GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Få din hund sikkert transporteret fra A til B
Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af metalbure, nylon bæretasker og transportkasser. Alt sammen til ekstremt fordelagtige priser, naturligvis. Vi har transportbure med plads til en eller to hunde, med skrå eller lige sider og med en eller flere døre.
 

Find transportkassen, transportburet eller transporttasken der passer til din hund her
Hos os finder du transportbure, transportkasser og transporttasker i alle prisklasser. Vi har et stort udvalg af transportbure, transportkasser og transportkasser, som er velegnede til bilen, bussen, toget, flyet eller cyklen. Udover transport af din hund fra et sted til et andet kan transportbure også benyttes som tilflugtssted for din hund, når den har behov for at være alene. 

Transportbure i høj kvalitet til hunde i alle størrelser
Hos Petworld finder du et bredt udvalg af transportbure i metal i forskellige design og størrelser. Naturligvis til særdeles fordelagtige priser. Vi har transportbure med plads til én eller to hunde, med skrå eller lige sider samt med én eller flere døre. Inden du køber et transportbur bør du naturligvis overveje, hvor stort transportburet skal være for, at din hund kan føle sig veltilpas i buret. Samtidig skal transportburet jo også kunne være i bilen, hvorfor det anbefales, at du måler bilen indvendigt, inden du foretager dit køb.  Udover transport af din hund fra et sted til et andet er transportbure også velegnede til burtræning, hvor hunden lærer at blive på et bestemt sted eller område.

Stort udvalg af transportbure til konkurrencedygtige priser
I Danmark er det endnu ikke lovpligtigt med transportbure til hunde, selvom transportbure forbedrer sikkerheden markant for både hund og passagerer under kørslen. Transportbure er derfor en rigtig god investering. Er du i tvivl om, hvilket transportbur du skal vælge, så kontakt os endelig. Vores erfarne personale rådgiver dig gerne.

Hund med på flyveturen
Det er efterhånden blevet mere og mere populært at tage sin hund med på flyrejsen, og på en sådan en rejse er det vigtigt at man har et specielt bur til at transportere hunden i, særligt når hunden skal transporteres i flyets lastrum. Langt hovedparten af de etablerede flyselskaber er medlem af IATA (International Air Transport Association) som har udviklet en lang række af internationale retningslinjer til hundetransport. Du bør derfor kigge efter under produktbeskrivelsen, om det pågældende bur er godkendt af IATA så organisationens retningslinjer overholdes. Uagtet om du skal have din hund med i kabinen eller at hunden skal være i et opvarmet lastrum, finder du et bredt udvalg hos Petworld. 

Nylontasker til små hunderacer
En nylontaske er velegnet til at transportere små hunderacer, når du skal til dyrlægen, på små ture i bilen, skal med bussen eller med toget. Hos Petworld finder du et stort udvalg af moderigtige nylontasker i mange spændende farver og mønstre, så netop dig og din hunds personlighed afspejles i tasken. Samtlige af nylontaskerne er tilmed uhyre praktiske og velegnede til let hundetransport af små hunderacer. Vores nylontasker er lavet i en slidstærk og vandafvisende kvalitet, som beskytter din hund mod al slags vind og vejr.

Find den nylontaske der passer til din hund her
Hos Petworld tilbyder vi nylontasker i et væld af farver og design med forskellige funktioner, så du kan finde netop den nylontaske, som matcher dine behov bedst. Hos Petworld finder du både cykeltasker, skuldertasker, rygsække og trolleys i slidstærk nylon. Vælg mellem mange forskellige, som enten kan åbnes i enden eller på den lange side. Med flere af nylontaskerne medfølger en sele, så du undgår, at hunden hopper ud under transporten. Vælg en nylontaske og tag hunden med dig i bilen, i flyet, på båden og cyklen uden besvær!

Transportkasser i plast
Som alternativ til et stort transportbur i metal kan du vælge en transportkasse i plast til din hund. Vores transportkasser er lavet i en meget kraftig plastkvalitet, så din hund opnår den bedst mulige sikkerhed. Transportkasser er tilmed lette at aftørre og rengøre, og er derfor velegnet til hunden som gerne kan lide at gøre sig snavset. Det er imidlertid vigtigt, at transportkassen fastspændes i bilen, hvis du vælger denne løsning, da det ellers kan have fatale konsekvenser for hunden, hvis du eksempelvis laver en nødopbremsning.

Derfor skal du vælge en transportkasse
Der er ikke den store forskel på en transportkasse og et transportbur. Begge bruges til at transportere din hund sikkert fra A til B. Den væsentligste forskel er imidlertid, at du nemt kan tage transportkassen ud af bilen og tage den med dig i bussen eller toget istedet for. Et transportbur er mere stationært men kan til gengæld bruges som hundebur i en kortere periode. Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af transportkasser i høj kvalitet.

Transportbure i flet
Til den mindre hund tilbyder Petworld flotte transportbure lavet i en god og kraftig kvalitet af naturligt pileflet. En af de helt store fordele ved et transportbur i naturmateriale er, at buret med tidens løb opnår en flot og naturlig patina. Transportburene er særligt velegnet til montere på cyklens styr, og vil både rent praktisk og æstetisk passe fremragende til mange cykeltyper – transportburene er tillige uhyre velegnet til at løfte rundt, grundet det velformede håndtag. Alle cykelkurvene leveres med gitter, så hunden ikke risikerer at hoppe ud under cykelturen. Transportbure i flet er specielt velegnede til små hunde, som gerne vil med på en længere tur. 

Når du vælger transportbur
Så vælg et transportbur, der både er sikkert, praktisk og komfortabelt. Transportburet skal passe til dit og din hunds behov. Transportkassen skal være sikker for hunden samtidig med, at den skal være behagelig for hunden at ligge i og bekvem for dig at transportere. Der skal være plads til en lille madras eller et tæppe, der skal være huller til luft og plads nok til, at hunden kan vende sig og ligge i en naturlig stilling. Modsat er det dog også vigtigt, at buret ikke er for stort til hunden, da den derved let kan ophidse sig selv. Herudover kan et for stort transportbur også have sikkerhedsmæssige konsekvenser for din hund i form af skader ved en eventuel kollision. Der skal derfor netop kun være plads til, at hunden lige kan vende sig og ligge i en naturlig stilling. Hos Petworld kan du vælge mellem flettede cykelkurve og transportbure i forskellige størrelser og farver.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % hurtig levering.
100 % hurtig levering.
18.11.2017 - Søren Jensen
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.