BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
SILICAT KATTEGRUS ELDORADO PEARLS KATTEG..
5 L
STÆRKT LUGTBINDENDE SILICAT
ELDORADO PEARLS KATTEGRUS
(5701883276586)  
 
DKK 39,95
SUPER CLUMP COMPACT KATTEGRUS SUPER CLUMP KATTEGRUS
15 KG
COMPAKT FINKORNET
SUPER CLUMP KATTEGRUS
(778466080156)  
 
DKK 119,95
VITAKRAFT MAGIC CLEAN LAVENDEL KATTEGRUS
(4008239308740)  
 
DKK 49,95
COMPACT KLUMPENDE KATTEGRUS EXTREME CLASSIC MED LA..
15 KG
COMPACT FINKORNET
EXTREME CLASSIC MED LAVENDELDUFT
(0777979203151)  
 
DKK 129,95
EXTREME CLASSIC KATTEGRUS MED BABYPUDDER
(0777979100153)  
 
DKK 129,95
CANADA LITTER KATTEGRUS
(897438401406)  
 
DKK 89,95
EXTREME CLASSIC KATTEGRUS UDEN PUDDER
(0777979102157)  
 
DKK 129,95
COMPACT KLUMPENDE KATTEGRUS CATRINE SUPER KATTEGRUS
7,5 KG
COMPAKT FINKORNET
CATRINE SUPER KATTEGRUS
Køb 9 og få 1
(5703188120120)  
 
DKK 89,95
SEPIOLITH KATTEGRUS CATSAN KATTEGRUS
10 L
STÆRKT SUGENDE OG LUGTBINDENDE
CATSAN KATTEGRUS
(4008429694608)  
 
DKK 59,95
Kattegrus til konkurrencedygtige priser
Som hovedregel anbefales det, at du rengør din kattebakke grundigt hver anden dag, og at du påfylder frisk kattegrus dagligt, når klumperne er blevet fjernet. Der findes imidlertid et væld af forskellige typer kattegrus på markedet. Hos Petworld.dk finder du eksempelvis kattegrus med eller uden duft, store eller små perler og fint eller groft kattegrus. Mange katteejere foretrækker imidlertid sammenklumpende kattegrus, da det gør det nemmere at rengøre kattebakken. Andre katteejere er fortalere for kattegrus med duft, da dette kan mindske lugtgener. Er din kat ikke til det traditionelle kattegrus, tilbyder vi også kattegrus af plantefibre. Hos Petworld.dk finder du altid et stort udvalg af kattegrus til særdeles konkurrencedygtige priser.
  
Husk: Vi leverer dit kattegrus direkte til din bopæl, så du slipper for selv at bære de tunge poser hjem. Så bliver det da ikke nemmere!  

Det er vigtigt at din kat bruger sin kattebakke og typen af kattegrus afhænger helt og andeles af din kat. Herunder kan du finde lidt gode råd til at vælge det rigtige kattegrus, og hvordan du holder kattebakken attraktiv for din kat.

Hold kattebakken ren
Skal din kat bruge kattebakken, er det vigtigt, at den oplever den som et rent sted. Bakken skal derfor rengøres og skiftes med jævne mellemrum og efter behov. Det er vigtigt at bruge et tykt lag kattegrus for at have den helt rigtige virkning. Vi anbefaler derfor, at man som min fylder bakken op med 5 cm. Det er vigtigt at man fjerner alle klumperne, hvis man benytter klumpende kattegrus, flere gange om dagen. Ved at fjerne klumperne jævnligt fra bakken, vil den hele tiden fremstår frisk og ren. Hvis det er nødvendigt fyldes kattebakken op med lidt nyt kattegrus dagligt, så der hele tiden er min 5 cm grus i bakken. Det kan være nok at rengøre bakken i bund og fylde op med helt nyt grus 1-2 gange om måneden alt efter hvilket kattegrus mærke og type man benytter.

Rens kattebakken efter hvilken type af grus du bruger
Er den klumpende kattegrus af god kvalitet, er det let at fjerne klumperne med en lille skovl, efter at du har rystet kattebakken. Ikke-klumpende kattegrus af god kvalitet kan holde 1-2 uger uden udskiftning. Her tørrer fast afføring hurtigt og kan nemt fjernes fra kattebakken, mens kornene, der har opsuget urin, synker til bunds. Man ryster kattebakken af og til, så det øverste lag altid er tørt og frisk.

