GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Vi har alt inden for killingeudstyr
Hos Petworld.dk har vi både kattemælk, killingevådfoder og killingetørfoder. For at holde din killing beskæftiget og undgå, at den hvæsser kløer på møbler m.m., bør du også investere i forskelligt killingelegetøj. Det kan være alt lige fra akvtivitetsbolde til plysmus og drillepinde.

Hvad skal jeg bruge til min killing?
Først og fremmest er det vigtigt, at killingen får et sted, som er dens eget. Det vil sige et sted, hvor killingen kan gå hen og være sig selv, når den har brug for det. Det kan eksempelvis være en katteseng i et hjørne eller en kattehule. Herudover kræver en killing et solidt killingefoder, som sikrer, at den får alle de næringsstoffer, som den har behov for.

Stort udvalg af killingetørfoder
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af killingetørfoder af høj kvalitet, som er specielt sammensat til at imødekomme killingers ernæringsmæssige behov og give dem den bedste start på livet.  En kattekilling har jo helt andre behov til næringsindholdet i foderet end den voksne kat har. Vi har killingetørfoder fra markedets førende producenter, som udelukkende er fremstillet af velsmagende kvalitetsingredienser for at sikre en sund fordøjelse og et stærkt immunforsvar.

Stort udvalg af kattemælk og killingevådfoder
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af kattemælk og killingevådfoder fra markedets førende producenter. Din killing har et anderledes næringsbehov end voksne katte. Det er derfor vigtigt, at du vælger det rigtige killingevådfoder fra starten af. Overgangen fra mælk til fast føde kan være vanskelig og kan føre til fordøjelsesproblemer hos mange killinger. Vi har erfaret, at det kan være nemmere at tilvende killingen til vådfoder inden den tilbydes tørfoder. Derfor finder du hos Petworld.dk altid et udvalg af velsmagende killingevådfoder, som er tilpasset killingers ernæringsmæssige profil. Killingevådfoder er specielt udviklet til at styrke din killings immunforsvar og knoglestruktur.  Vi har killingetørfoder og killingevådfoder fra de førerende producenter og du kan derfor altid finde et foder hos Petworld.dk der passer til din killings smag og behov.

Alt det killingetilbehør du behøver
Hos Petworld.dk finder du alt i killingeudstyr. Vi har et bredt udvalg af killingebakker, killingehuler, killingeseler og killingehalsbånd. Med andre ord har vi alt, hvad du behøver for at give din killing en god og sikker start på livet.

Sutteflasker
Har din kat fået killinger? Har din kat brug for hjælp til at amning af killingerne, da den ikke har mælk nok eller killingekuldet er for stort? Hos Petworld.dk har vi flere størrelser af sutteflasker, så du hurtigt og nemt kan komme til at hjælpe din kat med at tage sig af dens killinger.

Killingeskåle
Alle katte, store som små, har behov for en foder og vandskål. Når du vælger foder og vandskål til din kattekilling, skal du være opmærksom på at denne er stor nok til killingen og at denne ikke kan glide rundt på gulvet når killingen spiser. Vi anbefaler derfor, at du vælger en skål af keramik eller stål.  Er der flere killinger der skal dele om en skål, skal du vælge en skål der er stor nok til, at alle killingerne kan komme til maden på samme tid.

Kradsetræer
Kattekillinger har behov for at kradse deres klør, præcis ligesom en voksen kat har. Vi anbefaler derfor du anskaffer dig et kradsetræ til din kattekilling. Killingen får herved et sted hvor den kan kradse sine klør og et sted at afmærke. Hos Petworld.dk finder du både små og store kradsetræer og kradsemiljøer med eller uden huler og hylder. Vi anbefaler du vælge et kradsetræ, hvor killingen kan strække sig helt ud når den kradser kløer.

