GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
FORLAGET ELDORADO KATTEN
1 STK
KEND DIN KAT
KATTEN
(9788791415371) Fri fragt  
 
DKK 85,95
Katte er interessante dyr
Er du og din familie blevet enige om, at familien skal udvides med en kat? Så er det meget vigtigt, at du finder så meget information om katte på forhånd – også selvom du måske har haft kat tidligere, er det en god idé at læse op på emnet inden den nye kat bydes velkommen i familien. Det er blandt andet vigtigt at finde ud af, om den valgte kat overhovedet passer ind i familien, inden du anskaffer den. Det vil sige, at du på forhånd bør sætte dig ind i, hvordan kattens skal passes, hvor meget det koster at anskaffe den, hvilken race som vil passe bedst ind i jeres familie, med mere? Det er også vigtigt at finde ud af, om I ønsker en indekat eller udekat, eller måske skal katten både være inde-og udekat? Er der katteracer, der er mere børnevenlige end andre? Dette er en god idé at have i baghovedet, hvis der er små børn i familien. Hos Petworld.dk  finder du et omfattende udbud af kvalitetslitteratur omkring katte. Bøgerne er alle skrevet i et letlæseligt sprog, så alle kan være med, og omhandler mange spændende aspekter omkring katte. Bøgerne er yderst lærerige, og du kan derved opnå en større viden og forståelse for din kats fysik, behov og  adfærdsmønstre. Med en bog om katte kan du nemt og hurtigt sætte dig ind i, hvilke behov din nye kat har og du kan nemt blive klogere på din kat. Mange af kattebøgerne fungerer som opslagsværker og er derfor meget anvendelige, hvis du går med tanker om at anskaffe dig en kat. Bøgerne kan hurtigt give dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med køb af en kat.

Køb en bog i gave
En bog om katte er den perfekte gaveidé til både nuværende og kommende katteejere, så de kan lære mere om katten og dens natur.

Kattebøger om Maine Coon katten 

Har du altid ønsket dig en Maine Coon kat? Så kan det være en rigtig god idé at læse så meget som muligt om Maine Coon katten inden du anskaffer denne. Hos Petworld.dk finder du derfor altid et velassorteret udvalg af informative kattebøger om Maine Coon katten. Du kan finde bøger der vejleder dig igennem, hvordan du vælger den rigtige kat til din familie, pasning af katten, ernæring, adfærd, helbred og opdræt af katte. Kattebøgerne om Maine Coon katten skal ikke ses som en komplet håndbog, men som en vejledning i, hvordan man på ansvarligste vis passer en kat. Kattebøgerne indeholder den mest grundlæggende information vedrørende kattehold. Kattebøgerne indeholder nyttig information og gode tips til, hvordan du holder din kat sund, glad og rask. Kattebogen om Maine Coon katten indeholder generel information omkring Maine Coon kattens historie, 10 gode råd før du køber kat, fodring af Maine Coon katten, pelspleje, sundhed, sygdom og meget mere. Med en kattebog omhandlende Maine Coon katten får du et opslagsværk, hvor du kan finde generel information omkring Maine Coon katten, og hvordan du passer denne dejlige katterace.

Kattebøger om Norsk skovkat
Går du og overvejer om en Norsk skovkat vil passe ind i din familie? Vi kan anbefale dig, at du læser så meget som muligt omkring den Norske skovkats personlighed og adfærd inden du anskaffer denne. Hos Petworld.dk kan du nemt og hurtigt finde et pænt udvalg af informative kattebøger om den Norske skovkat. Vi tilbyder bøger der kan hjælpe dig med at få svar på om en Norsk skovkat er den katterace der passer bedst ind i jeres familie. Kattebøgerne om den Norske skovkat indeholder information omkring den Norske skovkats oprindelse, adfærd og personlighed, gode råd til før du køber kat, skovkattens udseende og farver, opdragelse, aktivering og meget mere. Kattebøgerne indeholder den mest grundlæggende information vedrørende kattehold. Kattebøgerne indeholder nyttig information og gode tips til hvordan du holde din kat sund, glad og rask. Kattebøgerne omhandlende den Norske skovkat skal ses som en vejledning til, hvordan du passer denne katterace. Bøgerne skal ikke betragtes som en komplet håndbog, men som en nyttig information.

Kattebøger om perser og exotic katten
Drømmer du om at få en perser kat eller en exotic? Har du altid gået med ønsket om at få din egen kat? Hos Petworld.dk kan du finde mange informative bøger omkring kattehold. Vi anbefaler altid at du sætter dig godt ind i hvordan du skal passe en kat. Det er vigtigt at den valgte katterace passer ind i din familie og du og din familie har tid til at give katten den korrekte pleje. Vi tilbyder et udvalg af informative kattebøger, der kan hjælpe dig med at få svar på nogen af dine spørgsmål. Kattebøgerne om Perser katten og exotic indeholder gode råd og vejledning til, hvordan du passer en perser eller en exotic. Kattebøgerne indeholder nyttige tips og informationer omkring pasning, perser kattens historie, pelspleje, sundhed og sygdom, fodring og meget mere. Bøgerne skal ikke ses som en komplet håndbog i kattehold. Kattebøgerne indeholder nyttige informationer og gode råd til hvordan du holder din kat sund, glad og rask.

Letlæselige og lærerige kattebøger
Er du den heldig ejer af en kat eller ønsker du at blive det? Så kan vi anbefale at du køber en af vores kattebøger om pasning af katten. Hos Petworld.dk finder du et assorteret udvalg af informative og letlæselige kattebøger. Vi har kattebøger omhandlende specifikke racer og kattebøger omhandlende generel pasning af katten. Vi har kattebøger der er nemme at læse og som er overskuelige, grundet de mange flotte illustrationer og billeder. Kattebøgerne beskriver med tekst og illustration hvordan du passer og plejer din kat. Herudover bidrager bøgerne med et indblik i de forskellige katteracers styrker og svagheder, katteracernes historie og hvordan du bedst muligt indretter dit hjem, så kattens behov mødes. Ved hjælp af kattebøgerne kan du finde ud af hvilken katterace der vil passe bedst ind i netop din familie. Du finder måske ud af, at den katterace du altid har troet passede til dig, alligevel ikke er det bedste match. Kattebøgerne giver gode råd til hvordan du holder flere katte på en gang og hvordan du kan indrette dit hjem så kattenes behov opfyldes.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Opinion
I am very satisfied with the service of Petworld.
16.12.2017 - Andrea Nagy
Altid super service og super hurtigt …
Altid super service og super hurtigt :-) Kan klart anbefales :-)
14.12.2017 - Anne-Marie Stenderup

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.