GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter

Stort udvalg af hundesnore og hundeliner

Hos Petworld finder du et bredt udvalg af hundesnore og hundeliner. Vi tilbyder alt lige fra læderliner, nylonliner, webbingliner, refleksliner til kæder og hundekobbel. På den måde kan du nemt finde en hundesnor eller hundeline, der matcher din hunds halsbånd eller hundesele. En hundesnor eller hundeline skal selvfølgelig være solid og behagelig at holde i, men den må også gerne være smart og matche hundens øvrige beklædning.


Traditionel hundesnor eller rulleline?

Med en hundesnor eller hundeline kan du tage din hund med, når du går, jogger eller løber. En hundesnor eller hundeline er noget af det vigtigste og første, du bør anskaffe dig, når du bliver hundeejer. Der findes et væld af hundesnore og hundeliner, men generelt kan man sige, at hundesnore kan opdeles i to kategorier: De traditionelle hundesnore med fast snorlængde og rulleliner, hvor snoren kan forlænges eller forkortes efter behov.  En rulleline kan i højere grad give dig en følelse af fleksibilitet. Om du skal vælge det ene eller det andet, er ofte et spørgsmål om smag.

Stort udvalg af rulleliner

Flexiliner, også kaldet rulleliner, giver din hund frihed på gåturen. Flexiliner er kendt for en fantastiske kvalitet, der sikrer lang holdbarhed. Der findes flexiliner til alle hunderacer og størrelser. Flexiliner er lavet af slidstærke materialer med forskellige snorlængder, et pålideligt patenteret bremsesystem, ergonomisk udformede bremse- og stopknapper, soft grib håndtag og forkromet karabinhage. Ved at købe en flexiline får du med andre ord et fantastisk kvalitetsprodukt, der holder i mange år. Hos Petworld.dk finder du et væld af flexiliner i forskellige design. Der er fokuseret på et iøjnefaldende og moderne look, der kan matche den enkelte hundeejers stil.

Nylonliner i høj kvalitet

Nylonliner er utrolig slidstærke og holder derfor i lang tid. Ligeledes er en nylonline praktisk, da den ikke kræver noget vedligehold og er nem at rengøre. Mangler du en nylonline til din hund, så kig nærmere her på siden. Vi har nylonliner med eller uden reflekser, nylonliner velegnede til hvalpetræningen og nylonliner til joggingturen. Køb din nye nylonline hos Petworld.dk allerede i dag.

Læderliner

Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af slidstærke læderliner i mange forskellige længder og bredder. En læderline er mere behagelig for hænderne end en nylonline, da den ikke "brænder" hænderne, når hunden f.eks. trækker. En læderline kræver dog lidt mere vedligehold end en nylonline. Ved engang imellem at give din læderline læderfedt eller læderolie forlænger du dens levetid samtidig med, at linen forbliver blød og vandafvisende. Inden du smører din læderline ind, er det en god idé at lade den ligge i blød i lunken sæbespånevand ca. 10 min. Herefter tørres linen af med en tør klud. Når linen er helt tør, smørres den ind i enten læderfedt eller læderolie.

Slidstærke webbingliner 

Webbing er polyester, som bliver meget slidtstærkt, når det syes sammen. En webbingline er derfor velegnet både til træning, men også til hverdag. Yderligere er en webbingline særlig velegnet til hunde, der ynder at trække, når I går tur, eftersom webbinglinen er utrolig slidstærk. En webbingline kræver et minimum af vedligeholdelse og er nem at rengøre.

Praktiske refleksliner

Når du går tur i mørke, er det oftes hundens refleksline billister ser først. Det er derfor vigtig at have reflekser på sin hund. Med en refleksline er du sikker på i bliver set. Vi tilbyder et stort udvalg af smarte og slidstærke refleksliner i nylon hos Petworld.dk.

Robuste kæder

Hos Petworld.dk finder du et udvalg af robuste kæder i rustfrit stål med nylonhåndtag. Kæderne er utrolig slidstærke, hvorfor de især er velegnede til stærke hunde, som har en tendens til at trække, når I går tur. Nylonhåndtaget på kæderne gør dem behagelige at have i hånden.

Skal du lufte flere hunde på en gang?

