DKK 44,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse


Trixie Junior Dumbbell er et tyggelegetøj i naturgummi, der er velegnet til hvalpe og mindre hunderacer.

 

Legetøjet er fremstillet af holdbare og slidresistente materialer. Naturgummiet er med duft af mynte, som skærper hundens interesse for produktet. Tyggelegetøjet er forsynet med en masse små dupper, som er med til at massere ømme gummer. Det styrker hunden kæbemuskler og er samtidig med til at forebygge plakdannelser. Ideelt at bruge til hvalpe, hvor tænderne klør og til de hunde, som elsker at bide i ting.

 

Trixie Junior Dumbbell holder din hvalp eller hund beskæftiget i mange timer og stimulerer jagtinstinktet.

 

Aktivitetslegetøj er godt, når du skal udfordre din hund i dagligdagen. Alle hunde har brug for det. Legetøjet medvirker til, at din hund bliver stimuleret og derved bliver glad og sund. Dette er med til at øge den adfærd, som gør din hund mere afbalanceret og mindske hundens aggressioner og gøen. Legetøjet er også med til at udfordre din hunds intellekt og skærpe din hunds instinkter for at jage og undersøge. Hos Petworld finder du et stort og varieret udvalg af kvalitetslegetøj til hunde fra alle de kendte mærker.


Denne vare leveres som en assorteret vare. Vi kan derfor ikke garantere, at farven på den vare du modtager, er magen til det, du ser på billedet.

Specifikationer
Varenummer 4011905333434
Bruttovægt 300 g
CATEGORY 1.8 hva
Mærke trixie
Dyregruppe hund
Størrelse small 0 - 10 kg
Funktion hvalpe
Ingredienser


Video