Lad katten selv vælge gruset
Forskellige katte foretrækker forskellige typer kattegrus. Man bør derfor prøve sig frem. Har man langhåret katte, kan det være en fordel, at benytte et kattegrus med babypudder i. Babypudderet er med til at afhjælpe, at gruset hænger fast i den lange pels på katten og i stedet bliver i bakken. Vi anbefaler ved valg af kattegrus, at man begynder i den billige ende og med vægt på de egenskaber, man synes er vigtigst. Har man flere katte, kan det være nødvendigt at bruge forskellige typer grus i bakkerne.

Brug evt. flere typer kattegrus
Nogle katteejere blander forskellige mærker grus for at få den helt rigtige virkning til den bedste pris - for eksempel kan man blande klumpende med ikke-klumpende grus. Ved langhårede katte hænger nogle typer kattegrus fast i pelsen og bliver spredt ud fra kattebakken. Til killinger kan det være en god idé at bruge en form for naturstrø i begyndelsen, da de kan finde på at spise gruset - klumpende grus og en lille killings mave er ikke nogen god kombination.

Husk at vaske hænder
Det er vigtigt at vaske hænder, når man har været i kontakt med kattegrus - det gælder ikke mindst for gravide (spørg på apoteket efter mere information). Mange bruger engangshandsker under rengøringen. Man skal aldrig skylle kattegrus ud i toilettet, da det kan tilstoppe afløbet.

Petworld.dk har et kæmpe udvalg af forskellige typer kattegrus
Eldorado Fresh Pearls Absorberer væske og lugte. Du behøver kun at fjerne ekskrementerne. Det er let at håndtere. Økonomisk i brug. Kun 1/8 spield i forhold til lergrus. Lugt- og giftfrit. Millioner af mikroskopiske porer I hvert enkelt korn suger omgående væske op som en svamp. Lugt og urenheder opfanges. Slut med urinvædet ler. Fresh Pearls holder luft og omgivelser rene. Den specielle form og størrelse af de enkelte korn I Fresh Pearls gør, at det ikke klæber i kattens pels og poter, og der er intet støv, som irriterer kattens øjne og næse. Fresh Pearls er et naturprodukt, ugiftigt og miljørigtigt.

Vitakraft Compact Ultra
Super-økonomisk klumpende bentonit-strøelse. 
Ekstem god sugeevne. Alt flydende bliver straks samlet i faste klumper.  Klumperne kan derefter let fjernes og der efterfyldes med lidt strøelse.

Extreme Classic
Hygiejnisk og super absorberende. 
Klumper øjeblikkelig Støvfri og 100% naturligt. Fyld 8-10 cm. i bakken, smid aldrig ud.

SuperClump
Klumpende kattegrus. Fint som sand. Med babypudder, som mindsker lugtgenerne.

Vitakraft Magic Clean
Ekstrem god sugeevne. 
Super økonomisk.  Rækker op til 4 uger for en kat.

SuperKat kattegrus

Er kendtegnet ved flere gode egenskaber:  - Forhindrer lugtgener  - Klumper straks- God sugeevne

Everclean

Ekstra kraftigt klumpende og fremstillet til at være lugtfri til katte (og mennesker!), der er følsomme over for lugte.

Ultra Clump
Ekstra stor absorptionsevne 
Hurtig klumpende egenskaber - begrænsende lugtgener  Kun klumperne fjernes – herved opnås et sparsomt forbrug. Ekstra kompakte klumper - lettere rengøring af kattebakken.

Vitasan
Stærkt absorberende kattesand af hvid sand og kalk. 
Granulat af calcium hydro-silikat absorberer væsken øjeblikkeligt som en svamp.

Cat's Best Øko Plus kattegrus
Er 3 gange så drøjt som almindeligt kattegrus, fordi væske bliver bundet effektivt i de naturlige plantefibre. Cat's Best Øko Plus er meget økonomisk i brug, da det kan bruges mere sparsomt end andre kattegrus.

Catrine kattegrus
Har enestående egenskaber på en lang række områder som klumpning, lugt reducering, absorberingsevne og ikke mindst økonomi. 
Det er markedets drøjeste kattegrus.

Canada Litter kattegrus
Øjeblikkelig klumpning – klumperne er solide og falder ikke fra hinanden, hvilket gør det nemmere at fjerne disse. Samtidig er den hurtige klumpning af gruset med til at mindske lugtgener. Kattegruset indeholder en lille smule babypudder, for yderligere at mindske eventuelle lugtgener.

Petworld.dk har et kæmpestort udvalg af kattegrus og selvfølgelig til markedets bedste priser.

Kattegrus på paller

Hvis du vil spare ekstra mange penge på vores i forvejen lave priser på kattegrus, kan du på næsten alle mærker bestille hele paller.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.