BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Sikker transport er vigtigt
Al transport af katte skal ske i en egnet transportboks eller -taske. Der vil katten være sikker og uden risiko for at komme til skade. Den skal være forsynet med rigelige lufthuller, så katten kan komme af med sin overskudsvarme og få tilstrækkelig frisk luft. Almindelige tasker, lukkede kattetoiletter og papkasser er ikke egnede til at transportere katte i. Vi anbefaler derfor altid, at du benytter en egnet transportkasse eller taske, når du transporterer din kat. Vi tilbyder mange forskellige varianter af transportkasser og tasker i et væld af forskellige farver, designs og materialer. Det er derfor altid muligt at finde en transportkasse eller taske, der passer til netop dit og din kats behov.

Stort udvalg af kattetransportere
Der findes i dag rigtig mange transportmuligheder, når du skal transportere din kat fra A til B. Vi har et stort udvalg af transporttasker, transportbure og transportkasser, som er velegnede til bilen, bussen, toget, flyet eller cyklen. Alle vores kattetransportere er lavet i kvalitets materialer, så de er robuste og holdbare. Holdbarhed er nemlig alfa og omega, når der er tale om transportkasser eller transporttasker til katte.

Transporttasker i slidstærk nylon
En transporttaske i nylon er velegnet til at transportere din kat, når du skal til dyrlægen, på små ture i bilen, skal med bussen eller med toget. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af praktiske og smarte transporttasker i nylon. Vores transporttasker i nylon er lavet i en slidstærk og vandafvisende kvalitet, som beskytter din kat mod al slags vind og vejr. Vi tilbyder transporttasker i nylon i et væld af størrelser, farver og design med forskellige funktioner, så du kan finde netop den transporttaske, som matcher din kats og dine behov bedst.

Solide transportkasser i plast
Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af transportkasser i plast i høj kvalitet. Vi har transportkasser i mange forskellige størrelser, farver og design, som du kan vælge imellem. Når du vælger en transportkasse i plast, er det vigtigt, at transportkassen fastspændes i bilen, da det kan have fatale konsekvenser for katten, hvis du eksempelvis laver en nødopbremsning. Du kan også nemt tage transportkassen ud af bilen og med dig i bussen, toget eller bagpå cyklen.

Cykelkurve og transportbure i pileflet
Flotte cykelkurve og transportbure i pileflet hos Petworld.dk. Alle cykelkurvene i pileflet leveres med gitter, så katten ikke risikerer at hoppe ud under cykelturen. Vi har også et udvalg af elegante transportbure i flot pileflet. Vælg mellem flettede cykelkurve og transportbure i forskellige størrelser og farver.

Transport i bil
Når du skal transportere din kat i bilen har Petworld.dk flere forskellige løsninger til dig. Transporttasker i nylon er velegnet til små ture i bilen. Alle er fremstillet i slidstærkt og vandafvisende materiale. Skal du køre lidt længere, bør du vælge et transportbur i plast. Og husk endelig at fastspænde buret, når du kører. Det er ligeså vigtigt at sikre dyrene som os selv. Og en kat har altså ikke 9 liv. Og husk, du køber det selvfølgelig billigt hos Petworld.dk. At have en kat, der løber rundt i bilen og distraherer køreren, det er livsfarligt og kan føre til trafikulykker. Petworld.dk anbefaler derfor, at katten altid rejser i en transportkasse. Det er den bedste løsning for at alle kommer frem i god behold, også selvom nogen katte ikke bryder sig om buret. Det bedste er at vænne katten til at rejse fra den er helt lille. Så har du nemlig mulighed for at forebygge, at katten kaster op, tisser og defækerer af ren nervøsitet og stress. Der findes også spray, som beroliger stressede katte. Og til sidst et par gode råd med på vejen:
Katteburet skal stå på gulvet i bilen eller være fastspændt med sikkerhedsselen på et af sæderne.

Efterlad aldrig katten alene i bilen. Tænk på at katten kan få hedeslag.

Buret skal være tilstrækkeligt stort, så katten kan stå op og vende sig om.

Visse katte vil kunne se ud, andre trives bedst, hvis de sidder i mørke. Du må prøve dig frem.

Læg avispapir eller andet sugende materiale i bunden af buret, hvis katten skulle være uheldig undervejs. Oven på papiret bør du placere et tæppe eller noget andet, som lugter bekendt og virker trygt for katten. Det kan være med til at berolige.

Lad katten vænne sig til buret inden I tager afsted, så den bliver tryg ved det.

Sørg for, at katten får vand undervejs, hvis I skal rejse langt.

Transport på cykel
Har du lyst til at tage din kat med på en cykeltur har Petworld.dk også den rigtige løsning til dig og din kat, så I får mest glæde af turen i det fri. Vi fører flotte cykelkurve i pileflet. De er lette at montere og afmontere på cyklen og din kat sidder godt og beskyttet, men stadig med et udsyn, så den kan holde øje med livet udenfor kurven. Hos Petworld.dk køber du cykelkurve i den bedste kvalitet og til markedets bedste priser. Se vores udvalg her på siden og bliv selv overbevist.

Transport til fods, i bussen eller med toget
Petworld.dk giver dig masser at vælge imellem, når det kommer til transport af din kat hvadenten du går, kører med tog eller bus. Vi har et bredt udvalg af transporttasker i den bedste kvalitet, og selvfølgelig til markedets bedste priser. Finder du den rigtige bæretaske kan din kat nyde turen i fulde drag på en både sikker og stressfri måde. Hos Petworld.dk finder du mange forskellige muligheder. Vi har transporttasker, som du kan bære i hånden, have over skulderen eller på ryggen. Og så er din kat altid tæt på dig.

Transport i fly
Hos Petworld.dk har vi som sagt et utal af muligheder for at du kan transportere din kat på den bedste måde. Skal du ud at flyve er det heller ikke noget problem. Vi har IATA-godkendte transportbure.
Husk: Til flytransport er der krav om, at din kat skal kunne ligge ned og stå oprejst med fri plads omkring den.
Petworld.dk fører dem i flere forskellige størrelser, så du altid kan finde et bur, der passer til netop din kat. God tur med din kat – uanset hvor turen går hen.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Super betjening- hurtig og flink …
Super betjening- hurtig og flink service og levering👍😊
23.11.2017 - Eva Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.