kan en mundkurv være en effektiv løsning, hvis din hund har en tendens til at snappe efter forbipasserende dyr og mennesker, når I går tur. Du finder altid et stort udvalg af mundkurve og mundkurvestroppe hos Petworld.dk i en særdeles slidstærkt kvalitet.

Ny hundelov omkring mundkurve
Ifølge den nye hundelov der trådte i kraft 1. juli 2010, skal følgende hunderacer desuden bære lukket mundkurv og føres i en snor, der ikke er mere end 2 meter, når de luftes offentlige steder: Pitbull terrier, tosa inu, amerikansk staffordshire terrier, fila brasileiro, dogo argentino, amerikansk bulldog, boerboel, kangal, centralasiiatisk ovtcharka, sydrussisk ovtcharka, tornjak, sarplaninac samt krydsninger, hvori nævnte hunde indgår. 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God betjening og hjælp
God betjening og hjælp
17.12.2017 - Kurt
Gode priser :))
Gode priser :))
15.12.2017 - Emilie

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.