GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Kattelemme i høj kvalitet
Når du skal købe en kattelem, skal du først og fremmest have klarlagt hvilke behov du og din kat har. Er der f.eks. risiko for at fremmede katte går ind i dit hjem? Afhængig af risikoens størrelse kan du enten vælge en kattelem med magnet, en chipstyret kattelem eller en manuel kattelem. Dernæst skal du klarlægge, hvilket materiale kattelemmen skal monteres i, og vurdere hvor udsat stedet er for vind og blæst. Find den kattelem, som matcher din kats og dine behov bedst hos os.
Vi tilbyder et bredt udvalg af kattelemme i aluminium og plast. En kattelem giver både dig og din kat fleksible muligheder. Du behøver ikke være hjemme for at lukke katten ud og ind og katten kan selv bestemme hvornår den ønsker at gå ud og ind. Ønsker du en mere holdbar kattelem kan det anbefales at du vælger en i aluminium, da dette materiale er stærkere end plast. Hos Petworld.dk finder du kattelemme, der passer både til store og små katte. Vi tilbyder kattelemme, der kan installeres både i trædøre, murstensvægge og til glasdøre. Hos os går du ikke forgæves, når du søger efter en kattelem.

Særdeles effektive til at holde fremmede katte ude
Med en chipstyret kattelem aflæses kattens chip, så snart katten er inden for kort afstand til kattelemmen. Derved er det udelukkende din egen kat, som kan komme ind i huset. Chippen sidder i selve katten, og meget ofte kan den obligatoriske chip med ejers data let kodes til den chipstyrede kattelem. Såfremt din kat ikke i forvejen har en funktionsdygtig chip i sig, kan dyrlægen på et snuptag sætte en chip i din kat. En chipstyret kattelem kører på batteri og behøver derfor ikke en særskilt strømforsyning tilsat.
Med en kattelem giver du din kat muligheden for mere frihed, da den selv vælger, hvornår den vil være ude og inde. Kattelemmen giver herved også dig en større frihed, da du ikke er afhængig af at skulle være hjemme på et bestemt tidspunkt for at lukke katten ind eller ud. Du kan, med en kattelem, let bestemme, hvilke katte der må komme ind med en magnetstyret kattelem. Den åbner sig kun, hvis en kat har en magnet i halsbåndet, som passer til kattelemmen. Sammenlignet med en chipstyret kattelem er den ikke nær så effektiv, hvorfor magnetstyrede kattelemme egner sig bedre til katteejere, som kun har en moderat risiko for besøg af fremmede katte. Ulempen i forhold til chipstyrede kattelemme er endvidere, at katte sommetider taber magneten under leg.

Hvor skal kattelemmen monteres?
Hvilken kattelem du skal vælge afhænger også af, hvilken type materiale du ønsker at montere kattelemmen i. Hvis det er en tyk murstensmur, vil der ofte være behov for tunnelelementer, som kan forlænge kattelemmen gennem selve muren. Derimod er der ved montering i en tynd plade eller træ, som regel ikke behov for disse tunnelelementer. Hvis det er i glas, at kattelemmen skal monteres, kræver det dog en kattelem speciallavet til glasmontering. Vær opmærksom på hvor i huset kattelemmen monteres - hvis det er et særligt udsat sted for vind og vejr, er det en god idé at købe en kattelem i en mere slidstærk kvalitet, såsom aluminium. En kattelem behøver ikke kun være til brug i indgangsdøren. Har du fx et rum i huset hvor katten gerne vil være, men hvor du ønsker døren skal være lukket, kan du med fordel benytte en kattelem her til. Ved hjælp af kattelemmen behøver du ikke hele tiden være døråbner for din kat.

Hvordan lærer jeg min kat at benytte kattelemmen?
Når du skal lærer din kat at anvende den ny indkøbte kattelem, skal der tålmodighed til. Det kan tage lang tid inden katten er fortrolig med kattelemmen. Vi anbefaler, at du de første par gange hjælper katten med at finde ud af, hvordan kattelemmen virker. Motiver din kat til at benytte kattelemmen ved hjælp at kattegodbidder. Når katten går igennem kattelemmen, beløn den da med godbidder. Katten lærer herved hurtigt at forbinde kattelemmen med noget godt, og vil efterfølgende forbinde denne med noget positivt.

Vælg mellem forskellige typer kattelemme
Hos Petworld.dk har vi et stort udvalg af kattelemme, så du har altid muligheden for at finde præcis den kattelem der passer til dit og din kats behov. Inden du vælger kattelem skal du overveje følgende; hvor skal kattelemmen monteres? Skal kattelemmen være 2-vejs eller 4-vejs? Skal andre katte kunne komme ind eller skal det kun være din egen kat, der kan benytte kattelemmen? Er du i tvivl om hvilken type kattelem, der passer bedst til dig og din kat, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde frem til netop den kattelem, der egner sig bedst til dine og din kats behov.

Passer kattelemmen til min dør?
På Petworld.dk finder du flere forskellige typer af kattelemme og døre, i flere forskellige størrelser. Takket være de mange forskellige størrelser og tilhørende tilbehør, kan du altid finde en kattelem, der passer til din dør. Du bør dog først undersøge, hvilken type materiale din dør er lavet af for at være sikker på, at kattelem passer til din dør inden du skærer hul i døren. Er døren af metal, massivt træ eller plastic? Kattelemmene, du finder på Petworld.dk, passer til stort set alle typer af døre. Du kan også nemt installere kattelemmen på væggen - uanset om de er lavet af mursten, beton eller træ, hvis du ikke ønsker, at kattelemmen skal sidde i hoveddøren/bagdøren.

Hvor skal jeg installere kattelemmen?
Der er stort set kun fantasien sætter grænser for, hvor man kan montere en kattelem! De fleste kattelemme kan nemt installeres i alle typer træ og murværk - bare bor et hul på det ønskede sted, og sæt kattelemmen i. Bemærk dog, at det er en fordel at tænke over, hvilket vejr kattelemmen vil blive udsat for, før denne monterings. For at reducere træk igennem kattelemmen og forlænge dens levetid, er det en fordel at montere kattelemmen et sted, hvor den ikke bliver udsat for ekstreme vejrforhold, og er lidt i læ. Hvis det er svært at undgå, at din kattelem bliver udsat for stort slid, så det betaler sig at vælge en kattelem i aluminium. Kattelemme i aluminium er ofte mere holdbare end kattelemme i plast. Alle kattelemme, som du køber på Petworld.dk har installationsvejledning med i købet.

Find kattelemmen der passer til din kat
Kvalitet, styrke, holdbarhed og god isolering er nøgleord, som du bør prioritere, når du vælger din kattelem. Det er vigtigt, at kattelemmen er så stille som muligt, så katten ikke bliver bange for at benytte denne, og du vil ikke blive forstyrret af lyden, når katten bruger kattelemmen. Bemærk, hvis du både har katte og hunde inden for samme vægtklasse, kan de benytte samme dør. Du skal blot vælge en kattelem, der er stor nok til begge. For at finde den korrekte størrelse kattelem, skal du sammenligne størrelsen af din kat med kattelemmens indre dimensioner. Herved finder du ud af, om din kat er for stor til kattelemmen. Hvis du tøver mellem to størrelser, er det en god ide, at vælge den største af størrelserne, så kan du være sikker på, at kattelemmen er stor nok til katten.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Opinion
I am very satisfied with the service of Petworld.
16.12.2017 - Andrea Nagy
Altid super service og super hurtigt …
Altid super service og super hurtigt :-) Kan klart anbefales :-)
14.12.2017 - Anne-Marie Stenderup

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.