DKK 49,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Velsmagende kattemad fra Kitekat med fisk og grøntsager udviklet specielt til voksne katte med appetit på livet. Dette tørfoder er specielt udviklet til at dække de ernæringsmæssige behov hos voksne katte. Kitekat med fisk og grøntsager er et næringsrigt og velafbalanceret måltid, som er tilberedt med ingredienser af god kvalitet, der smager godt – et måltid som din kat virkelig vil nyde. 

Har du en voksen kat, som ikke er så god til at få dækket sit væskebehov i løbet af dagen, er det en rigtig god idé at give den lidt vådfoder fra Kitekat også, da dette har et højt væskeindhold. Hos os finder du altid forskellige velsmagende varianter af Kitekat vådfoder. Når du supplerer din kats tørfoder med vådfoder, skal du dog huske, at indregne vådfoderet i din kats daglige kalorieindtag, så du undgår, at din kat tager unødvendigt meget på i vægt. Ved at toppe din kats tørfoder med lidt vådfoder kan du også sikre, at din kat ikke kører træt i at få det samme kattefoder i madskålen igen og igen.

Vigtige fordele:

  • 100% fuldfoder til voksne katte med fisk og grøntsager
  • Dækker din kats ernæringsmæssige behov
  • Med værdifulde næringsstoffer og vitaminer
  • Uden kunstige konserveringsmidler og aromastoffer
  • Fremstillet i Tyskland

 

Kitekat med fisk og grøntsager tørfoder giver din kat alle de vigtige næringsstoffer og vitaminer, den behøver for at kunne nyde livet.

 

Specifikationer
Varenummer 5900951277047
Bruttovægt 1,80 kg
CATEGORY 3.1.7.5
Mærke kitekat
Dyregruppe kat
Smag fisk
Konsistens tør
Alder voksen
Ingredienser

Korn, kød og kødbiprodukter, vegetabilske biprodukter, olie og fedtstoffer, fisk og fiskebiprodukter (heraf 4% tunfisk i brune bidder), mineraler, grøntsager (heraf 0,5% tørrede gulerødder, svarende til 4% gulerødder) i orange bidder, tørrede ærter 1% (Svarende til 4% ærter) i grønne bidder), vegetabilsk proteinekstrakt.

Tilsætningsstoffer
Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer pr. kg: Vitamin A 10710 IE, vitamin D3 1181 IE, Vitamin E 160 mg, kobbersulfat pentahydrat 3,9 mg, jod (kaliumjodid) 0,98 mg, mangansulfat monohydrat 13,5 mg, selen (natriumselenit) 0,20 mg, zink (zinksulfat monohydrat) 38,3 mg.

Analytiske bestanddele
Protein: 28%
Fedtindhold: 10,5%
Råaske: 9,5%
Træstof: 2,8%

Fodervejledning

Kattens vægt (kg) Tørfoder (g) Tørfoder (g) og vådfoder (pose)
3 50 15 g + 1,5 ps
4 60 15 g + 2 ps 
5 70 25 g + 2 ps
6 80 25 g + 2,5 ps

Husk at katten altid skal have adgang til rent, friskt vand.

 Video