GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

VOKSEN-KATTEFODER ALL CATS KATTEMAD
15 KG
Pris pr. kg DKK 14,66
ALDER: 1 ÅR -
ALL CATS KATTEMAD
(5710535780050)  
 
DKK 219,95

Krav til kattefoder?

Katte har brug for et kattefoder, som indeholder kulhydrater, fedt og proteiner i en optimeret balancegang alt afhængig af, hvilket af livets faser din kat er i. Denne balancegang påvirkes tillige af kattens race og fysiske tilstand. Det kan eksempelvis være, at din kat er neutraliseret eller overvægtig, hvilket stiller specielle krav til dit kattefoder. Hos Petworld.dk er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning, så det rette kattefoder vælges til din kat. Herved sikres din kat en optimal sundhed og velvære.  

Hvor i livet er din kat?

Når din kat er i livets første fase som killing, har din kat brug for store mængder fedt og protein til optimal opbygning af kattens muskulatur. Det er altafgørende, at kattefoderet i killingestadiet er optimeret til denne tidsperiode, da en god og ordentlig opbygning af muskulaturen sker i killingestadiet og er særdeles svær at indhente senere i kattens liv. Når katten er blevet voksen, skal man vedligeholde den allerede opbyggede muskulatur, hvorfor et kattefoder til voksne katte skal indeholde et lavere energiindhold pr. pille, end hvad en killing har behov for. I kattens gyldne år som ældre kat, skal din kat derimod have et højere energiindtag, da en ældre kat har sværere ved at optage foderets energi. Herved forhindres underernæring. Hos Petworld.dk tilbyder vi således et varieret udbud af kattefoder til alle faser af din kats liv.          

Er din kat kastreret eller steriliseret?

Når din kat bliver enten kasrteret eller steriliseret, ændrer din kats behov sig væsentligt. I forbindelse med en neutralisation oplever en kat en ændring i sit stofskifte og er derved ekstra udsat for at blive overvægtige, hvorfor kattefoder til neutraliserede katte indeholder en lavere energimængde. Endvidere drikker og urinerer en neutraliseret kat desuden mindre end en ikke-neutraliseret kat og oplever derfor oftere urinvejsproblemer. Kattefoder til neutraliserede katte er således tilpasset denne situation med en optimeret mængde af salte og mineraler. Derudover er kattefoderet produceret sådan, at kattens urin forbliver på et lavt pH-niveau, hvilket mindsker risikoen for urinvejsproblemer, heriblandt krystaldannelse, markant.       

Lider din kat af hårbolde eller dårlig mundhygiejne?

Katte oplever sommetider at være stærkt præget af hårbolde, og disse kan sætte sig fast i fordøjelsessystemet med endog fatale følger. Katte er af natur særdeles renlige dyr og bruger adskillige timer på daglig basis på at rengøre og vedligeholde sin pels, hvorfor hårbolde vil opstå. Dannelsen af hårbolde kan dog ved hjælp af det rette foder mindskes markant, og risikoen for alvorlige følger mindskes således tilsvarende. Ligeledes kan dårlig mundhygiejne gennem korrekt fodring mindskes, hvorved risikoen for plak og smertefulde betændelsestilstande i munden nedsættes. Prøv eventuelt Royal Canin Oral Care eller Hill’s Oral Care.  

Hud- og pelsproblemer kan nemt rettes op

Lider din kat af hud- eller pelsproblemer? Petworld.dk fører et bredt sortiment af kattefoder, som indeholder store mængder af de gavnlige omega 3 & 6-olier. Disse olier giver din kat en smidig og glansfuld pels, som i sidste ende sikrer optimalt velvære for din kat .  

Modvirk allergiske reaktioner

Korn er ofte medvirkende til allergiske reaktioner hos din kat, som kan give udslag i dårlig og træg mave samt kløe og irritation i huden. Årsagen hertil er, at katte har svært ved at nedbryde de lagermider, som uundgåeligt findes i alt korn. Som noget nyt kan Petworld.dk tilbyde kornfrit kattefoder i høj kvalitet fra Taste of the Wild, Kingsmoor og ZiwiPeak. Ved at vælge dette foder kan du være med til at forhindre allergiske reaktioner hos din kat.  

