GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Stort udvalg af lækre kattegodbidder
Hos Petworld.dk har vi altid et stort udvalg af bløde kattegodbidder, natursnacks og tandrensende kattegodbidder. Vi har med andre ord mange lækre kattegodbidder, som er velsmagende, sprøde, fedtfattige og tandrensende.  Hos Petworld.dk kan du derfor altid finde kattegodbidder der falder i din kats smag. Du kan bl.a. benytte kattegodbidder som belønning enten når du træner med din kat eller blot som ekstra hygge.

Sådan træner du din kat
Har du nogensinde forsøgt at træne din kat? De fleste vil nok ryste på hovedet. Katten har fået et ry for at være svær at træne, da den kun laver kunster, hvis den ved, at den får noget ud af det. Det er derfor meget vigtigt, at katten altid har en positiv oplevelse under træningen. Har din kat en ynglings kattegodbid, som du ved den vil gøre alt for? Så vælg denne type godbidder til jeres træning. Er din kat ikke så interesseret i kattegodbidder, kan du også belønne den med dens yndlings legetøj.  Du må aldrig straffe katten, hvis den gør noget du ikke ønsker. Katten skal altid have en positiv oplevelse af træningen. Gør katten noget du ikke ønsker, skal du blot ignorer dette. Beløn kun den adfærd du ønsker. Hos Petworld.dk har vi et stor udvalg af kattegodbidder der egner sig godt til træning.

Træn din kat ved hjælp af kattegodbidder
Det er vigtigt at du allerede, fra når du henter din nye kattekilling påbegynder socialiseringstræningen. For at få en så harmonisk og glad kat som muligt, er det vigtigt, at den fra en tidlig alder får positive oplevelser med fremmede mennesker og især dyrlægen. For at gøre oplevelserne så positive som mulig, kan du med fordel benytte kattegodbidder når katten introduceres for nye mennesker. Udlever kattens yndlings kattegodbidder til familien og venner, når disse kommer på besøg. Bed dem herefter om at give disse kattegodbidder til katten, så katten får et positiv indtryk af de besøgende. Når du besøger dyrlægen, så medbring kattens absolut yndlings godbidder. Uddel disse til dyrlægen og personalet på klinikken og bed dem give dem til katten. Herved oplever katten noget positivt ved besøget. Du kan med fordel tage katten med på hyggebesøg ved dyrlægen, hvor du laver denne øvelse uden at katten får et sundhedstjek. Ved at lave denne øvelse med katten, kan du hjælpe katten til at forbinde dyrlægen med noget godt. Kattegodbidder kan også med fordel benyttes, når du dagligt tjekker din kats tænder, ører og øjne. Gør denne daglige rutine til kattens favorit tidspunkt og forkæl katten med dens favorit kattegodbidder.

Giv din kat daglige udfordringer
Sover din kat meget  i løbet af dagen og virker det som om den måske keder sig lidt? Katte sover som regel op til 18 timer i døgnet, så det er ikke unormalt, hvis din kat sover meget. Men synes du, det virker, som om den keder sig lidt i løbet af dagen? Du kan med fordel aktivere din kat ved hjælp af diverse aktivitetslegetøj. Prøv f.eks. en aktivitetsbold. Aktivitetsbolden fyldes med kattens daglige foder og katten skal nu trille med bolden for at få foderet ud. Virker katten ikke interesseret i bolden eller vil du bare gerne forkæle den yderligere? Så put nogle af kattens yndlings kattegodbidder i bolden. Duften af kattens favorit kattegodbidder vil næsten med sikkerhed fange dens interesse og katten vil hurtigt finde ud af hvordan foderbolden virker.
Prøv fx  Vitakraft rolling snack. Denne kattegodbid kan både fyldes i den medfølgende bold eller du kan kaste kattegodbidderne til din kat. Din kat vil næsten med sikkerhed blive glad for denne form for leg. Du kan naturligvis også benytte andre af kattens favorit kattegodbidder til denne type leg. Du kan også lægge kattens daglige foder rundt i huset/lejligheden, herved får du også katten til at bevæge sig rundt i løbet af dagen. For at gøre katten yderligere interesseret i legen, kan du med fordel iblande lidt af dens yndlings kattegodbidder.

Forkæl katten med bestselleren "Cat-Sticks"
En kattegodbid behøves ikke altid at være usund! De populære Cat-Sticks fra Vitakraft hører til blandt vores mest solgte kattegodbidder, og er kendetegnet ved at have et yderst højt kødindhold, og derved også et højt proteinindhold. Katte har primært brug for protein i deres daglige energitilførsel, da kattens muskelmasse derved vedligeholdes og udvikles. Derudover er Cat-Sticks kendetegnet ved at have et lavt kulhydratindhold sammenlignet med andre kattegodbidder, og dette er positivt, idet en kats daglige indtag af kulhydrater bør holdes på et lavt niveau. 

Kattegodbidder med gode tilsætningsstoffer
Udover at tilføre katten energi, kan en kattegodbid også bruges til at snyde katten til at indtage eksempelvis malt eller gær, som har gode egenskaber i forhold til mave- og tarmsystemet samt pelsen. Ved at give malt hjælper du din kat til at fordøje hår væsentlig bedre, og er således med til at skåne mave- og tarmsystemet markant. Alternativt kan man også give kattegodbidder, som har en tandrensende effekt. Der er ingen katte, der er ens og hver kat har sin præference til kattegodbidder. Nogle katte foretrækker bløde godbidder, hvor andre foretrækker hårde godbidder. For at finde frem til hvilken type godbidder din kat foretrækker, anbefaler vi, at du prøver lidt forskelligt. Hos Petworld.dk finder du mange forskellige typer kattegodbidder og altid til priser, hvor alle kan være med.

Fordelagtige priser
Kattegodbidder er en vare, som man som katteejer kommer til at bruge mange af. Det er vi hos Petworld.dk klar over, hvorfor vi også tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser på kattegodbidder, så du altid har råd til at købe masser af forkælelse til din kat!

Naturgodbidder til katten
Er din kat ikke til godbidder af kiks, så kan du hos Petworld.dk naturligvis også finde naturgodbidder til din kat. Prøv f.eks. lakseguf fra Henne Pet. Disse godbidder er helt naturlige og har et højt indhold af omega 3 og 6.  Kattegodbidderne har en knasende konsistens og dufter kraftigt af laks. Godbidderne kan med fordel benyttes som træningsgodbidder, da de er nemme at dele i flere stykker.

Pas på med at give for mange godbidder
Ligesom med foder skal du passe på med ikke at give katten for mange godbidder. For mange kattegodbidder dagligt kan føre til overvægt hos katten.


Stempelkortordning på kattegodbidder
Hos petworld.dk kan du samle på stempler hver gang du køber kattegodbidder. Køber du fx 90 stk. Vitakraft mini Cat-sticks inden for 18 måneder, giver vi 10 stk. gratis. Du behøver ikke købe alle 90 stk. på en gang, du skal blot huske at være logget ind som medlem, når du foretager dine køb.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.