GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Alle former for kattelegetøj
Petworld.dk tilbyder mange forskellige typer af kattelegetøj. Vi har kattelegetøj, katteudstyr og kattetilbehør til alle kattestørrelser. Gå på opdagelse her på siden og lad dig inspirere – din kat vil elske nyt legetøj og udstyr. Generelt tiltrækkes de fleste katte af bevægelse, da katten er et rovdyr. Vi vil derfor anbefale, at du benytter en fiskestang/drillepind, når du gerne vil være med i legen med din kat. Foretrækker din kat at lege alene, kan vi anbefale plysmus og diverse bolde som et oplagt valg af  kattelegetøj.  Eller du synes måske bare, at din kat trænger til lidt forkælelse? Så kan nyt kattelegetøj med fordel være et oplagt valg. Viser det sig, at det nyindkøbte kattelegetøj ikke vækker den store interesse hos din kat, kan vi anbefale, at du sprøjter catnip/baldrian på kattelegetøjet. Dette vil kunne vække begejstring hos langt de fleste katte. Køb dit nye katteudstyr hos Petworld.dk
 
Katte er vilde med kunstige mus
Mange af de danske katte lever som indekatte. Derfor er det vigtigt at aktivere sin kat, så den får den motion, den har brug for. For at undgå overvægt hos din kat, hjælper det at katten blot er meget aktiv i minimum 5 minutter om dagen. Indfør derfor et særligt tidspunkt hver dag, hvor du og din kat har legetime. Katte er specielt glade for kunstige mus. Hos Petworld.dk finder du altid et stort udvalg af sjove kunstige mus i plys med kort eller lang pels, som din kat vil kunne lege længe og ofte med. I naturen jager katte mus og fugle. En kunstig mus vil således stimulere din kats jagtinstinkt. Katte er vilde med kunstige mus.

Drillepinde og fiskestænger
Bredt udvalg af drillepinde og fiskestænger hos Petworld.dk. Vi har drillepinde og fiskestænger i et væld af farver med bolde, fjer og kunstige mus. En drillepind eller fiskestang giver din kat afveksling i hverdagen. Med en drillepind eller fiskestang kan du lege med din kat uden at blive kradset!  

Kattelegetøj med katteurt
Katteurt er bladene på planten Nepeta Cataria og har en duft, der holder utrolig længe. Katte elsker katteurt. Det er specielt denne særlige duft langt de fleste katte reagerer på. Katteurt kan også benyttes til at give nyt liv til kattens gamle legetøj. Påfør blot et par dråber og du vil kunne se din kat live op og få fornyet interesse for kattelegetøjet. Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af kattelegetøj med katteurt, som vil holde din kat beskæftiget i timevis. Vi har kattelegetøj med katteurt i et væld af farver, former og materialer.

Spændende udvalg af aktivitetslegetøj til katte
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af aktivitetslegetøj til legesyge katte. Med det rette kattelegetøj stimulerer du din kats jagtinstinkt og forhindrer, at din kat keder sig. Vi tilbyder et spændende udvalg af aktivitetslegetøj, som du og din kat kan være sammen om, men vi tilbyder også aktivitetslegetøj, som kan holde din kat beskæftiget et stykke tid på egen hånd. Aktivitetslegetøj medvirker til, at du får en glad, sund og afbalanceret kat, som ikke er understimuleret. Med en afbalanceret kat undgår du, at katten laver ulykker i hjemmet. Aktivitetslegetøj stimulerer din kats sanser og instinkter for at undersøge og jage samtidig med, at din kats intellekt udfordres.  

Aktiveringslegetøj fra Catit
Catit producerer aktiveringslegetøj til katte i høj kvalitet. Aktivitetslegetøjet motiverer din kat til at benytte sine medfødte instinkter. Ved hjælp at lækre kattegodbidder kan du stimuler din kat til at lære færdigheder som fx flytte med puslespilsbrikker. Spiser din kat sit foder for hurtigt? Så kan du forsøge med foderlabyrinten fra Catit. Foderet lægges øverst i foderlabyrinten og katten skal herefter arbejde for at få foderet ned i skålen, der er placeret i bunden af labyrinten. Katten bliver herved aktiveret og udfordret. Catit foderlabyrint har skridsikkert underlag, så herved undgår du, at katten skubber rundt med labyrinten. Udover foderlabyrinten kan du også købe Catit speed, legecenter, massagecenter, græs station og kradsecenter. Alle disse produkter kan sættes sammen på kryds og tværs, så du selv kan designe den udgave der passer bedst til din kats behov. Kort sagt hos Petworld.dk finder du kattelegetøj, katteudstyr og kattetilbehør til alle din kats behov.

Kattelegetøj i et væld af farver, former og materialer
Find det kattelegetøj du ikke anede, at du manglede her. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af skumbolde, plastikbolde, pelsbolde med eller uden klokke og søde bamser i blød plys. Din kat vil elske at få nyt, spændende kattelegetøj.   Kattelegetøj fra Trixie Trixie tilbyder et stort udvalg af kattelegetøj, katteudstyr og kattetilbehør. Hos Petworld.dk finder du et stort udvalgt af Trixies sortiment og vi udvider hele tiden vores udvalg af kattelegetøj. Du kan næsten med sikkerhed finde noget kattelegetøj der falder i din kats smag.  Fra Trixie kan du også finde den populære serie Catactivity aktivitetslegetøj til katte. Denne serie er lavet af hårdt plast og er derfor nem at rengøre efter brug. I serien finder du et vælg af forskellige produkter, der alle udfordrer din kat og tilfredsstiller dens behov for aktivering.  

Nina Ottosson aktivitetslegetøj
Aktivitets kattelegetøjet fra Nina Ottossen udfordrer din kats naturlige instinkter. Mix Max Puzzle er aktivitetslegetøj i tre forskellige sværhedsgrader. Disse Puzzels kan nemt sammensættes, så du selv kan mikse alt efter din kats evner/behov. Gem nogle af kattens favorit godbidder i Mix Max Puzzel og din kat vil være aktiveret og udfordret mentalt. Når du introducer katten for aktivitetslegetøjet anbefaler vi, at du de første par gange hjælper katten til at løse opgaven. Når katten er fortrolig med legetøjet, kan du overlade løsningen af denne til katten selv. Vi anbefaler at katten kun har legetøjet under opsyn. Legetøjet kan benyttes af alle katte.  

Find det perfekte legetøj til din kat
For os hos Petworld.dk er det vigtigt, at din kat er glad og tilfreds. Derfor tilbyder vi et stort sortiment inden for kattelegetøj, katteudstyr og kattetilbehør. Herved kan du altid finde det perfekte kattelegetøj til din kat som opfylder dens behov for aktivering og leg. Er du i tvivl omkring, hvilket produkt du skal vælge, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi vil på bedste vis forsøge at guide dig til det helt rigtigt produkt, der passer til din kats behov.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % i orden.
100 % i orden. Har aldrig oplevet noget bedre.
21.11.2017 - Kitty Christensen
Som altid - perfekt
Som altid - perfekt :-)
22.11.2017 - Søren Mogensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.