...og er du træt af snore der bliver viklet ind i hinanden? Så har vi løsningen her; med et hundekobbel bliver det langt nemmere at lufte flere hunde på én gang. Nu kan du have to hunde i én snor og slipper derved for snore der vikler sig ind i hinanden og hunde der går i hver sin retning. Du kan nu nemt holde styr på jeres lille flok og nyde gåturen uden stress. Køb dit hundekobbel hos Petworld.dk

Hundehalsbånd til alle racer

Vi tilbyder et stort udvalg af smarte hundehalsbånd af høj kvalitet til alle hunderacer i mange forskellige materialer og farver, så du kan finde netop det hundehalsbånd der passer til din hund. Hos os finder du bl.a. et stort udvalg af hundehalsbånd i blød nylon, der skåner både pels og hud. Leder du derimod efter et hundehalsbånd, der er mere robust, har vi også et bredt udvalg af læderhalsbånd, webbinghalsbånd og kæder.  

Hundehalsbånd med forskellige lukkemekanismer

I vores sortiment af hundehalsbånd finder du også hundehalsbånd med forskellige lukkemekanismer. Du kan eksempelvis finde hundehalsbånd med klik-lås, der har en stor trækstyrke. Vi tilbyder også hundehalsbånd med halvkvæl, der blot skal trækkes ned over hundens hoved. Når der trækkes i ringen, strammer halsbåndet til i et begrænset omfang, så hunden ikke kan bakke ud af halsbåndet. Vi har også et udvalg af halsbånd med helkvæl, som strammer til, hvis hunden begynder at trække eller eventuelt prøver at springe ud efter noget.

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse hundehalsbånd?              

Når du er på udkig efter et nyt hundehalsbånd, anbefaler vi, at du forinden måler omkredsen på din hunds hals, så du er sikker på, hvilken størrelse du skal bruge. Det er vigtigt, at du husker, at der skal være lidt luft mellem hundens hals og halsbåndet, så det ikke kommer til at stramme og genere hunden. Alle vores hundehalsbånd er justerbare. Det vil sige, at der ved hvert hundehalsbånd er angivet minimum og maksimum mål.  Din hunds halsmål skal derfor være inden for de to tal.

Vi fører alle de kendte mærker

Hos os finder du hundehalsbånd af høj kvalitet til rimelige priser fra eksempelvis Hurtta, Rogz, Timely, Hunter og Trixie. Vi har opdelt vores udvalg af hundehalsbånd i kategorier, så det er nemt at finde frem til det helt rigtige hundehalsbånd.

Slidstærke og flotte læderhalsbånd

Læderhalsbånd er kendetegnet ved, at de er meget stærke, flotte og holder i mange år. Læderhalsbånd beholder sit flotte look og bliver ofte endnu flottere, som årene de går. Hos Petworld.dk har vi læderhalsbånd i mange flotte farver med eller uden nitter. Vi har læderhalsbånd fra Hunter, Trixie og Timely. Find dit nye læderhalsbånd her. 

Nylonhalsbånd i flotte farver og design

Hos Petworld.dk finder du et velassorteret udvalg af hundehalsbånd fremstillet i blød nylon. Ved at vælge at nylonhalsbånd skåner du din hunds pels og hud. Vi har nylonhalsbånd i høj kvalitet og i mange forskellige tykkelser og bredder fra Trixie, Hunter, Rogz og Hurtta. Du finder nylonhalsbånd i en række forskellige farver og design hos Petworld.dk.

Webbing halsbånd

Webbing er polyester, som bliver meget slidtstærkt, når det syes sammen. Et webbing halsbånd er derfor meget velegnet til stærke hunde. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af webbing halsbånd i mange smarte farver og størrelser.

Reflekshalsbånd i smarte design

Hos Petworld.dk finder du et udvalg af smarte reflekshalsbånd med kraftige reflekser, som sikrer, at din hund bliver set i mørket. Vi har reflekshalsbånd i mange forskellige størrelser, så du kan finde det helt rigtige reflekshalsbånd til din hund.

Derfor er et reflekshalsbånd vigtigt

Når de mørke måneder rykker nærmere, har du så husket reflekser til din hund? Reflekser er med til at øge trafiksikkerheden, da det en mørk aften kan være utrolig svært for billister at se en hund i mørket. Brug derfor et reflekshalsbånd til din hund, så er i sikre på at blive set.