Til den kræsne kat

Enhver katteejer har sikkert oplevet situationen, hvor ens kat nægter at spise det serverede foder. Hos Petworld.dk tilbyder vi mangeartede smagsvarianter, såsom kattefoder baseret på kylling, fisk og lam, og du kan derfor tilbyde katten en varieret smagsoplevelse, hvorved du mindsker risikoen for afvisning hos katten. Petworld.dk tilbyder smagsgaranti på store dele af vores sortiment af kattefoder, hvilket indebærer, at du kan returnere foderet og få købsbeløbet refunderet – derved løber du som forbruger ingen risiko, hvis din kat ikke finder det valgte kattefoder spændende.  

Foder til den drægtige eller diegivende kat

For en kat i lykkelige omstændigheder – en drægtig eller diegivende kat – er det uhyre vigtigt, at kattemoderen får tilført et ekstraordinært skud energi gennem kosten, da graviditet og diegivning er særdeles fysisk krævende for kattemoderen. Hvis moderen ikke er fysisk tilpas, får killingerne unægtelig sværere ved at opnå en god start på livet.        

Bedst til prisen og lige til døren

Vi har et bredt sortiment af killingefoder, voksenfoder, seniorfoder samt specialfoder til f.eks. steriliserede, overvægtige eller drægtige katte i alle prisklasser. Foderet bliver tillige leveret direkte til din dør, så du slipper for at transportere foderet hjem fra en fysisk butik. Let og enkelt!

Royal Canin, Hills, Eukanuba, Arion...

... Vi fører alle de kendte mærker, så du kan finde et kattefoder, som opfylder lige netop din kats ernæringsbehov.


Kattemad

.. og hvad skal jeg vælge? Der findes utrolig mange forskellige typer og mærker indenfor kattemad. Så det kan være svært for den almindelige forbruger at vælge den bedstekattemad og samtidig også en billig kattemad. Man bør som hovedregel altid gå efter kattemad, som giver din kat en skinnende pels, har et ernæringsmæssig optimalt indhold samt giver en sund fordøjelse. Og kattemad er ikke bare kattemad. Katte er mere rovdyr end hunde og har derfor et andet behov for ernæring. Man kan f.eks. ikke bare bruge foder beregnet til hunde, og så give det til sin kat. Heller ikke selvom hundefoder er billigere. Husk på, at du hos Petworld.dk altid kan finde billig kattemad. Vi har den bedste kattemad til de bedste priser. Du kan købe billig kattemad i vores fysiske butikker eller handle kattemad online her på Petworld.dk.

Den bedste kattemad

Hvad er den bedste kattemad? Det er der mange meninger om. Generelt består den dyrere kattemad af dyrere råstoffer og ingredienser end den billige kattemad. Det siger sig selv: Kvalitet koster. Og alligevel ikke helt. For ofte kan du købe billig kattemad online hos Petworld.dk. Vi har masser af gode tilbud, og på den måde får du jo råd til at købe kvalitets kattemad på tilbud. En anden faktor, som også spiller ind, når det gælder valg af kattemad, er jo din kat. Hvis den er lidt kræsen hjælper det lige meget om du køber dyr eller billig kattemad. Så der må du gå efter kattens smag. Den bedste kattemad er den som gør katten glad.

Køb kattemad online

Hos Petworld.dk kan du købe kattemad online – hele døgnet og hele året rundt. Web-butikken er altid åben og frister med både den bedste kattemad og billig kattemad. Her finder du alle de kendte mærker – og også mange af de mindre kendte. Petworld.dk har kattemad i alle prisklasser og i alle kvaliteter. Og vi har altid et godt tilbud på kattemad til dig og din bedste ven. Vi har kattemad i alle størrelser poser, så du kan vælge lige den størrelse, der passer dig bedst. Og køber du for mere end 399 kroner får du leveret den bedste kattemad lige til din dør – helt uden omkostninger.

Kattemad tilbud

Hos Petworld.dk finder du altid gode tilbud på kattemad. Udover at spare penge på kattemad, får du som medlem af Club Petworld også 4% i bonus. Endvidere har vi mængderabat ordninger. Køb flere og spar mere. Samtidig er der enkelte mærker af kattemad, som indgår i vores stempelkort ordning. Dvs. at du f.eks får den 10. pose gratis. Alt i alt betyder det, at du kan spare en masse penge og samtidig få den bedste kattemad billigt.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God betjening og hjælp
God betjening og hjælp
17.12.2017 - Kurt
Gode priser :))
Gode priser :))
15.12.2017 - Emilie

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.