GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Spændende katteudstyr til såvel killinger som voksenkatte
Vores sortiment bliver løbende udvidet, hvilket betyder, at du altid vil kunne finde nyt spændende katteudstyr til din kat hos os. Katte elsker at lege, hvorfor det er vigtigt, at din kat har mulighed for at holde sig aktiv – især når den er alene hjemme. Ved at investere i det rette katteudstyr skåner du således også møbler, potteplanter m.m. 

Levering direkte til din dør
Er du også træt af, at slæbe tunge sække kattegrus, kattefoder og andet udstyr? Få leveret kattegrus, kattefoder eller andet katteudstyr direkte til hjem til din dør og slip for at slæbe de tunge sække hjem selv.

Stort udvalg af kattetilbehør
Katte er hengivne dyr, som er lette at holde af. Men katte er også aktive dyr og har derfor brug for stimuli i deres hverdag. For at katten får et godt liv, har de behov for tilbehør og udstyr. Vi er overbeviste om, at du kender din kats behov, så hos Petworld tilbyder vi rådgivning i valg af katteudstyr, så som kattebakke, kattegrus, kattesenge, kattelegetøj og plejemidler. Petworld kan tilbyde et stort udvalg i de forskellige kategorier. Det rette katteudstyr stimulerer din kat og giver den en alsidig hverdag.

Komplet sortiment af kattelegetøj
Leg styrker båndet mellem mennesket og katten. Katte er legesyge af natur og har brug for at få tilfredsstillet dette behov. Leg og aktivering er også med til at styrke kattens led og intelligens. Aktiveringslegetøj kan med fordel benyttes hvis du har indekat. Aktivitetslegetøjet er med til at udfordre din kats intelligens igennem forskellige udfordringer, der ligner de udfordringer katten naturligt ville blive stillet over for, hvis den fx havde ude adgang. Hos Petworld tilbyder vi aktivitetslegetøj i mange forskellige udformninger og niveauer.  Hos os kan du derfor altid finde kattelegetøj der kan tilfredsstille netop din kats behov.
Kattekillinger leger med alt muligt, vi anbefaler små bolde og mus til aktivering af killingen. Vi anbefaler du holder killingen fra plastikposer, snore og små ufordøjelige produkter. Leg kan også være med til at motionere katten og udvikle dens udholdenhed. Har du fx en overvægtig kat der trænger til at tabe sig, kan 5 minutters leg hver dag være med til at katten taber sig hurtigere og herved hurtigere opnår sin ideal vægt. Hos Petworld finder du masser af kattetilbehør, så du let kan vælge et legetøj der passer til netop dine og din kats behov. Prøv fx legetøj på en snor, både du og din kat vil være underholdt i timer. Eller en kunstig mus med piv, musens ”piv” er med til at vække kattens interesse og sprayes der et pift af catnip på musen, kan du være sikker på at kattens interesse er fanget og den vilde jagt går hurtigt i gang. Med en kunstig mus er det heldigvis legetøjet og ikke en rigtig mus, som bliver offer for kattens leg. Når legen er forbi, anbefaler vi, at legetøjet fjernes og det kun benyttes under opsyn.

Pleje af katten
Katte har foruden det rette foder og stimulans også brug for at blive plejet. Vælg det rigtige kattetilbehør, når du skal vælge loppemiddel, katteshampoo eller klosakse. Petworld har det komplette udvalg af kattetilbehør. Gå på opdagelse hos Petworld og blev inspirereret til at give din kat den bedste omsorg. Går din kat meget ude, anbefaler vi, at du behandler katten med et loppe- og flåt middel hver fjerde uge. Har din kat lang pels, kan det være en fordel at lære den, at få børste sin pels dagligt. Denne børstning er, udover at holde kattens pels flot og ren, med til at knytte båndet mellem kat og ejer. Vi anbefaler, at du gør pelsplejen til en hyggestund og forkæler katten med lidt ekstra lækkert guf.  Petworld tilbyder mange forskellige varianter af kattegodbidder, så vi har helt sikkert også en kattegodbid din kat vil elske.

Indekat eller udekat?
Der er forskel på de behov, som katte har for kattetilbehør eller katteudstyr, alt efter om de har adgang til at komme ud. En indekat har brug for yderligere stimulans end en kat, som kan komme ud og snuse til jorden og klatre i træer. Udstyret til en indekat skal derfor nøje udvælges, så katten får et inspirerende liv. Med katteseler er det muligt, at lufte katten, så den kan komme ud, men ikke løbe frit.

Huskat eller racekat?
Det er altid interessant at vælge en ny kat. Da katte kan blive op til 15 - 20 år, da katte nu om dage kan få så god pleje, at deres alder forlænges. Visse racer er avlet for at fremhæve specielle træk, som fx rolig natur, temperament eller en speciel pels. Petworld har specialiseret katteudstyr, som passer til de forskellige katteracer – også den helt almindelige huskat.

Fra killing til senior – kattens livcyklus
Katten har forskellige behov i de forskellige stadier af livet. En killing er aktiv, legesyg og fuld af spillopper. Killinger har derfor brug for et foder der er næringsrigt og afbalanceret, så det møder alle killingens behov i vækstfasen.  Vækstfasen hos en huskat er ikke den samme som hos en maine coon, du bør naturligvis vælge et foder der er tilpasset netop din kats race. Petworld tilbyder både killingefoder til små og store racer. En ungkat derimod har brug for et foder med mindre energiindhold. Den ældre kat har brug for et foder, der har et lavere energiindhold. Ældre katte er ikke så aktive som den unge kat og har derfor behov for et foder der er tilpasset et mindre aktivt liv for at undgå overvægt.
Vi tilbyder foder til både unge og gamle katte, både i tør og vådform. Katte er ikke altid gode til at drikke rigeligt med væske, du kan derfor hjælpe din kat med at få tilstrækkeligt med væske, ved at suppler dens tørfoder med vådkost. Vådfoderet kan også benyttes som en ekstra snack på en særlig dag, fx på kattens fødselsdag eller til højtider.  Hos Petworld tilbyder vi både tørfoder og vådfoder inden for de kendte mærker og til fordelagtige priser. Du kan derfor altid finde et foder din kat kan lide. Har du fundet et foder din kat alligevel ikke synes om, tilbyder vi smagsgaranti på alt vores tørfoder.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God betjening og hjælp
God betjening og hjælp
17.12.2017 - Kurt
Gode priser :))
Gode priser :))
15.12.2017 - Emilie

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.