Killingetræning og hygiejne
Hos Petworld.dk finder du alt hvad du skal bruge for at gøre din killing renlig og til at byde den velkommen i sit nye hjem. Kattekillinger kan risikere at blive beskidt under deres udforskning af hus og have, vi tilbyder derfor shampoo specielt udviklet til kattekillinger. Vi anbefaler dog at killingen langsomt tilvendes badningen og at dette trænes langsom med killingen. Shampoo til kattekillinger er mildere end den shampoo der benyttes til voksne katte. Hos Petworld.dk finder du altid et stort udvalg af killingeudstyr.

Hvilket legetøj skal jeg vælge til min killing?
De fleste kattekillinger kan godt lide legetøj med lyd. Gerne bolde, mus mm. der knitrer når killingen leger med legetøjet. Legetøj med klokker og tunneller der knitre er også forslag til legetøj killingen vil elske. Når du aktiverer din kattekilling gennem leg, er det med til at udvikle båndet imellem dig og killingen og du får herved en mere tillidsfuld og glad killing. Bliver killingen aktiveret igennem leg, undgår du den af kedsomhed kradser i møblerne og lignende. Vi anbefaler også aktivitetslegetøj til din killing, herved er din killingen underholdt i timevis og bliver mentalt aktiveret.

Nervøse katte og kattekillinger
Katten gnider sig op af møbler, dørkarme, sine mennesker for at afsætte ansigtsferomoner på disse. Katten gør dette, da disse ferromoner fremkalder følelsen af tryghed hos katten. Sker der forandringer i kattens miljø fx flytning, kan man risiker at dette fremkalder stress hos katten. Stress hos katten kan udvikle sig til uønsket adfærd. Katten kan fx begynde at strinte i hjemmet eller kradse klør hvor den ikke må. Hos Petworld.dk har vi et stor udvalg af produkter med syntetiske ansigtsferomoner, som hjælper katten til at falde til ro og genfinde trygheden i omgivelserne. Vi tilbyder også forskellige produkter der indeholder katteurt eller baldrian. Både katteurt og baldrian er kendt for at gøre katte legesyge. Katteurt og baldrian kan derfor med fordel benyttes på kattens legetøj og til at gøre de nye omgivelser mere trygge for katten.

Killingetransport – taske, kasse eller kurv?
Når killingen er bragt hjem, skal du også overveje om killingen senere hen skal transporteres, fx til dyrlægen. Skal transporten ske i bil, tog eller på cykel? I dag er der rigtig mange forskellige former for transportmuligheder når killingen skal transporteres fra A til B. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af transportkasser i plast, tasker i nylon og kurve i pileflet. Du kan hos os altid finde en transportløsning for din kat – i prisklasser der passer til alle. Er katten løs i bilen vil dette udgøre en kæmpe sikkerhedsrisiko både for dig, men også for katten og dine med bilister. Vi anbefaler derfor altid at du har din kat fastspændt i bilen.

Killingehalsbånd og killingeseler
Når den nye kattekilling skal ud og udforske den store verden, kan det være en god idé at give killingen et killingehalsbånd på – eventuelt med et kattetegn. Herved gør du det nemmere for en eventuel finder af killingen, at komme i kontakt med dig. Bor du et sted hvor det er uhensigtsmæssigt at lade killingen gå løs og vil du gerne at den skal ud og opleve verden alligevel? Vi tilbyder mange forskellige killingeseler, så kan du nemt lufte din killing i snor. Vi anbefaler, at du stille og roligt vender killingen til at gå i snor, så den altid kun får positive oplevelser med dette. Hos Petworld.dk finder du altid et vælg af killingeudstyr, killingelegetøj og killingefoder. Vi har alt hvad du behøver for at byde din nye kattekilling velkommen i familien.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % i orden.
100 % i orden. Har aldrig oplevet noget bedre.
21.11.2017 - Kitty Christensen
Som altid - perfekt
Som altid - perfekt :-)
22.11.2017 - Søren Mogensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.