Kæder

Her på siden finder du et udvalg af kæder i rustfrit stål velegnet til hunde, der trækker meget, når de er i snor. Det er vigtigt at kæden sættes rigtig på hunden, så det løsner sig straks hunden stopper med at trække.

Skal du lufte flere hunde på en gang?

...og er du træt af snore der bliver viklet ind i hinanden? Så har vi løsningen her; med et hundekobbel bliver det langt nemmere at lufte flere hunde på én gang. Nu kan du have to hunde i én snor og slipper derved for snore der vikler sig ind i hinanden og hunde der går i hver sin retning. Du kan nu nemt holde styr på jeres lille flok og nyde gåturen uden stress. Køb dit hundekobbel hos Petworld.dk

Praktiske hundeseler til store og små hunde

En hundesele er ofte at foretrække til gåturen, hvis din hund har en tendens til at trække. En hundesele er i sådanne tilfælde langt mere skånsom for hunden end et halsbånd, da træk i hundesnoren fordeles jævnt på hele kroppen i stedet for kun omkring halsen. På den måde overbelastes din hunds halsmuskler ikke. Derfor vælger flere og flere hundeejere en hundesele fremfor et halsbånd. Det kan også stærkt anbefales at bruge sele til hundehvalpen, indtil den har lært at gå pænt i snor.   

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse hundesele?              

Når du er på udkig efter en ny hundesele, anbefaler vi, at du forinden måler omkredsen på din hunds bryst, så du er sikker på, hvilken størrelse du skal bruge. Det er vigtigt, at du husker, at der skal være lidt luft mellem hundens bryst og hundeselen, så den ikke kommer til at stramme og genere hunden. Hundeselen må dog heller ikke sidde for løst, da den i så fald kan give ubehag og eventuelle gnavesår, fordi den kører frem og tilbage. Alle vores hundeseler er justerbare. Det vil sige, at der ved hver hundesele er angivet minimum og maksimum mål.  Din hunds brystmål skal derfor være inden for de to tal.

Hundeseler i læder

Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af hundeseler i læder i mange forskellige størrelser. En hundesele anbefales især til hunde, som trækker meget, når de går tur. Hvis en hund trækker i et almindeligt halsbånd, opstår der tryk på hals og luftrør, hvilket på nogle hunde kan forårsage irritation og hoste. Med en hundesele belastes din hunds luftveje ikke på samme måde, når den trækker. Du skal vælge en hundesele i læder, fordi denne er særligt robust. En hundesele i læder holder i mange år og vil kun blive flottere i løbet af årene.

Vi fører alle de kendte mærker

Hos os finder du hundeseler af høj kvalitet til rimelige priser fra eksempelvis Julius-K9, Hurtta, Rogz, Hunter og Trixie. Vi har opdelt vores udvalg af hundeseler i kategorier, så det er nemt at finde frem til den helt rigtige hundesele til din hund.

Søger du en robust hundesele?

Så vælg en Julius-K9 hundesele eller en Hurtta hundesele. Julius K9 hundeselen er oprindeligt udviklet til professionelt brug af service- og redningshunde. Hundeselens overflade er lavet af robust, slidstærkt og vandtætpolyester. Selen tager derfor ikke skade af, at din hund boltrer sig i naturen. Foret er lavet af Øko-Tex, som er en åndbar og hudvenlig bomuld. Hundeselen er desuden justerbar omkring bryst og talje, hvilket giver den en perfekt pasform. Hurtta er ligeledes et kvalitetsprodukt, som er udviklet af førende finske ergonomer, og er således enorm velsiddende og støttende for din hund. Et særligt kendetegn for seler fra Hurtta er de polsetrede sele i neopren, som skåner hunden mest muligt, og samtidig tørre lynhurtigt - perfekt til den aktive hund!

Vedligeholdelse af din lædersele

En sele i læder kræver en lille smule mere vedligeholdelse i forhold til en nylonsele. Ved at give din lædersele læderfedt eller læderolie engang imellem beskytter du læderet og forlænger derved selens levetid. Samtidig forbliver læderet blødt og vandafvisende. Du tager blot din lædersele og ligger den i blød i lunkent sæbespånevand ca. 10 min. Herefter tørres selen af med en tør klud. Når selen er helt tør smøres den ind i enten læderfedt eller læderolie.

