GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Katte er renlige dyr
Katte er renlige dyr, som i naturen tildækker deres efterladenskaber. Mange katte er henvist til at være indekatte, hvorfor disse katte skal have mulighed for at få deres naturlige behov opfyldt. Det kan ske ved at tilbyde katten en bakke / toilet med et egnet materiale, som katten kan bruge til at dække sin urin og afføring med. Kattebakken / kattetoilettet skal placeres et sted, som katten har nemt ved at finde. Placeringen af kattebakken / kattetoilettet bør også være et sted hvor der er ro, så katten ikke bliver forstyrret når den er på bakke / toilet. Det er også hensigtsmæssigt at sætte bakken / toilettet et sted, hvor ejeren har nemt ved at holde øje med denne, så "glemmer" man ikke den daglige rengøring.

Rengøring af kattetoiletter
Selvom man benytter kattegrus af god kvalitet, er det nødvendigt med daglig inspektion og rengøring af kattebakken / kattetoilettet. Vælger man grus, som klumper, er det ganske let og hurtigt at fjerne ekskrementerne. Kattegrus, som ikke er klumpet, forbliver i bakken. Anvender man kattetoiletter / kattebakker med låg skal man huske at ryste bakken jævnligt for at tjekke efter efterladenskaber. Med en åben bakke / toilet, er disse noget nemmere at spotte. Det er vigtigt, at der forbliver et passende lag grus  lige meget om man bruger klumpende eller ikke klumpende kattegrus. Med passende mellemrum bør hele bakken / toilettet tømmes og rengøres. Den mængde grus, som ikke er klumpet, kan genanvendes. Selvom man tilbyder katten en kattebakke / kattetoilet, og har skiftet  / skifter kattegrus jævnligt, så kan katten godt være / blive urenlig. Tag eventuelt en snak med din dyrlæge omkring dette.

Kattetoiletter / kattebakker i mange forskellige design, farver og størrelser
Når du skal vælge et kattetoilet eller kattebakke, er det vigtigt, at du overvejer kattetoilettets / kattebakkens størrelse. Generelt anbefaler man, at kattetoilettet / kattebakken er 1½ gang så stor som kattens længde. Desuden anbefaler vi, at kattetoilettet / kattebakken er så højt, at der kan være omkring 5-10 cm kattegrus i. Du skal også tage stilling til, om du foretrækker et kattetoilet / kattebakke med eller uden låg. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af kattetoiletter / kattebakker med eller uden låg i forskellige størrelser. Det er ikke naturligt for katte kun at træde af på naturens vegne ét sted, hvorfor det kan anbefales, at have minimum to kattetoiletter / bakker placeret to forskellige steder i boligen. Har du flere katte, bør du have en kattebakke / kattetoilet til hver kat. Find dit nye kattetoilet  / kattebakke hos Petworld.dk. Vi fører alle de kendte mærker, som Ferplast, Mps, Savic, Trixie og Moderna.

Kattetoiletter / kattebakker med hus
Katte føler sig ofte mest trygge i et kattetoilet / kattebakke med hus, eftersom de her kan besørge uforstyrret. Der findes desuden kattetoiletter / bakker med låg, hvor der medfølger kulfilter, som mindsker diverse lugtgener. Kattebakker / toiletter med låg kan nemt rengøres takket være låget, som kan klappes op / tages af. Ved at vælge et kattetoilet / kattebakke med hus undgår du desuden kattegrus ud over hele gulvet, hver gang din kat besørger. Hos Petworld.dk finder du kattetoiletter og kattebakker med hus i mange forskellige størrelser, farver og design.

Kattetoiletter / kattebakker uden hus
Hvis du vælger et kattetoilet eller kattebakke uden låg, vil vi anbefale, at du vælger et kattetoilet / bakke med en afrundet kant. På den måde mindsker du risikoen for at få kattegrus ud over hele gulvet, hver gang katten benytter kattetoilettet / bakken. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af kattebakker  / kattetoiletter uden låg i mange forskellige størrelser, farver og design.

Tilbehør til dit kattetoilet / kattebakke
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af tilbehør til dit kattetoilet / kattebakke. Vi har eksempelvis et udvalg af flotte og smarte katteskovle, udskiftelige kulfiltre, praktiske gummimåtter, spray samt poser til kattebakken / kattetoilettet.   Katteskovle findes i mange forskellige udformninger og farver, alt efter hvilken funktion man gerne vil have. Nogle er uden huller så det er lettere at skovle alt i kattebakken op. Andre er specielt udviklet til klumpende og groft grus. Hullerne i skovlen lader ubenyttet grus falde tilbage i bakken, så det kan bruges flere gange. Dermed kan man spare lidt på kattegruset, som sagtens kan bruges igen. Hos Petworld.dk fører vi skovle fra Trixie, Moderna og United Pets.   Hos os finder du også et stort udvalg af kulfiltre til din kattebakke / toilet. Mange kattebakker / kattetoiletter har et indbygget kulfilter, som kan absorbere ubehagelige lugtgener. Kulfilteret kan udskiftes efter behov. Hos Petworld.dk fører vi kulfiltre fra Trixie, Ferplast og Catit.   Vi tilbyder også flere forskellige praktiske gummimåtter til placering foran kattetoilettet. Med en måtte foran kattebakken forhindrer du, at katten spreder evt. grus som den har under poterne, når den forlader kattetoilettet. Ved hjælp af rillerne i måtten bliver poterne gjort rene. Hos Petworld.dk fører vi gummimåtter fra Trixie og Stefanplast. Du kan finde et stort udvalg af produkter, som gør kattebakken / kattetoilettet mere hygiejniske og giver dem en frisk og ren lugt lige her hos os. Prøv fx en deospray eller deodrys, herved binder og neutraliserer du lugtene ved kattebakken / kattetoilettet. Deospray er også meget velegnede til at desinficere kattebakken / kattetoilettet. Deodrys drysses i kattebakken / kattetoilettet og giver herved en frisk lugt i kattebakken / kattetoilettet. Hos Petworld.dk fører vi deospray og deodrys fra Pethead og Vitakraft.   Hos Petworld.dk kan du også finde hygiejneposer til dit kattetoilet / kattebakke.  Vi har størrelser som passer til alle vore toiletter / bakker. Bruger du poser til din kattebakke er det meget nemmere, når du skal skifte gruset ud i bakken, posen tages blot ud og smides i skraldespanden. Hos Petworld.dk fører vi hygiejneposer fra Trixie.

Smart og stilrent tilbehør fra Design Cat
Hos os finder du desuden et udvalg af stilrent tilbehør til dit kattetoilet / kattebakke fra United Pet. Vi har eksempelvis et udvalg af flotte katteskovle fra United Pet i et stilrent design. Katteskovlene er fremstillet i kraftig og holdbar polypropylen.

Hos Petworld.dk finder du alt til din kats hygiejne

Surf lidt rundt på vores hjemmeside og du vil nemt og hurtigt kunne finde kattetoiletter / kattebakker og udstyr, der passer til netop dine og din kats behov. Her er udstyr i alle prisklasser og til enhver smag. Petworld.dk fører alle de kendte mærker indenfor kattebakker, kattetoiletter og alt tilbehør til disse.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.