BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Køb tilbehør og udstyr til din ilder hos Petworld
Hos Petworld har vi altid et stort udvalg af tilbehør og udstyr til ildere og fritter. Er du den heldige ejer af enten en fritte eller ilder, så kan du med garanti finde noget at forkæle den med hos os.

Hvad er ildere for nogle dyr?
Ildere er dyr i mårfamilien og er rovdyr. Ilderen har været domesticeret i mindst 2500 år og har stor popularitet som kæledyr i Danmark. Ildere kræver et stort bur men også mulighed for at løbe frit rundt i huset eller lejligheden og skal have meget kontakt til deres ejere. Ilderens krop bliver typisk 31-45 cm lang uden hale (halen er 12-19 cm), og en hun vejer mellem 500 gram og 1,5 kg, hvor hannerne er omkring 50 % større.

Er der forskel på fritter og ildere?
Det korte svar er nej, men sådan har det ikke altid været. Ordet ilder bruges både om tamme og vilde ildere. Ildere, der holdes som kæledyr, kaldes tamildere. Ordet fritte bruges også om ildere, men blev førhen oftest brugt, når der var tale om albinoildere. Det var også på grund af farven, at fritter typisk blev brugt i forbindelse med jagt, da de var nemme at se i skoven. I dag bruges betegnelserne fritter og ildere dog på må og få.

Hvad skal jeg give min ilder at spise?
Hos Petworld har vi altid et varieret udvalg af ernæringsmæssigt korrekt fuldfoder til ildere. Vores foder til ildere indeholder alt det, som din ilder behøver på daglig basis for at holde sig sund. Med en sund og varieret kost sikrer du din ilder et langt liv. Ildere er rovdyr, og derfor skal de også have rigeligt af animalsk protein. Ildere spiser ude i naturen masser af padder, fugle, insekter, æg og af og til fisk. Du kan derfor også sagtens forkæle din ilder med lidt af dette til daglig. Din ilder vil med garanti sætte pris på en varieret og spændende kost. Køb foder til din ilder hos os. Mangler du desuden foderskåle til din ilder, kan du finde dem hos os. De ligger dog under katteudstyr. Og til ildere, bør du nok se efter skåle i killingestørrelse, da de vil matche din ilder bedst.

Hvordan skal jeg aktivere min ilder?
Hos Petworld har vi altid et stort udvalg af aktivitetslegetøj til ildere. Ildere er generelt meget aktive dyr, som på daglig basis har brug for en masse motion og leg. Hvis du er på udkig efter noget nyt og spændende aktivitetslegetøj til din ilder, kan du med fordel kigge nærmere på vores kattelegetøj, da ildere er mindst lige så legesyge som katte. Herudover er diverse tunneller og hængebroer også oplagt legetøj. På den måde stimulerer du din ilder samtidig med, at du sikrer dig, at den holder sig i form.
Ligesom katte kan tages med på tur i en sele, kan du også tage din ilder med ud at gå en tur. Tag derfor endelig et kig på vores mange katteseler. Eftersom ildere er meget smalle i forhold til fuldvoksne katte, så vil det med stor sandsynlighed være en killingesele, der passer bedst. Når du skal finde den helt rigtige sele til din ilder, vil vi anbefale dig at måle din ilder omkring brystet. Hos Petworld har vi altid et stort udvalg af katteseler i mange forskellige farver og design, så det burde være muligt at finde den helt rigtige sele til din ilder.

Hvor skal min ilder sove?
Som tidligere nævnt minder ildere rigtig meget om katte – også i forhold til kattes sovevaner. Ligesom katte kan ildere godt lide at ligge lunt og putte sig. Hos Petworld har vi altid et stort udvalg af kattesenge i mange forskellige modeller, farver og størrelser. Mon ikke du kan finde en katteseng til din ilder hos os? Ildere sover typisk mellem 16 og 20 timer i døgnet alt efter hvilken årstid, der er tale om. Ligesom katte er ildere natdyr og er derfor mest aktive omkring skumringstid. Ildere har dog en fantastisk evne til at tilpasse sig deres ejeres rutiner og vil derfor også hurtigt vænne sig til at være oppe og aktive, når deres ejere er det. Når du ikke er hjemme, kan du med fordel lade din ilder sove i et af vores gnaverbure så længe du sørger for, at der er en katteseng, en kattebakke, en foderskål, en vandskål og lidt legetøj i buret. Alt dette finder du hos os.

Er der noget, jeg som kommende ilderejer skal være særligt opmærksom på?
Ja, det er der. En af de ting du som ilderejer bør vide er, at ildere er meget aktive dyr, som tilmed er meget stædige. Derudover er ildere også meget lærenemme. Du kan eksempelvis lære din ilder at sidde, give pote, rulle rundt og hente ting. Endelig bør du også vide, at ildere er meget glade for at bide i alt, hvad de kan komme i nærheden af. Du kan dog mindske din ilders behov for at gnave i ting ved at aktivere den ved hjælp af en masse spændende legetøj med snore, fjer eller raslelyde i. De samme ting, som typisk stimulerer en kat, vil højst sandsynligt også stimulere din ilder. Ildere er desuden også glade for at grave og synes det er sjovt at grave i eksempelvis potteplanter.

Køb alt hvad du skal bruge til din ilder hos Petworld
Hos Petworld har vi alt, hvad du kan drømme om at få brug for til din ilder. Vi har et stort udvalg af kvalitets produkter fra de førende producenter på markedet. Når du bestiller udstyr og tilbehør til din ilder hos os, så leverer vi det direkte til din dør inden for 1 til 3 hverdage. Ved du allerede, når du bestiller, at du ikke er hjemme ved leveringen, så kan du også vælge at få din pakke stillet på din adresse på et selvvalgt sted.

Køb stort ind til din ilder hos Petworld
Jo mere du køber, jo mere sparer du. Hos Petworld giver vi ekstra rabatter til de kunder, som køber stort ind. Læs meget mere om vores rabatter her på vores hjemmeside.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Super betjening- hurtig og flink …
Super betjening- hurtig og flink service og levering👍😊
23.11.2017 - Eva Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.