Giv altid din hund reflekser på når I går tur i mørke

Med en reflekssele sikrer du, at din hund bliver set i mørket. En hundesele er ofte et godt alternativ til en hundesnor, hvis din hund trækker, når I går tur. Ved brug af en hundesele fordeles trykket jævnt over hele hundens krop i modsætning til et hundehalsbånd, hvor halsmusklerne risikerer at lide overlast. Falder gåturen i de mørke aftentimer, er det vigtigt at have reflekser på sin hund. Det er oftes reflekserne billisterne ser først. Det kan derfor være en rigtig god idé at have en reflekssele på sin hund, da man herved er sikker på at hunden bliver set i mørket.

Hundeseler i nylon

Vælg en hundesele hvis din hund har en tendens til at trække, når I går tur. På den måde undgår du, at hundens hals og nakke overbelastes, og en nylonsele er tillige nem at indstille, så den passer perfekt til din hund. Den er ligeledes næsten vedligeholdelsesfri og nem at rengøre. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af slidstærke hundeseler i nylon. Vi har hundeseler i nylon fra markedets førende producenter i et væld af farver og størrelser. Find din nye hundesele hos os.

Slidstærke hundeseler i webbing

Webbing er polyester, som bliver meget slidtstærkt, når det syes sammen. Hos Petworld.dk finder du et udvalg af slidstærke hundeseler i webbing. Vi har hundeseler i webbing i mange forskellige farver og størrelser. Hundeseler i webbing er særlig velegnede til hunde, der trækker, når I går tur, grundet det slidstærke materiale. Endvidere er der stort set intet vedligeholdelse ved webbing. 

Sikkerhedsseler til hunde

Du bør spænde din hund forsvarligt fast i bilen med en sikkerhedssele, når I tager på tur – både af hensyn til din hunds og de øvrige passagerers sikkerhed. Hos Petworld.dk finder du derfor et bredt udvalg af sikkerhedsseler til hunde i alle størrelser.

Praktisk og nemt når hunden skal med på biltur

Sikkerhedsselerne kan tåle høje belastninger og er derfor meget sikre. De er udstyret med aftagelig polstring i mave- og brystpartiet, hvilket gør sikkerhedsselerne meget komfortable. Sikkerhedsselerne kan bruges i alle biler.

Karabinhager

Hvis du står og mangler en ny karabinhage, så kig endelig nærmere her. Der er ingen grund til at købe en hel ny hundesnor, hvis karabinhagen går itu, da denne nemt kan udskiftes. Du finder et bredt udvalg af karabinhager i forskellige størrelser hos Petworld.dk

Lyshalsbånd, reflekser og sikkerhedsveste

Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr, som sikrer, at du og din hund bliver set i trafikken og mørket. Vi tilbyder et udvalg af lyshalsbånd, reflekshalsbånd, reflekser, lygter og sikkerhedsveste, som øger din hunds synlighed.

Reflekser og lys er vigtige når gåturen falder i de mørke aftentimer

Går du tur på en mørk landevej, er det vigtigt du har reflekser på både dig selv og din hund. Det er oftes reflekserne eller lyset billisterne ser først. Det at have reflekser eller andet lys på sig, kan derfor betyde forskellen på, om hund og ejer kommer sikkert hjem fra en gåtur i mørket.

Stort udvalg af sporliner og udstillingsliner

Ved køb af sporeline er det vigtigt at sporlinen kan klare mange timers slæben og trækken igennem skov, krat m.m. Derudover skal sporlinen have et design, der gør den smidig og behagelig at arbejde med. Det er langt sjovere at træne sin hund i spor med den rigtige sporline. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af sporliner i forskellige farver, længder og bredder. Udover sporliner har vi også et udvalg af elegante, tynde udstillingsliner lavet i nylon.

Gårdkæder og jordspyd, når det skal være nemt og praktisk

Med en gårdkæde eller et jordspyd kan din hund være i haven eller gården uden konstant opsyn. En gårdkæde eller et jordspyd kan også være en god løsning på campingturen, på stranden, i sommerhuset eller andre steder, hvor du gør ophold med din hund. Hos Petworld.dk finder du et udvalg af solide gårdkæder og jordspyd, som er velegnede til de hundeejere, som ikke har en hundegård eller ikke har mulighed for at indhegne deres ejendom.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God oplevelse,hurtig levering,perfekt …
God oplevelse,hurtig levering,perfekt 😘👍
13.12.2017 - Pia Dalsgaard Krak
Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.