GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Sjovt og udfordrende legetøj til kaniner og marsvin
Kaniner og marsvin er aktive, legesyge dyr, som vil sætte stor pris på underholdende og mentalt stimulerende legetøj. Din kanin eller dit marsvin har med andre ord brug for ting, den kan kravle på og under, hoppe omkring, grave i og bide i. Samtidig skal du som kanin- eller marsvineejer huske på, at en kanin eller et marsvin, der keder sig, ofte er destruktiv. Ved at give din kanin eller dit marsvin en række legetøj, der matcher dit kæledyrs alder, køn og temperament, vil du kunne føle dig sikker på, at hjemmet er kanin- og marsvinesikret. Det er derfor langt bedre at give din kanin eller dit marsvin for meget legetøj end for lidt. Hos Petworld finder du altid et spændende udvalg af farverigt kanin- og marsvinelegetøj. Med det rigtige legetøj undgår du, at din gnaver keder sig og begynder at lave ulykker, såsom at bide i tremmerne på buret, vælte madskålen eller tisse op af væggen.

Sådan kan du indrette dit gnaverbur med spændende kanin- og marsvinelegetøj
Du kan gøre rigtig meget for at gøre dit gnaverbur interessant. Du kan eksempelvis hænge grøntsager eller andet foder i toppen af din gnavers bur, eventuelt ved hjælp af en foderbold. På den måde aktiverer du din kanin, da den så skal stå på bagbenene og bruge en del kræfter for at få noget lækkert at spise. Det er også en rigtig god idé at give din kanin eller dit marsvin noget legetøj af naturtræ, som den kan gnave i, uden du behøver bekymre dig om dens ve og vel. Huler, tunneler eller huse er også sikre hit, da marsvin og kaniner elsker at gemme sig. I sommerperioden kan det også anbefales, at du giver din kanin eller dit marsvin mulighed for at komme udenfor i en løbegård eller lignende med masser af skjulesteder, gnave- og gravemuligheder. Så sikrer du dig, at din gnaver stimuleres tilstrækkeligt. Når din gnaver er udenfor, kan det også være en rigtig god idé at placere forskelligt foder og gnavergodbidder rundt omkring i haven eller løbegården, så din kanin eller dit marsvin aktiveres med at lede efter det. Nøjagtig som de gør ude i naturen. Derfor bør du desuden også give din gnaver grøntsager, som ikke er skåret ud. På den måde skal din gnaver bruge ekstra kræfter på at bearbejde det.

Sørg for at din kanin eller dit marsvin får tilstrækkeligt med motion
Især kaniners fysiologi betyder, at de dagligt har brug for en hel del motion. Får de ikke den motion de behøver, så bliver de nemt overvægtige. Dette kan du give dem gennem både bevægelse og gravning. Hos Petworld har vi et væld af specielle kaninseler, så du kan gå tur med din gnaver og derved sikre, at den får den mængde motion, som den behøver. Du bør dog være opmærksom på, at selerne kræver lidt tilvænning. Udover at gå tur med din gnaver kan du også dyrke agility. Det vil sige, at du lærer din gnaver at gennemføre forskellige forhindringer og udføre forskellige øvelser. Hos Petworld finder du altid et bredt sortiment af agility-udstyr.

Find det rigtige gnaverlegetøj til din kanin eller marsvin her
Hos Petworld er der rig mulighed for at finde det helt rigtige legetøj til din kanin eller marsvin. Med det rigtige legetøj sikrer du dig, at dit kæledyr holder sig i form samtidig med, at du undgår, at det keder sig. Er du i tvivl om, hvilket legetøj du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi rådgiver dig gerne, så du kan finde netop det gnaverlegetøj, der matcher din gnavers temperament bedst.

Stort udvalg af farverige og spændende legetov til kaniner og marsvin
Hos Petworld har vi altid et velassorteret udvalg af farverige legetov til kaniner og marsvin. Vi har eksempelvis legetov af naturligt bomuldsmateriale med to træklodser, som dit kæledyr gerne må bide i, og som det kan skubbe rundt i buret med næsen. Med et legetov er der rig mulighed for leg for din gnaver. Vores legetov er lavet af rene naturmaterialer, som gør legetovet ufarligt for din gnaver.

Legetunneler af pil og kork til kaniner og marsvin
Vi har et væld af tunneler til gnavere i naturligt piletræ og kork. Disse tunneler er perfekte til leg og alletiders som gemmested. Eftersom vores gnavertunneler er lavet af pil og kork gør det heller ikke noget, at din kanin eller dit marsvin gnaver i dem. Gnavertunnelerne i pil og kork er velegnede til såvel udendørs som indendørs brug.

Træbolde med eller uden klokker til kaniner og marsvin
Hos Petworld finder du også træbolde med eller uden klokker til kaniner og marsvin. De naturlige træbolde er særdeles velegnet som aktivitetslegetøj. Eftersom der er tale om træbolde, som er lavet af naturtræ, kan din kanin eller dit marsvin snildt skubbe til dem med næsen og sågar også gnave i dem, uden du behøver at frygte for følgeskader. Træboldene kan bruges både indenfor og udenfor.

Sjove og farverige legetunneler i nylon
Skab ægte glæde hos din kanin med en legetunnel i nylon. Med en legetunnel imiterer du de tunnelrum, som kaniner er vant til ude i naturen. Din kanin vil elske at gemme sig i en legetunnel. Når din kanin ikke bruger den, kan du nemt folde legetunnelen sammen og pakke den væk. Køb din legetunnel online hos Petworld og få den leveret direkte til din dør.

Køb spændende kanin- og marsvinelegetøj online hos Petworld
Når du køber gnaverlegetøj online hos os, leverer vi det direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Så bliver det da ikke nemmere at forkæle din gnaver. Finder du mod forventning legetøj billigere hos en af vores konkurrenter, så husk, at vi har prismatch. Du skal gøre dit prismatch gældende senest 14 dage efter dit køb. Husk I så fald at medbringe/fremsende din kvittering og konkurrentens annonce. Vi matcher alle danskbaserede butikker – såvel fysiske butikker som webshops.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid super service og super hurtigt …
Altid super service og super hurtigt :-) Kan klart anbefales :-)
14.12.2017 - Anne-Marie Stenderup
Opinion
I am very satisfied with the service of Petworld.
16.12.2017 - Andrea Nagy

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.