GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Katteskåle i et utal af farver, materialer og design
Det er forskelligt om din kat foretrækker sin skål i plast, melamin, keramik eller stål. Alle katte er forskellige og derfor har vi et stort udvalg i katteskåle i forskellige materialer og størrelser. Vi tilbyder katteskåle fra forskellige leverandører, herved har vi et bredt udvalg i designs. Du har derfor stor mulighed for at finde netop den katteskål, der matcher dit og din kats behov.

Skåleunderlag til beskyttelse af gulvet
Det er en god idé at investere i et skåleunderlag til din kats mad- og vandskåle. Nogle katte kan godt lide at tage deres mad ud af skålen og spise på gulvet. Dette kan i længden blive et irritationsmonment for katteejeren, da der herved bliver en del ekstra rengøring af gulvet. Med et skåleunderlag undgår du, at gulvet bliver bliver beskidt. Et skåleunderlag er nemt og hurtigt at rengøre – det skal blot tørres af med en fugtig klud.
Hos Petworld.dk finder du derfor et bredt udvalg af forskellige skåleunderlag, der beskytter dit gulv mod både slidtage og madrester.
Vi anbefaler et skåleunderlag, da dette er praktisk og nemt at rengøre. Hos os finder du mange flotte og sjove skåleunderlag i plast. Her på siden kan du finde dekorative, slidstærke og skridsikre skåleunderlag, som skåner og beskytter dit gulv. Vælg et skåleunderlag, som matcher din kats personlighed.

Nemt med en foder-vandautomat
Ud over de klassiske foderskåle og vandskåle finder du også et bredt udvalg af vand- og foderautomater. Ved at investere i en vand- eller foderautomat sikrer du, at din kat altid har frisk vand og foder tilgængelig – også når du ikke er hjemme. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af de bedste vand- og foderautomater, der findes på markedet. Vi har vand- og foderautomater til katte i mange flotte farver og design. Vores vand- og foderautomater er med andre ord ikke kun praktiske, men også flotte at se på. Det vil give dig langt mere frihed i hverdagen som katteejer. Husk altid at rengøre kattens vandautomat grundigt, da der ellers kan samle sig en masse bakterier i denne.
Er du i tvivl om hvilken type katteskål du skal vælge, hjælper vores kundeservice dig gerne.


Placering af kattens foder- og vandskåle
Vi anbefaler du placer kattens foder- og vandskål centralt i kattens territorium. Det er vigtigt, at skålene ikke er placeret for tæt på kattens kattebakke, da katte ikke bryder sig om dette. Ligeledes er det vigtigt, at placere kattens foder-og vandskåle et roligt sted, hvor katten føler sig tryg og kan få lov til at spise i fred. Har du også hund i hjemmet, kan det være en fordel at placere kattens foder- og vandskål oppe på et bord, hvor hunden ikke kan komme. Herved sikrer du, at katten har sit foder og vand i fred og ikke bliver forstyrret.

Foderopbevaring
Er du træt af at opbevare upraktiske foderposer, så kig nærmere her. Hos Petworld.dk finder du et udvalg af smarte beholdere til opbevaring af foder. Vi har foderbeholdere i flere forskellige størrelser og farver. Med en foderbeholder kan du opbevare dit foder tørt og godt. Køber du store poser foder anbefaler vi, at du hælder omkring 2 kg over i en separat foderbeholder, som du tager af dagligt. Den store sæk lukkes godt sammen og placeres tørt og mørkt, fx i et skab. Herved sikrer du, at dit foder er frisk og lækkert og ikke bliver tørt og kedeligt.

Praktiske dobbeltskåle
Alle katte har behov for både en mad- og en vandskål, men hvorfor have flere skåle stående, når man kan nøjes med en? En dobbeltskål har plads til både kattens foder og vand.  Ved at vælge en dobbeltskål slipper du for at have flere katteskåle stående på gulvet. Vi tilbyder et udvalg af flotte og praktiske dobbeltskåle til din kat i et væld af farver og mønstre. Dobbeltskålene findes i forskellige størrelser og materialer med eller uden gummikant. Vælg mellem dobbeltskåle i plast og rustfrit stål. Fordelen ved en dobbeltskål i rustfrit stål er, at denne type skåle kan gå i opvaskemaskinen og herved er nemme at rengøre.

Farverige plastskåle
Stort udvalg af farverige plastskåle i mange forskellige design og størrelser hos Petworld.dk. Flere af plastskålene har gummikant, så de ikke rutsjer rundt, når katten spiser eller drikker. En plastskål er desuden let at rengøre. En plastskål uden gummikant kan også med fordel benyttes udendørs i fx en kattegård.

Flotte keramikskåle
Vi tilbyder et stort udvalg af eksklusive madskåle og vandskåle i keramik. Hos Petworld.dk finder du mange flotte keramikskåle til katte i flotte farver og unikke design med søde og sjove motiver. Den høje egenvægt gør keramikskålene stabile og besværlige at skubbe rundt. Derved undgår du, at mad- eller vandskålen rutsjer rundt, når din kat drikker eller spiser. Keramikskåle er desuden utrolig nemme at rengøre grundet glaseringen.

Vand- og madskåle i rustfrit stål
En vand- eller madskål i rustfrit stål er en elegant løsning, som passer ind i de fleste hjem. Mange vælger en mad- eller vandskål i rustfrit stål, fordi den er let at rengøre. Foder- og vandskåle i rustfrit stål tåler en tur i opvaskemaskinen.  Samtidig sætter bakterier sig ikke så godt fast i skåle af rustfrit stål. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af vand- og madskåle i rustfrit stål i forskellige størrelser med eller uden gummikant. Ved at vælge en skål med gummikant undgår du, at vand- eller madskålen rutsjer rundt, mens din kat spiser eller drikker.
Husk altid at tømme og rengøre din kats foder- og vandskål grundigt på daglig basis. Du undgår herved, at der samler sig bakterier i skålene. Samtidig sikrer du, at din kat altid har adgang til frisk foder og drikkevand.

Skåle og underlag til moderigtige katte
Hos Petworld.dk finder du flotte mad- og vandskåle til katte i høj kvalitet fra United Pets. Mad- og vandskålene fås i mange flotte farver og forskellige størrelser. Disse specialdesignede mad- og vandskåle fra United Pets tåler alle en tur i opvaskemaskinen og mikrobølgeovnen. Mad- og vandskålene fra United Pets er med andre ord ikke kun flotte at se på men også utrolig praktiske. Ud over mad- og vandskåle finder du også flotte underlag fra United Pets lavet af slidstærk gummi, som forhindrer din kats mad- og vandskåle i at rutsje rundt, når din kat spiser eller drikker.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Det var rigtig fint ☺️
Det var rigtig fint ☺️
19.11.2017 - Helle Schmidt
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.