GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Katte elsker kradsetræer
Katten er af natur et aktivt og nysgerrigt dyr og har fra naturens side brug for masser af aktivering. Katte holder af at klatre og vil gerne højt op, hvorfor du tit finder din kat siddende øverst oppe på et skab. Katten kan godt lide at have overblik over sit territorium og benytter derfor de høje steder til at få dette. Katten kradser sine klør for at holde disse skarpe til en eventuel jagt, hvis du ikke har et kradsetræ eller kradsemiljø i hjemmet, kan du være uheldig at katten i stedet kradser klør i sofaen. Der kan også være andre årsager end mangel på et kradsetræ til at katten kradser klør uheldige steder. Oplever du at din kat ændrer adfærd, anbefaler vi du kontakter din dyrlæge.

Placering af kradsetræet i hjemmet
Når katten klatrer i træer eller benytter et kradsetræ aktiveres den og får herved brugt sine naturlige instinkter. Placeringen af kradsetræet i hjemmet er vigtig, da placeringen af kradsemiljøet giver katten muligheden for at markere: ”Dette er mit territorium og jeg bor her!”. Den bedste strategiske placering af kradsemiljøet er derfor midt i kattens domæne, lige midt i mellem  kattebakken og madskålen. Kradsetræet skal naturligvis være stabilt og kunne holde til, at katten hopper og kradser klør. Kradsemiljøet skal ligeledes kunne holde til at katten løber op og ned af det og skubber til det.

Gør kradsetræet interessant

Du kan stimulere din kats brug af kradsetræet ved eksempelvis at sprøjte katteurt på kradsetræet. Når du får et nyt kradsetræ, er det vigtigt, at du sørger for, at kradstræet står stabilt. Derudover skal kradsetræet være højt nok til, at din kat kan strække sig helt ud. Derfor finder du altid en angivelse af centimetermål ud for vores kradsetræer. Husk: Når du bestiller dit nye kradsetræ hos os, leverer vi det direkte til din dør inden for 1-3 hverdage!

Hvilken størrelse kradsemiljø skal jeg vælge?

Hos Petworld.dk har vi et stort udvalg af kradsetræer og kradsemiljøer. Indekatte har brug for mere aktivering og stimuli end katte der kan gå frit udenfor. Vi anbefaler derfor, at man vælge et stort kradsetræ til sin indekat. Ved at vælge et større kradsemiljø giver du din kat flere muligheder for aktivering. Indekatten vil elske mulighederne i de store kradsemiljøer, hvor den har både huler og hylder den kan udforske. For at sikre at din indekat får rigeligt med aktivering og motion, kan det være, at du skal have mere end et kradsetræ. Hos Petworld.dk finder du et vælg af smarte og funktionelle kradsetræer.
Kattekillinger har ikke de samme krav og behov til et kradsetræ som den voksne kat. Killinger vokser fx hurtigt og kan derfor have behov for flere kradsetræer igennem deres opvækst. Du skal ligeledes være opmærksom på om du har en huskat eller en Norsk skovkat, da der er betydelig forskel i de forskellige racers vægt og størrelse. Hos Petworld.dk anbefaler vi derfor derfor altid, at du vælger et kradsetræ der passer kattens race, størrelse og vægt. Kradsetræet bør være så stort at katten kan strække sig helt ud ved kradsning af sine klør. Har kradsemiljøet hylder og huler, bør disse naturligvis justeres efter kattens størrelse. Petworld.dk tilbyder mange spændene muligheder inden for kradsetræer, gå derfor på opdagelse her på siden og vi er næsten sikker på, at vi også har et kradsetræ der passer til din kats behov.

Leder du efter kradsetræ eller kradsemåtte
Om du bør vælge et kradsemiljø eller en kradsemåtte afhænger af, hvordan din kat foretrækker at kradse sine klør. Nogen katte kan bedst lide at strække sig ud i fuld højde og kradse klør på denne måde, mens andre katte foretrækker at strække sig langs gulvet. Det kan også være, at din kan foretrækker begge. Hos Petworld finder du et stort udvalg i både kradsetræer og kradsemåtter. Du kan derfor altid finde et kradsemiljø eller kradsemåtte der tilfredsstiller din kats behov.

Kradsemiljøer fra Kattens nr. 1
Hos Petworld.dk har vi et stort udvalg af flotte kradsemiljøer fra Kattens Nr. 1 til katte i alle størrelser. Kattens nr. 1 er Skandinaviens største producent af eksklusive kradsemiljøer. Kradsemiljøer fra Kattens Nr. 1 er kendetegnet ved at være håndlavet i Danmark i høj kvalitet. Når du vælger et kradsemiljø fra Kattens nr. 1, får du et kradsemiljø, som har gennemgået en omfattende og streng kvalitetskontrol både under og efter produktionen. Dette er din garanti for et kradsemiljø i topkvalitet, der kan holde til diverse omfattende katteaktiviteter og skarpe klør.

Sjove og underholdende kradsemiljøer

Hos Petworld.dk finder du mange flotte kradsemiljøer fra Trixie og Petcare, der med garanti vil stimulere din kat. Du kan nemt finde et kradsemiljø, som passer perfekt til netop din kat; både i forhold til størrelse og aktivitetsmuligheder. Vi har kradsemiljøer til priser, hvor alle kan være med.

Stort udvalg af kradsemåtter og kradsetønder

Hos Petworld.dk har vi et bredt udvalg af praktiske og smarte kradsemåtter, som enten kan lægges på gulvet eller hænges op på væggen. Katte elsker at hvæsse kløer. Med en kradsemåtte beskytter du dit tapet og dine møbler. Vi har også et udvalg af smarte kradsetønder i flere forskellige størrelser og farver. Din kat vil med garanti forelske sig i den runde kradsetønde, hvor den både kan sove, lege og hvæsse kløer.

Søger du en kradsehule eller et kradsebrædt?

Din kat har brug for et sted, hvor den kan hvæsse sine kløer. Hos Petworld.dk finder du et spændende udvalg af flotte kradsehuler og praktiske kradsebrædter. En kradsehule er en kombineret hule og kradsebrædt, hvor katten kan sove, lege og hvæsse kløer. Hvis din kat har en tendens til at hvæsse kløer i dit tapet, bør du investere i et kradsebrædt. Kradsebrædtet kan nemt monteres på væggen eller dørkarmen, hvor katten ynder at hvæsse sine kløer.

Praktisk tilbehør til dit kradsetræ
Har du et ønske om at udbygge dit nuværende kradsetræ, fordi din kat trænger til fornyelse? Eller er den nuværende søjle kradset itu? Så kig nærmere her. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af søjler i sisal i forskellige størrelser, hængehylder i flere farver, huler, runde hylder i blød plys med eller uden kant m.m. Vi har alt i tilbehør til dit kradsetræ.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God oplevelse,hurtig levering,perfekt …
God oplevelse,hurtig levering,perfekt 😘👍
13.12.2017 - Pia Dalsgaard Krak
Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.