GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Mange forskellige muligheder for at ligge trygt og godt
Hos Petworld.dk finder du et kæmpe udvalg i senge, madrasser, tæpper, puder, køjer, huler og tunneller. Alt hvad hjertet kan begære af muligheder for at du kan skabe de bedste og mest trygge rammer for din bedste ven.

Stort udvalg af praktiske, bløde og flotte kattesenge

En katteseng giver din kat et fristed, hvor den kan hvile og hygge sig. Din kat har brug for små trygge kroge og gemmesteder, hvor den kan føle sig tryg og vel tilpas. De fleste katte foretrækker et roligt sted når den skal hvile sig eller sove. De fleste katte bruger rigtigt meget tid af døgnet på at sove og slappe af. De omgivelser, hvor katten hviler sig eller sover, er ikke uden betydning. Vi  anbefaler derfor, at du finder et roligt, lunt sted hvor din kat kan være uforstyrret. Hvis du vil sikre, at din kat har sit eget lille værested, er det vigtigt, at den kan have dette sted for sig selv. Det er vigtigt, at katte har sit eget tæppe, seng eller hule, hvor den kan føle sig tryg. Hos Petworld.dk kan du finde mange forskellige spændende bud på, hvordan du kan sørge for, at din kat har et godt sted at sove eller hvile sig. Så slipper du forhåbentligt for at kæmpe om, hvem der har ret til pladsen i lænestolen eller sofaen. Den rigtige katteseng giver din kat følelsen af tryghed. Og hos Petworld.dk har vi kattesenge og huler i mange forskellige modeller, farver og materialer. Din kat fortjener en god katteseng. Hos Petworld.dk har vi et bredt udvalg af kattesenge fra Trixie, Rogz og Party Pet.

Flotte og praktiske radiatorkøjer

Katte elsker at lægge sig til at sove på steder, hvor der er lunt. Hos Petworld.dk har du mulighed for at købe de smarte radiatorkøjer. Vores radiatorsenge er lige til at montere på radiatorerne derhjemme, så din kat altid har et lunt og hyggeligt sted at hvile sig. Sengene er samtidig praktiske, idet de stort set intet fylder i rummet, og de optager heller ikke nogen gulvplads. Petworld.dk har flere forskellige designs at vælge imellem, og din kat vil ganske sikkert elske at tage den i brug, næste gang der skal hviles ud. Hos Petworld.dk finder du bløde og praktiske radiatorkøjer, som kan holde din kat varm igennem vinterperioden. Vores radiatorkøjer kan nemt fastgøres og passer til såvel store som små katte. Radiatorkøjerne optager minimal plads og kan også nemt fastgøres på en dør. Hos Petworld.dk fører vi et bredt udvalg af radiatorsenge fra Trixie.

Kattens lækre tæpper

Hos Petworld.dk finder du bløde og behagelige tæpper, som din kat vil elske at ligge på. Kattetæpper kan anvendes på flere forskellige måder. Læg dem f.eks. på møblerne. Dermed beskytter du dine møbler og katten har samtidig et varmt og trygt sted at hvile sig. Du kan også bruge tæpperne direkte på gulvet. Det giver et godt varmeunderlag på et ellers koldt gulv. Bløde tæpper fås i flere størrelser og varianter fra bl.a. Trixie. Glæd din kat med et blødt tæppe fra Petworld.dk.

Bløde kattepuder og madrasser

Katte elsker at have det bekvemt og hyggeligt. Det er derfor vigtigt, at du som katteejer indretter en behagelig soveplads til din kat, hvor den kan slappe af. Vi anbefaler du finder et lunt og roligt sted i huset, hvor katten kan få sit eget uforstyrrede sted. Katten skal naturligvis også have en plads, hvor den kan ligge sammen med familien. Det er dog også vigtigt at katten har en rolig plads, hvor den kan trække sig tilbage og være i fred. Hos Petworld.dk finder du flotte og utrolig bløde kattepuder samt madrasser i et utal af farver og design. Med en kattepude eller madras vil din kat altid ligge blødt, varmt og behageligt. Hos Petworld.dk fører vi kattepuder og madrasser fra alle de kendte producenter, som Trixie, Rogz, Catrine og Party Pet. Petworld.dk har et kæmpe udvalg i kattepuder og madrasser, og til priser, som matcher enhver pengepung.

Kattehuler

Katte kan godt lide at lægge sig på steder, hvor de ikke bliver forstyrret. De gemmer sig gerne i kattehuler, da det giver dem en følelse af tryghed og velvære. Og hvem ønsker ikke det for sit søde kæledyr. Hos Petworld.dk har vi et kæmpe udvalg af flotte og bløde kattehuler, hvori din kat både kan lege, gemme sig eller bare sove. Hvis du gerne vil sørge for, at din kat altid kan finde et sikkert og rart sted at sove, så har vi på Petworld.dk et stort udvalg af forskellige kattehuler, der er velegnede til at have stående i dagligstuen eller lignende. De forskellige kattehuler og huler fås i flere forskellige udseender og størrelser. Fælles for dem alle er, at de er udformet med henblik på at skabe et trygt og bekvemt sovemiljø for både store og små katte. Kattehuler hos Petworld.dk får du fra Trixie og Catrine.

Kattetunneler

At gemme sig på små steder er et medfødt instinkt hos alle katte. Selv hos små killinger kan man iagttage dette. Katte gør det, fordi i naturen kan det at sove i et åbent område, øge risikoen for at blive fundet af et rovdyr. Det er derfor, katte elsker tunneller. Køb en tunnel til din killing, der kan være bange for dig i begyndelsen, indtil du kan vinde dens tillid. Det vil give killingen et behageligt og sikkert sted at hvile - og tunnelen vil blive et favoritsted for de kommende år. Petworld.dk har et stort udvalg af spændende og farverige kattetunneler med hemmelighedsfulde veje og huler, som legesyge katte vil elske at udforske. Nogle af tunnelerne er forsynet med knitrefolie, som gør det ekstra spændende for din kat at udforske. Hos Petworld.dk har vi tunneler fra Trixie og Party Pet.

Den bedste plads til din kat

Hos Petworld.dk finder du et kæmpe udvalg i senge, madrasser, tæpper, puder, køjer, huler og tunneller fra de kendte producenter. Alt hvad hjertet kan begære af muligheder for at du kan skabe de bedste og mest trygge rammer for din bedste ven. Tag en tur rundt på Petworld.dk og lad dig friste. Vi har katteudstyr, kattelegetøj og kattefoder m.m. i alle prisklasser.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Anbefales absolut!
Anbefales absolut!
18.11.2017 - Monica

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.