GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter

Vi har alt inden for hvalpeudstyr

Eksempelvis er det vigtigt, at hvalpen får et sted, som er dens eget. Det vil sige et sted, hvalpen kan gå hen og være sig selv, når den har brug for det. Det kan eksempelvis være en hundekurv. Herudover kræver en hvalp et solidt hvalpefoder, som sikrer, at den får alle de næringsstoffer, som den har behov for. En hvalps kostbehov er langt mere komplekse end hos en voksen hund. Hos Petworld.dk finder du altid et stort udvalg af hvalpefoder fra de førende producenter på markedet.

Hvilket basis hvalpeudstyr skal min hvalp bruge?

Som udgangspunkt skal den nye hvalp bruge et hvalpehalsbånd, hvalpesele, hvalpeline, hundeseng, hundetæppe, høm-høm poser, foder- og vandskåle samt diverse hvalpelegetøj. Når du skal vælge hvalpeskål, vil vi anbefale, at du vælger en hvalpeskål, som er nem at rengøre, da den hurtigt vil blive beskidt. For at holde din hvalp aktiveret og undgå eventuelle bidemærker på møbler m.m., bør du investere i noget bidevenligt hvalpelegetøj samt diverse aktivitetsbolde osv. Hvis du køber et pivedyr, vil vi anbefale, at du køber et pivedyr lavet af latex, da disse kan holde i længere tid. Til de regelmæssige gåture vil et godt halsbånd og en snor være afgørende. Ofte er en decideret hvalpesele også en rigtig god løsning, når hvalpen skal lære at gå pænt. På den måde belastes hvalpens nakke mindst muligt. Ifølge hundeloven skal din hvalp bære hundetegn fra den er 4 måneder gammel, men det kan være en rigtig god idé at investere i et hundetegn inden da, så du hurtigt kan få din kære hvalp tilbage, hvis den løber væk. Renlighedstræning af en hvalp kan derudover være lidt af en udfordring. Hos Petworld.dk finder du et stort udvalg af hjælpemidler til renlighedstræningen, som kan hjælpe dig med at få hvalpen til at forrette sin nødtørft på de dertil indrettede områder i huset. 

Få dit nyindkøbte hvalpeudstyr leveret direkte til døren

Når du bestiller dit hvalpeudstyr hos Petworld.dk, leverer vi dine varer direkte til din dør, så du slipper for selv at slæbe de til tider tunge varer hjem selv. Og husk: Vi leverer inden for 2-3 hverdage!

Derfor skal du vælge hvalpefoder til din hvalp

Din hundehvalp har et anderledes næringsbehov end voksne hunde. Det er derfor vigtigt, at du vælger det rigtige hvalpefoder fra starten af. Hvalpefoderet skal bidrage til at hvalpens krop udvikles harmonisk samtidig med, at hvalpen opbygger et stærkt immunforsvar. Derfor skal hvalpefoderet tilpasses hvalpenes næringsbehov og fordøjelsesevner, som endnu ikke er fuldt udviklede samt deres hurtigt skiftende tandsæt. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af hvalpefoder fra markedets førende producenter. Køb dit hvalpefoder hos os og få leveret direkte til din dør.  

Velsmagende hvalpegodbidder

Hos Petworld.dk finder du et udvalg af lækre hvalpegodbidder, som er udviklet specielt til hvalpe. Hvalpegodbidder er nænsomme mod din hvalps mave, men du bør være opmærksom på, at for mange hvalpegodbidder kan give din hvalp lidt tynd mave.

Godbidstaske

Er du lidt træt af snaskede lommer, efter du har haft hvalpegodbidder i dem? Ved at have dine hvalpegodbidder i en godbidstaske undgår du beskidte lommer og har bedre styr på godbidderne. Hos Petworld.dk har vi også godbidstasken, der passer til dig.

Stort udvalg af sjovt hvalpelegetøj

Så er det legetid! Hvalpelegetøj er et "must-have", når man har fået en hundehvalp, da din hvalp lærer gennem leg. De fleste hvalpe elsker hvalpelegetøj med lyd, og det er ofte en rigtig god måde at stimulere hvalpen på. Hvis du køber et pivedyr til din hvalp, vil vi anbefale, at du køber et bidevenligt pivedyr lavet af latex, da disse kan holde i længere tid. Ved at holde din hvalp aktiveret, kan du undgå bidemærker på møbler m.m. Aktivitetsbolde vil ofte også være en rigtig god idé, da de vil holde din hvalp beskæftiget i timevis.

Hvalpetræning og hygiejne

Hos Petworld.dk finder du alt det nødvendige udstyr, som du behøver for at gøre din hvalp renlig, herunder hvalpeklude, hvalpebleer og hvalpetoiletter. Desuden bliver hvalpe ofte meget beskidte hurtige, da de fysisk er tættere på mudder og jord end voksne hunde. Husk at hvalpe har brug for en mere skånsom og mild shampoo end voksende hunde. Brug derfor altid en shampoo, som er specielt udviklet til hvalpe, når din hvalp skal i bad.

Sutteflasker

Har din hund fået hvalpe, og skal den have lidt hjælp med fodringen, da hun ikke selv har mælk nok? Her på siden kan du finde sutteflasker og suttesprøjter til opmadning af hvalpe.

Loppemidler

Husk altid at give din hundehvalp loppemiddel. Så undgår du irriterende lopper i hjemmet.

Hvalpeløbegård

Vil du gerne give din hvalp lov til at nyde udendørs livet, men synes du, at haven er lige stor nok for den? Så prøv en hvalpeløbegård. Her kan hvalpen opleve det at være udenfor men på et begrænset område.

Adaptil

Adaptil udsender et tryghedsskabende og beroligende feromon. Adaptil er oplagt, når hvalpen kommer hjem første gang, da de beroligende feromoner kan hjælpe hvalpen til at falde til i hjemmet hurtigere.

Hvalpesenge 

Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af bløde og komfortable hvalpesenge. Alle hvalpe kan lide at ligge blødt og lunt, vælg derfor din hvalps seng med omhu. Vælg altid en hundeseng hvalpen kan vokse i, da hvalpe vokser utrolig hurtigt.

Transportkasser

Når det nye familiemedlem skal transporteres sikkert hjem, så vælg en transportkasse der er rummelig nok til, at der kan ligge et tæppe eller en lille pude. Samtidig bør du vælge en transportkasse, der er rummelig nok til, at hvalpen kan vende sig og ligge i en naturlig stilling. 

Hvalpeskåle

En foder- og vandskål er en nødvendighed, når man har hvalp. Når du køber en foder- eller vandskål til din hvalp, så køb en skål der er skridsikker, så din hvalp ikke ender med at skubbe sine skåle rundt i hele huset. Har du et helt kuld hvalpe, så køb én stor hvalpeskål med plads til alle hvalpene. Så slipper du for at have flere skåle stående fremme, og du slipper for mere opvask end højst nødvendigt. Vi forhandler skridsikre hvalpeskåle til både mad og vand i mange flotte farver, design og materialer.

Hvalpehalsbånd

Når du køber det første halsbånd til din hvalp, så vælg et halsbånd i nylon. Hvalpe vokser hele tiden og med et nylon hvalpehalsbånd kan du løbende indstille halsbåndet.

Hvalpesele

En hvalpesele er ofte en rigtig god idé, indtil hvalpen har lært at gå pænt, idet hvalpeselen skåner hvalpens nakke og ryg. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af hvalpeseler, hvalpehalsbånd og hvalpeliner i mange flotte farver og design.

Hvalpesæt

Når man får en hundehvalp, er der mange praktiske ting, der skal anskaffes, herunder en hvalpesele, et hvalpehalsbånd og en hvalpeline. Så ville det ikke være nemt hvis man kunne få det samlet i et sæt? Det kan du hos Petworld.dk, vi har flere forskellige hvalpesæt i flere forskellige farver og designs.

Din hvalp skal ifølge hundeloven bære et synligt hundetegn

Ellers risikerer du at få en forholdsvis stor bøde. Ifølge hundeloven skal ejerens navn og adresse fremgå af hundetegnet. Selvom det ikke er lovpligtigt, er det imidlertid også en god idé at få graveret telefonnummeret på hundetegnet. På den måde sikrer du dig, at andre hurtigt kan kontakte dig i tilfælde af uheld. I tekstfeltet kan du angive præcis det, du ønsker, der skal stå på dit hundetegn. Hos os finder du et stort udvalg af slidstærke hundetegn til særdeles fordelagtige priser – og husk: alle vores priser på hundetegn er inkl. gravering. Hos Petworld finder du hundetegn i mange forskellige materialer, former, farver og størrelser. Vi garanterer derfor, at du kan finde dit nye hundetegn, som matcher din hunds personlighed hos os.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Som forventet
Som forventet. Helt klart 5 stjerner :)
23.11.2017 - Mine
Som altid - perfekt
Som altid - perfekt :-)
22.11.2017 - Søren Mogensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.